Şimdi Ara

LİG TV ABONLERI NE YAPACAKSINIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lazminator senin kadar boş konuşan görmedim hayatımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

lazminator senin kadar boş konuşan görmedim hayatımda

Lazminator ciddi yorumlar yapan biri değil. Her zaman işin dalgasında. Ama iş hakarete gelince en iyi hakaretleri yapar. Lazminator denen kişi Geniş aile dizisindeki Cevahir karakteri kadar ciddi. İpe sapa gelen tek yorumu yok.
  • Lazminatörü bilmem ama siz de pek iyi yorumlar yapamıyorsunuz. Tamam hak veriyorum fenerlisiniz ve duygusal yaklaşıyorsunuz ama el insaf be abi demek ki savcı fener hakkında hiç iyi şeyler söylememiş ve ilerleyen zamanlarda Fener küme düşürülecek. Çünkü diğer takımlar hakkında uefadan tek bir açıklama gelmedi,sadece fenerbahçe hakkında geldi. Bu da savcının Fenerbahçenin şikeye karıştığına dair çok ciddi belgeleri olduğunu gösteriyor gibi duruyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Bence hiç uefayı işin içine karıştırmasak bu takımlar hakkında gerekli işlemleri yapsaydı belki fenerliler de bu kadar itiraz etmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Lazminatörü bilmem ama siz de pek iyi yorumlar yapamıyorsunuz. Tamam hak veriyorum fenerlisiniz ve duygusal yaklaşıyorsunuz ama el insaf be abi demek ki savcı fener hakkında hiç iyi şeyler söylememiş ve ilerleyen zamanlarda Fener küme düşürülecek. Çünkü diğer takımlar hakkında uefadan tek bir açıklama gelmedi,sadece fenerbahçe hakkında geldi. Bu da savcının Fenerbahçenin şikeye karıştığına dair çok ciddi belgeleri olduğunu gösteriyor gibi duruyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Bence hiç uefayı işin içine karıştırmasak bu takımlar hakkında gerekli işlemleri yapsaydı belki fenerliler de bu kadar itiraz etmezdi.

Bak arkadaşım. Sana işin içyüzünü de anlatırım ama konu kilitlenir. Bunu sana pm den gün içinde bildirecem. İnanıp inanmamak tamamen sana kalmış. Yalnız şu kadarını söylicem. Aziz Yıldırım içerde özellikle tutuluyor. Beni tutuksuz yargılayın. Dışarda olayım. Bu olayların perde arkasını ortaya çıkaracam diyor.

Neyse. Sana pm'den yazarım olayların içyüzünü. Artık okuyup okumamak size kalmış.

• XXXXXX üye numaralı Digiturk HD abonesiyim. Fenerbahçe taraftarı olarak takımımın içinde bulunduğu durumdan dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Peşin ödemiş olduğum aidatımın kapsadığı son gün olan 03.09.2011 tarihinden önce üyeliğimin sonlandırılmasını, bu süre içerisinde sonlandırılmadığı takdirde tarafınıza herhangi bir ödeme yapılmayacağını ihtar eder, iptal işleminin bir an önce yapılmasını rica ederim.25.08.2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: governor92

XXXXXX üye numaralı Digiturk HD abonesiyim. Fenerbahçe taraftarı olarak takımımın içinde bulunduğu durumdan dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Peşin ödemiş olduğum aidatımın kapsadığı son gün olan 03.09.2011 tarihinden önce üyeliğimin sonlandırılmasını, bu süre içerisinde sonlandırılmadığı takdirde tarafınıza herhangi bir ödeme yapılmayacağını ihtar eder, iptal işleminin bir an önce yapılmasını rica ederim.25.08.2011

Fenerbahçe'nin olmadığı bir ligde en doğru hareketi yapmışsınız. Kardeşim abone. Ben de ona bıraktıracağım. Zaten niyeti bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetde

F.B TARAFTARIYIM

BU HAFTA SOZLESME ICIN BILGI VERMEM GEREKIYOR
    AKSI DURUMDA SOZLESMEYI OTOMATIK YENILIYORLAR?

SIZLER NE YAPTINIZ?

