Şimdi Ara

LİG TV ABONLERI NE YAPACAKSINIZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam yeri değil ama spormaxteki EPL maçlarını izlemek için en ucuz yöntem nasıldır ?
    anadolu takımları icin olan paketi alsam da epl macları acılıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb33

federasyon feneri küme düşürmedi(şimdilik) ama düşürseydi bile maçları Trt'den izlemeyecektim.
    Akp Kamu'yu özelleştirip sattıktan sonra sıra fenerbahçe'ye geldi galiba...

Zaten izleyemezdin ki. herkesin gözardı ettiği bir gerçek var. Fener Bank Asya ligine düşürülürse maçlarını yine Digiturk şifreli olarak yayınlayacak. TFF, Digiturk ile TRT'yi bir araya getirip bu anlaşmayı yaptırdı.

Fenerbahçe düşürülebilir ama havuz zarar görmesin mantığı. Hırsız bunlar. Hırsız. Emek hırsızı. Para hırsızı. Hırsızların Arsen Lüpen'i de Sadri Şener.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

Play off sisteminin uygulanacağı ligde 34 tane maçı izlemek pek akıl karı değil , heyecanın dorukta olduğu( bu şike olaylarından sonra pek heyecan kaldı ya:) )son play off maçlarını izlemek için yüzlerce lira ligtv ye verilmez , git kahveye 3-5 liraya izle

İşte o kadar.

Herkes Digitürk aboneliklerini iptal ettirsin bence. Lüzumsuz ve milleti senelerdir yolan bir kurum. Kaliteli hizmet verseler ciğerim yanmaz. Kalite yok, umursamazlık çok bunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 29 Ağustos 2011; 21:04:41 >
  • Birazdan faxımı çekiyorum üyeliğimi iptal ettiriyorum.Bir de utanmadan fiyat yükseltmişler.
  • benim paket haftada 5 maç olan şampiyonlar paketi idi 1 sene taahüt vermiştim geçen sene bu arada 3 yıllık üyeyim geçen hafta aradım dedim iyi niyetle 1 sene daha taahüt vereyim fiyat aynı sanırım eski üyelere demezmi eleman 54 tl dedim yeni üyelerde aynı fiyata izliyor bizim karımız ne biz herkeze aynı fiyata izletiyoruz hatta 10 yıllık üye olsanız bile aynı fiyata izletiyoruz deyince kan dolaşım sisteminden beyne sıçtadı direk iptal et dedim dedi faksla iptal edebilirsiniz geçen sene bu yoktu fiyat yüzünden yine iptal etmiştim demezmi eleman faksız yapılmıyor geçen senede faks vardı bide yalancı yaptı bizi neyse ertesi gün 473 99 99 faksı çektim iptal için mesaj geldi 3 eylülde iptal olacakmış utanmadan bugün aramışlar pazarlık için neler edecem o konuştuğum elemana bak görecek o .... daha dün gelmiş artist 10 sene olsan ne yazara getiriyor aynen şunu diyecem 35 tl para öderim 1 sene tahadüt veririm ayrıca konuştuğum elemanınız bana bi ton yalan yanlış bilgi vede hakaret etti yalancı çıkardı 10 senelik üyede olsam önemsizmişim hissi verdi beni arayarak özür dilesin diyecem bakalım ne cevap alacağız yapmazlarsa zaten iptal etmişim farketmez radyodan dinlemeye alışlınız yine dinlerizde bunlar bu kafayla biraz zor öderler 450 trilyonu HAKSIZMIYIM LÜTFEN YORUM BU ARADA 1 ÜST KAT KOMŞUM BENİM 39 TL YE İZLEDİĞİM AYNI PAKETİ VEDE TÜM DİGİ KANALLARINI GEÇEN SENE 34.90 İZLEMİŞ ULAN BUNLARIN.......................................

