Şimdi Ara

LİG TV ABONLERI NE YAPACAKSINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok korktuğunuz takım gs, 10 yıldır kaç keremi yenmişiz? 10 yıldır şikeyle rezil oldunuz başkanınız içerde futbolcularınız kaçışıyor daha 10 yıl demeyin. şikeyle para kazanmış, kazandığı şike parasıyla futbolcu almış, şampiyon olmuş bir takım fener 10 yıldır. gs de aynısını yapsaydı emin olun 10 yıldır gs yeniyordu feneri. bu 10 yıllık naylon feneri gs ile kıyaslamayalım lütfen.

fenerin kasası zaten şike yapamayacağı için iddiadan gelen haram para yolu kesildi. birde siz aboneliği iptal ettirirseniz iyice fukara olur fener. haydi gerçek taraftarlığı gösterin artık şimdi tam zamanı. haydi abonelik yenilemeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: Deamien

o zaman bi 10 sene geç kalmışsın sen iptal ettirmekte

Forum forum olalı böyle kapak görmemiştir sanırım

Kapak ? Lise terk. 10 yil once de digiturk vardi. Tum sikeseverlerlere sevgiler, muhattap olmayacagim basit takimin basit taraftarlariyla

Sen olaydaki nce espriyi anlayamamışsın be genç..

Lise terk dediğin adamda liseyi sen kısa donla dolaşırken terketmiştir

bu kadar üstüne gitmeyin

hocam siz bir lig kursanıza. şikeli lig şikesiz lig diye 2 lig olsun federasyona başvurun.

şikeli ligde onur namus şerefe lekede gelmez, çünkü dürüst bir şekilde şikeli lig olduğunu söyleyeceksiniz. sonuçlar belli şampiyon belli uğraşmazsınız. hemde 15dk değil!! 5-6 ay değil!!!! tam ömür boyu şampiyon fener ))))))) şikesiz ligdede ama bir fener bulundurun eğer gsden korkmuyorsanız... sonra görün noluyor.

ha bu arada lig tv şikeli lig için kapınızı çalarmı bilmem, ama siz abone olun 10 yıldır yaptığınız gibi. ok?

• Takım ayrımı yapmadan kimse evine sokmamalı bu kurumu. İzledikleri satış politikası bile üyelerinin zararına olan bir kurum. İlk defa üye olurken 30-35 liradan ücreti ödet, ikinci sene bu fiyat 45-50 liralara çıksın. Böyle bir mantık var mı? Şu an sitesine bakın fiyatlar nasıl tavan yapmış. Türk futbolu böylesine kaos ortamında düşüşe geçmişken daha çok para kazanalım diye üye sayısını arttıracağına yersiz satış mantığı peşinde.

Tez elden geri dönüşü olmayarak herkes iptal ettirmeli aboneliklerini.
  • Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş ne de diğer Anadolu kulüpleri... Hiç birisi Lig TV'nin umrunda değil. Bu adamlar sadece kaldırdıkları paraya bakıyorlar.

Yıllardır söylüyoruz Lig TV fikstüre etki ediyor diye. Sonra Fenerbahçe'liler paranoyak dediniz. Alın şimdi de ligin statüsünü kökten değiştirmek için öneri sundular ve statü çok yüksek ihtimalle değişti. Bu kurumun taraflı tarafsız herkese zararı var. Futbol zevkimizin içine ettiler.

Bana kalırsa da herkes iptal ettirsin Lig TV'sini. Tutuşsunlar biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş ne de diğer Anadolu kulüpleri... Hiç birisi Lig TV'nin umrunda değil. Bu adamlar sadece kaldırdıkları paraya bakıyorlar.

Yıllardır söylüyoruz Lig TV fikstüre etki ediyor diye. Sonra Fenerbahçe'liler paranoyak dediniz. Alın şimdi de ligin statüsünü kökten değiştirmek için öneri sundular ve statü çok yüksek ihtimalle değişti. Bu kurumun taraflı tarafsız herkese zararı var. Futbol zevkimizin içine ettiler.

Bana kalırsa da herkes iptal ettirsin Lig TV'sini. Tutuşsunlar biraz.

bir şeyleri çoğunluk istemediği sürece değiştirmek kolay değildir. kesin bu işten bu işi değiştirmekle yükümlü kişiler yemleniyor harçlıklarını alıyorlardır. böyle ş.r.fsizler aşağı...ları esas içeri atmak gerekiyor. böyleleri yüzünden aziz gibiler başa geçiyor. afrikaya yardım ederken, biride bizim federasyona yardım etsin bu afrika ülkesi mantığında hareket ettiği sürece.

• Aziz gibiler derken? Yıllardır kulüpler birliği başkanlığı yapan kişiden bahsediyorsun farkında mısın?

"Anadolu kulüplerinin gelirini yükselteceğiz" dedikten sonra yayıncı kuruluş rekor fiyatla aldı bu ligin yayın hakkını. Şu anda Anadolu kulüpleri aç kalmıyorsa bu Aziz Yıldırım sayesindedir. Tesis, stad nedir bilmezdiniz adam bu ülke futbolunu 20 yıl ileri götürdü halâ çıkıp saçma sapan konuşuyorsunuz.