YENILEDIZMI IPTALMI?

ne demek ne yapacaksınız..iptal ettim bile..çok temiz liglerinde kendileri çalıp oynasınlar..böyle komik bi 1 ay geçmez..herkes kirlidir en az fener kadar..
  • bana laf atan süper zeki arkadaşlar; ben başından beri için işinde fener varsa gerisi teferruattır dedim ve tavrım o yönde idi ki hala öyle. Peki durum nereye gidiyor; şampiyonlar liginde kim?

Siz istediğiniz kadar at gözlüğü takın istediğiniz kadar salya sümük saldırın Çokta tınnnnn.

Federasyon fenerli tarafsız bir federasyon olsaydı durumunuz çok daha vahimdi...
  • Kardeşimi ikna etmeme gerek kalmadı. Kardeşim az önce Lig TV aboneliğini bırakmış. Önce ikna etmeye çalışmışlar. Fenerbahçe düşerse Bank Asya ligindeki maçlarını da sadece bizim yayınlamamız söz konusu gibi laflar etmişler. Daha da öfkelenmiş. Ağzımı bozmadan iptal edin demiş. Etmişler.
  • Doğrular her zaman siz eboş gelmiştir. Bu ülke sizin gibi futbolun sahada oynandığından memnun olmayanları artık memnun etmek için çabalamayacak. Herkes hak ettiği cezayı görecek
  • işte taraftar işte zihniyet...
  • evet herkesin kimi ne ettiği belli oldu. Hatta türkiye dışına bile taştı uefa bile tadına bakmış. Cıh cıh cıh
  • Sikesiz ve temiz bir lig izleme umuduyla...
  • XXXXXX üye numaralı Digiturk HD abonesiyim. Fenerbahçe taraftarı olarak takımımın içinde bulunduğu durumdan dolayı üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Peşin ödemiş olduğum aidatımın kapsadığı son gün olan 03.09.2011 tarihinden önce üyeliğimin sonlandırılmasını, bu süre içerisinde sonlandırılmadığı takdirde tarafınıza herhangi bir ödeme yapılmayacağını ihtar eder, iptal işleminin bir an önce yapılmasını rica ederim.25.08.2011

Bugün telefonuma mesaj geldi..

Sn xxxx xxxx , iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayinlarınız 03.09.2011tarihinde kapatılacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay sakli tutulacaktır.
  • geçen yıldan 2 yıllık sözleşmem var bu yıl da mecburi kullanacam...aylık 20 tl ye sadece trabzonun maçları

seneye de dreambox alırım araştıracam
  • Lig tv üyeliğimi iptal ettim...Lig tv ye ayırdığım bütçe ile feneriumda takımımızın ürünlerinden daha fazla almaya karar verdim ve bugün fenerkart(gold) sahibi oldum..
  • İptal ettirdim zaten bu CL kararı olmasa bile iptal ettirecektim çünki lige getirdikleri son sistem çok saçma.
    Bir çok Gs'li ve Bjk'li arkadaşım da iptal ettirdi zaten.
  • BENDE GECEN AY IPTAL ETTIRDIM AMA BU IS YINE FE TIPLERINE YARAYABILIR
    NIYEMI:
    HUKUMET 1 TASTA 10 KUS VURMA PESINDE
    F.B YI ULKER GRUBUNA PESKES CEKMEK ICIN F.B YI DUSURECEK
    AZIZ BASKANI HAPISTEN UZUN SURE CIKARMAYACAK
    AZIZ YILDIRIMIN ALDIGI IHALELERE ŞERH KOYACAK
    LIG TV NIN SU ANDAKI TEK RAKIBI TELEKOM ODA KIM ELINDE ARAPLARIN YANI FE TIPLILERIN.ZARAR EDEN DIGITURK CEKILIRSE HOPPADANAK TELEKOM USTE CIKAR

HADI BAKALIM CIK ISIN ICINDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 27 Ağustos 2011; 11:04:17 >
  • Play off sisteminin uygulanacağı ligde 34 tane maçı izlemek pek akıl karı değil , heyecanın dorukta olduğu( bu şike olaylarından sonra pek heyecan kaldı ya:) )son play off maçlarını izlemek için yüzlerce lira ligtv ye verilmez , git kahveye 3-5 liraya izle
  • federasyon feneri küme düşürmedi(şimdilik) ama düşürseydi bile maçları Trt'den izlemeyecektim.
    Akp Kamu'yu özelleştirip sattıktan sonra sıra fenerbahçe'ye geldi galiba...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.