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

benim paket haftada 5 maç olan şampiyonlar paketi idi 1 sene taahüt vermiştim geçen sene bu arada 3 yıllık üyeyim geçen hafta aradım dedim iyi niyetle 1 sene daha taahüt vereyim fiyat aynı sanırım eski üyelere demezmi eleman 54 tl dedim yeni üyelerde aynı fiyata izliyor bizim karımız ne biz herkeze aynı fiyata izletiyoruz hatta 10 yıllık üye olsanız bile aynı fiyata izletiyoruz deyince kan dolaşım sisteminden beyne sıçtadı direk iptal et dedim dedi faksla iptal edebilirsiniz geçen sene bu yoktu fiyat yüzünden yine iptal etmiştim demezmi eleman faksız yapılmıyor geçen senede faks vardı bide yalancı yaptı bizi neyse ertesi gün 473 99 99 faksı çektim iptal için mesaj geldi 3 eylülde iptal olacakmış utanmadan bugün aramışlar pazarlık için neler edecem o konuştuğum elemana bak görecek o .... daha dün gelmiş artist 10 sene olsan ne yazara getiriyor aynen şunu diyecem 35 tl para öderim 1 sene tahadüt veririm ayrıca konuştuğum elemanınız bana bi ton yalan yanlış bilgi vede hakaret etti yalancı çıkardı 10 senelik üyede olsam önemsizmişim hissi verdi beni arayarak özür dilesin diyecem bakalım ne cevap alacağız yapmazlarsa zaten iptal etmişim farketmez radyodan dinlemeye alışlınız yine dinlerizde bunlar bu kafayla biraz zor öderler 450 trilyonu HAKSIZMIYIM LÜTFEN YORUM BU ARADA 1 ÜST KAT KOMŞUM BENİM 39 TL YE İZLEDİĞİM AYNI PAKETİ VEDE TÜM DİGİ KANALLARINI GEÇEN SENE 34.90 İZLEMİŞ ULAN BUNLARIN.......................................

kardeş aslında hiç almayacaksın bir sene tepki verelim abona olmayalım bakın bakalım fiyatlar ne oluyor. bizmi DİGİTÜRKE muhtaçız DİGİTÜRKMÜ bize karıştırıyorlar.

bence kimin kime muhtaç olduğunu görmeleri lazım !..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

benim paket haftada 5 maç olan şampiyonlar paketi idi 1 sene taahüt vermiştim geçen sene bu arada 3 yıllık üyeyim geçen hafta aradım dedim iyi niyetle 1 sene daha taahüt vereyim fiyat aynı sanırım eski üyelere demezmi eleman 54 tl dedim yeni üyelerde aynı fiyata izliyor bizim karımız ne biz herkeze aynı fiyata izletiyoruz hatta 10 yıllık üye olsanız bile aynı fiyata izletiyoruz deyince kan dolaşım sisteminden beyne sıçtadı direk iptal et dedim dedi faksla iptal edebilirsiniz geçen sene bu yoktu fiyat yüzünden yine iptal etmiştim demezmi eleman faksız yapılmıyor geçen senede faks vardı bide yalancı yaptı bizi neyse ertesi gün 473 99 99 faksı çektim iptal için mesaj geldi 3 eylülde iptal olacakmış utanmadan bugün aramışlar pazarlık için neler edecem o konuştuğum elemana bak görecek o .... daha dün gelmiş artist 10 sene olsan ne yazara getiriyor aynen şunu diyecem 35 tl para öderim 1 sene tahadüt veririm ayrıca konuştuğum elemanınız bana bi ton yalan yanlış bilgi vede hakaret etti yalancı çıkardı 10 senelik üyede olsam önemsizmişim hissi verdi beni arayarak özür dilesin diyecem bakalım ne cevap alacağız yapmazlarsa zaten iptal etmişim farketmez radyodan dinlemeye alışlınız yine dinlerizde bunlar bu kafayla biraz zor öderler 450 trilyonu HAKSIZMIYIM LÜTFEN YORUM BU ARADA 1 ÜST KAT KOMŞUM BENİM 39 TL YE İZLEDİĞİM AYNI PAKETİ VEDE TÜM DİGİ KANALLARINI GEÇEN SENE 34.90 İZLEMİŞ ULAN BUNLARIN.......................................

kardeş aslında hiç almayacaksın bir sene tepki verelim abona olmayalım bakın bakalım fiyatlar ne oluyor. bizmi DİGİTÜRKE muhtaçız DİGİTÜRKMÜ bize karıştırıyorlar.

bence kimin kime muhtaç olduğunu görmeleri lazım !..

Çevremdeki lig tvsi olan arkadaşlara anlattım tekliflerini sen delisin dediler 3 ay bedava vermiş artı zam yok 39.90 kaçırılırmı bize böyle teklif bile yapmadılar dediler bende asıl manyak sizsiniz abone kaybı kadar bi kurum için acı vede sıkıntılı durum söz konusu olamaz nedeni ben onlara 1 sene taahüt edecem sizde kalacam diye onlar kendilerini güvene alacaklar diyecekler hee bak 1 sene bize mahhuk ben onlara bu zevki vermedim vermemde allah rızası için diyorum bırakın 1 sene izlemeyelim ne olduklarını görsünler yaa bakın anlattım dün dedim 1 sene taahüt veririm eyvallah sağol 3 ay da bedava verdiniz ama geçen sene 1 sene hediye ettiğiniz ailecek paketimide isterim gelmiş bana 2 ay veririm diyor ulan allahın adamı paketin içinde sadece 14 kanal var tek istediğim o palette zaten türkmax vede natıonal chohrıc belgesel kanalı gerisi zaten çöp ama işte inat sen aylık değeri 5 tl olan paketimi vermezsen bende öyle adamı şok ederim iptal ettim oh ne ala 39.90 * 9 ay eşittir 360 tl gibi bir rakamı benden kaybettiler benimde cebimde kaldı varsın açarım trt fm dinlerim çok mu önemli şike teşvik olan bi ligde ama benim gibi 100000 üye kaybı ne rakamlar çıkaracak onlara görecem onları tekrar arayacaklarından hiç şüphem yok adım kadar emnin diyecekler tamam AİLECEK PAKETİNİDE SİZ DEĞERLİ ABONEMİZE HEDİYE VERELİM BEN NE YAPACAM AMA KUSURA BAKMA O TEKLİFİNİZ O GÜN GEÇERLİ İDİ BENİM İÇİN SİZ BENİM TEKLİFİMİ HİÇE SAYDINIZ ŞİMDİ YENİ TEKLİFİM 34.90 TL ÖDERİM 9 AY 3 AY BEDAVAMI İSTERİM TEKRAR ARTI AİLECEK PAKETİ VEDE SPORMAX KANALI 3 AY BEDAVA BAK NASIL ADAM DELİRTİLİR GÖSTERİCEM ONLARA SİZDEN RİCAM SİZDE AYNISINI YAPIN BAKIN NE ŞEKLE GİRECEK BUNLAR ÖDERLER 3 ADETTEN 1 PARÇAYI YANİ 450 MİLYON DOLARI ....

• evet, işte bu sıkı bi pazarlık olur. sen onlara muhtaç değilsin. lig tvsiz de evde çorba kaynıyor. ama onlar bizsiz evde çorbayı kaynatabilirlermi onu bilemem !..
  • quote:

evet, işte bu sıkı bi pazarlık olur. sen onlara muhtaç değilsin. lig tvsiz de evde çorba kaynıyor. ama onlar bizsiz evde çorbayı kaynatabilirlermi onu bilemem !..

Ligtv illetinden milletimiz bir an evvel kurtulmalı.
  • quote:

bana laf atan süper zeki arkadaşlar; ben başından beri için işinde fener varsa gerisi teferruattır dedim ve tavrım o yönde idi ki hala öyle. Peki durum nereye gidiyor; şampiyonlar liginde kim?

Siz istediğiniz kadar at gözlüğü takın istediğiniz kadar salya sümük saldırın Çokta tınnnnn.

Federasyon fenerli tarafsız bir federasyon olsaydı durumunuz çok daha vahimdi...

büyük takım, ligde yenilip 2. olduğu takımın arkasından zor durumundan faydalanıp bayram yaparak oraya gitmezdi.

Sizi yendik, ligi kaybettiniz, şimdi gitmiş bayram yapıyorsunuz.

Fenerbahçe aynı durumda olsa eminim gitmezdi.

Çünkü Trabzon Türk takımı derdi, destek oluyoruz derdi. Uefa'ya neymiş, kendi iç işimiz.

Küçük takım olduğunuz her halinden belli.

İşe gelince milliyetçilik konusunda mangalda laf bırakmazsınız. Bir Türk takımına haksızlık yapıyor, üstüne bir de bayram yapan zihniyet...

lazminatör, terminatör gibi adamsın, bizi kopartıyorsun, yemin ediyorum forum katilisin

• Şike gibi yüz kızartıcı bir suçu senelerdir işleyenlere merhamet edilmez. Bunlara acınmaz. Kimse kusura bakmasın.

FB gerçekten bir haksızlığı uğrasaydı bir Türk olarak savunmak herkesin vazifesi olurdu. Ama Türkiye'ye yüzkarası olmuş bir takımı Türklük adına savunmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 6 Eylül 2011; 20:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

bana laf atan süper zeki arkadaşlar; ben başından beri için işinde fener varsa gerisi teferruattır dedim ve tavrım o yönde idi ki hala öyle. Peki durum nereye gidiyor; şampiyonlar liginde kim?

Siz istediğiniz kadar at gözlüğü takın istediğiniz kadar salya sümük saldırın Çokta tınnnnn.

Federasyon fenerli tarafsız bir federasyon olsaydı durumunuz çok daha vahimdi...

büyük takım, ligde yenilip 2. olduğu takımın arkasından zor durumundan faydalanıp bayram yaparak oraya gitmezdi.

Çünkü Trabzon Türk takımı derdi, destek oluyoruz derdi. Uefa'ya neymiş, kendi iç işimiz.

İşe gelince milliyetçilik konusunda mangalda laf bırakmazsınız. Bir Türk takımına haksızlık yapıyor, üstüne bir de bayram yapan zihniyet...

lazminatör, terminatör gibi adamsın, bizi kopartıyorsun, yemin ediyorum forum katilisin

ey insan , bu akşam platini slema göndermedimi size ?..

hala neyi savunuyorsunuz ?.. ne halt olduğunuz orta da , insanda azcır utanma olur be !..

biz inansakki siz temizsiniz alnınızın hakkı ile şampiyon oldunuz zaten kimseden akıl almamıza gerek yok gerekeni en iyi şekilde yapardık.

ama biz sizin yeriniz de olsaydık , şikeci bir başkanın yönetimin paşinden bu kadar yırtınıpta sonunda rezil olmazdık...

biz olsak diyeceğimiztek laf , AKLANINDA GELİN olurdu...

ne oldu platini selam söyledi size hala inat edecekmisiniz şikeci bir klüp olmadığınıza ?.. haramla , hile hurda ile maç almanın sonuçlarına katlanacaksınız dahada beter olacaksınız !..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

ey insan , bu akşam platini slema göndermedimi size ?..

hala neyi savunuyorsunuz ?.. ne halt olduğunuz orta da , insanda azcır utanma olur be !..

biz inansakki siz temizsiniz alnınızın hakkı ile şampiyon oldunuz zaten kimseden akıl almamıza gerek yok gerekeni en iyi şekilde yapardık.

ama biz sizin yeriniz de olsaydık , şikeci bir başkanın yönetimin paşinden bu kadar yırtınıpta sonunda rezil olmazdık...

biz olsak diyeceğimiztek laf , AKLANINDA GELİN olurdu...

ne oldu platini selam söyledi size hala inat edecekmisiniz şikeci bir klüp olmadığınıza ?.. haramla , hile hurda ile maç almanın sonuçlarına katlanacaksınız dahada beter olacaksınız !..

İçerdekiler sanki trafik suçundan içerdeler kırmıza falan geçtiler ondan içerdeler hala dik başlılık inat baş öne eğilmesini bilecek kş başkaları gelip böyle kırmasın ?

• ya kızarmada yok bunlarda

platini diyorki siz hala bilmiyormusunuz :)))))
  • platini,pele,maradona,nadya komanaçi bile dese bunlar kızarmaz hala biz haklıyız
  • quote:

duygusal davrnöayın beyler aziz yıldırım gibi başkan daha göremeyiz.diyor bir arkadaş

Doğrudur biz futbolu sadece saha oynatan başkanlara alıştığımız içn bize ağır geliyor. Sizin için se bulunmaz nimet...

O begenmedıgın adam gıbı tesıslesen bı baskanın oldumu.Yarısa beraber baslayıp sadece son 10 yılda bıle kaca katladık sızı haberın varmı?sızın kulubu 5 kere satın alacak sevıyeye o adamın emeklerı getırdı.Sız oyle bı baskanı ruyanızda ancak gorursunuz.Dıyorsun ya futbolu sadece sahada oynatan baskanlara alıstık dıe.Yanlısın var sız kulubu kendı adına gecıren baskanlara alıstınız.Sadece bos konusuyorsun ortak.Mesajlarına bakıyorum tek bı yorumun bıle akla bılgıye dayanmıyor.Hepsı 9 yas grubunun mahallelerde konustukları sevıyesız ıddalar.Gercı verecegın cevabıda bılıyorum 8 yasındakı cocuk gıbı sımdı dıceksın kı fenerbahce sılah tıcaretı kadn tıcaretı uyusturucu tıcaretı vs kırlı ıslerden zengın oldu.Tek cevap tek kapak sen mı sattın azız baskana onlarıda bu kadar emınsın?

• birşey söylemeye gerek var mı ?.. platini gerekli mesajı yolladı size ama siz hala zeytin yağı gibi salya sümük sağa sola saldırıyorsunuz. bana laf atan arkadaş dönde bi aynaya bak.

konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz şampiyonlar ligine biz gidiyoruz. konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz başkanınız aylardır içerde şamar oğlanına döndü , bizimki metresleriyle geziyor.
  • quote:

birşey söylemeye gerek var mı ?.. platini gerekli mesajı yolladı size ama siz hala zeytin yağı gibi salya sümük sağa sola saldırıyorsunuz. bana laf atan arkadaş dönde bi aynaya bak.

konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz şampiyonlar ligine biz gidiyoruz. konuşuyorsunuz konuşuyorsunuz başkanınız aylardır içerde şamar oğlanına döndü , bizimki metresleriyle geziyor.

Kulup tarıhınız boyunca samar oglanı olan sız bu yılda sırf fenerbahçe yerıne baska bırı gıtsın dıe cl ye gonderıldınız.Isın utanc verıcı tarafı ıse cl ne gıdınce sokaklara cıkıp delı gıbı kutlama yapmanız.Gorunce acıdım halınıze.Kımın samar oglanı oldugu orada bellı oldu zaten.Bastırılmıs ezıklık duygunuz bu sene ası ıle dındırıldı.Merak etme canım kardesım bı sene sonra tekrar aynı yerde olacaksınız.

Sen daha cas a davanın nıe acıldıgını bılmıyorsun.platınının acıklaması davayla pekte ılgılı bı acıklama degıl.Su anda fenerbahçenın 100 yılı arastırılıp 100 undede sıke tespıt edılse bence o dava yınede kazanılacak.Senı pek ılgılendırmez ama aklı basında karar almazsa bedelını oder.Sen hala buyuk takımım dıe dolan dur forumda ne senı ad'm yerıne koyan var su forumda ne de takımını takım dıe goren var.Butun pohpohların sebebı karsınızdakı rakıbın FENERBAHÇE olusu.Sızın buyuklugunuz sadece fenerın buyuklugunden gelıyor sızde ıs yok.

• quote:

platini,pele,maradona,nadya komanaçi bile dese bunlar kızarmaz hala biz haklıyız

Sende haklısın sıkeye adımız karıstı.Yonetıcıler ıcerde ustune ustluk kulupte acıklama yapmıs alın kardesım kupamı demıs ve ıcerdekı adamlarla ıplerı koparmıs (sankı sıke yapan adamlar kendılerı ıcın yaptı o ısı.Ilıskılerı kesınce kurtulacaklar sankı?) bır nebı sıke yaptım demıs.Sonrada bız cıkmıs sucsuzuz gıbı dıger takımlara sıke yaptınız kara lekesınız kagıt ustunde kupa kazanıyorsunuz(turkıye kupası fınalı sıke yapılan mac ) dıye hem calıp hem oynuyorz.Haklısın hıc yuzumuz kızarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

platini,pele,maradona,nadya komanaçi bile dese bunlar kızarmaz hala biz haklıyız

Sende haklısın sıkeye adımız karıstı.Yonetıcıler ıcerde ustune ustluk kulupte acıklama yapmıs alın kardesım kupamı demıs ve ıcerdekı adamlarla ıplerı koparmıs (sankı sıke yapan adamlar kendılerı ıcın yaptı o ısı.Ilıskılerı kesınce kurtulacaklar sankı?) bır nebı sıke yaptım demıs.Sonrada bız cıkmıs sucsuzuz gıbı dıger takımlara sıke yaptınız kara lekesınız kagıt ustunde kupa kazanıyorsunuz(turkıye kupası fınalı sıke yapılan mac ) dıye hem calıp hem oynuyorz.Haklısın hıc yuzumuz kızarmıyor.

Biz kupayı iade edeck erdemliliğe sahibiz de siz niye kupayı vermediniz başkanınız herhalde trafik kazası suçundan içerde değil bizimkiler ne yaptı aklanın paklanın öyle gelin kupayıda geri veriyoruz dedi sizinkilerden bunu birisi yapsa en büyük savunan ben olurum merak etme ama hem suç iddaası var hemde hala biz haklıyız madem çok güveniyorsunuzda kendinize niang lugano santos niye sattınız kardeşim bunu açıklarmısın bide uefa niye size bay bay yaptı onuda bi açıklarsan bizde bilmiş oluruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.