Ne bitmez Aziz Yıldırım nefretiymiş ulan bu, yıllardır kusa kusa bitiremediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

en çok korktuğunuz takım gs, 10 yıldır kaç keremi yenmişiz? 10 yıldır şikeyle rezil oldunuz başkanınız içerde futbolcularınız kaçışıyor daha 10 yıl demeyin. şikeyle para kazanmış, kazandığı şike parasıyla futbolcu almış, şampiyon olmuş bir takım fener 10 yıldır. gs de aynısını yapsaydı emin olun 10 yıldır gs yeniyordu feneri. bu 10 yıllık naylon feneri gs ile kıyaslamayalım lütfen.

fenerin kasası zaten şike yapamayacağı için iddiadan gelen haram para yolu kesildi. birde siz aboneliği iptal ettirirseniz iyice fukara olur fener. haydi gerçek taraftarlığı gösterin artık şimdi tam zamanı. haydi abonelik yenilemeye...

Sizi de mi şikeyle yendik. O zaman sizin de bizden farkınız yok. maç sattınız demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

Aziz gibiler derken? Yıllardır kulüpler birliği başkanlığı yapan kişiden bahsediyorsun farkında mısın?

"Anadolu kulüplerinin gelirini yükselteceğiz" dedikten sonra yayıncı kuruluş rekor fiyatla aldı bu ligin yayın hakkını. Şu anda Anadolu kulüpleri aç kalmıyorsa bu Aziz Yıldırım sayesindedir. Tesis, stad nedir bilmezdiniz adam bu ülke futbolunu 20 yıl ileri götürdü halâ çıkıp saçma sapan konuşuyorsunuz.

Ne bitmez Aziz Yıldırım nefretiymiş ulan bu, yıllardır kusa kusa bitiremediniz.

Artı olarak Adnan Polat'ın açıklaması var.

Aziz Yıldırım sayesinde Digiturk'ten alınan paranın miktarı büyüdü. Kulüplerin kasaları para görmeye başladı şeklinde.

Duygusal davranmayın. Aziz Yıldırım gibi bir işadamı zor gelir bir daha. Zaten bu ülkede kim başarılı ise onu alaşağı ederiz. Örnek mi: Adnan Menderes. Adnan Kahveci.

• yani aziz kendi ifadesinde bile "kanun çıkmadan önceki maçlar için yargılamayın" diyor. ve açılan konulara yazılanlara bakıyorum harbi elinde internet, üniversite okumuş olupta cahil kalmak böyle birşey olsa gerek.
    topaz 42:
    hocam futbol takımı tutmak duygusallıktır. oynamak spordur. futbol takımı tutmak ile kimsenin cebine para girmez. türk futboluda para ile ilerlemez. aziz bir işadamı. işadamı prensiplerine göre içgüdülerine göre hareket ediyor ancak biz türk milletinin özelliklerinden biri olan duygusallık gücünü hiçe sayıyor. biz gücümüzü duygularımızdan alırız paradan değil. duygusal olmamız bizim gücümüzdür eksikliğimiz değil... kontrol edebildiğimiz sürece.

-bana 10 yılda avrupada başarı göstermiş bir anadolu klübü göster?
    -veya fener naptı avrupada?
    -hangi yerli oyuncuyu milli takıma kazandırdı?
    -türk milli takımı dünya 3. olduğunda ilk 11den 9 unun gsli olduğu maçlar vardır. o zaman aziz ne yapıyordu? yabancı kontenjanı artması için federasyona baskı yapıyordu.

paranızmı yoktu yerli alacak? yabancıya ihtiyaç vardıda o zaman gs nasıl başarı sağladı? veya ihtiyaç vardıda niye tesisler o zaman yapılmadı? şimdi bile işte bursa şampiyon oldu. demekki ucuza alınabilecek iyi ve yerli oyuncular hala var. eğer amaç buysa.

şimdi tutup şike yaptığı aşikar kendi bile itiraf eden bir adamla menderesleri vs kıyaslamayın ayıp oluyor. ki azizin ekmek kaynağı nato modern haçlısından gelirken menderesle 180 derece farklılar.

tutup transferlerden bahsetme bu gsnin sayesinde oldu. ondan sonra ülkenin vizyonu değişti. bir reklam vardı iş bankasının türkiye dünya şampiyonu oluyor, ekonomide 1. oluyor, kendi uçak üretiyor vs. yani işbankası şer.fsizi sanki biz bunları beceremezmişiz hayalmiş gibi reklamında yansıtıyordu. ancak güzel reklamdı hepimizin gururu okşandı. tabi sonra herkes anladıkı demekki istenirse olurmuş. sizin hedefiniz gs sayesinde değişti. ülkeye ayrı bir göz ile bakmaya başladılar. tüm dünya müslüman ülkelerinde bir sevinç yaşandı. yurtdışına gidenlere bir sorun. rus dizilerinde gs den türkiyeden bahsedilmeye başlandı. bunu başlatan gsdir.
    tamam birkere azizin sayesinde herkesin paralandığını kabul ediyorum, bilgim yok ama sözünüze itimat ediyorum. şikeyle veya tv ile paralandılar evet. peki siz bu namussuzluğun üzerini azizin para kazandırma başarısıyla örtmeyemi çalışıyorsunuz? sizce futbol bumudur?

tesis stat vs için:

paintbox:

peki gsnin toki ile stat yaparken azizin eğer gs ihaleyi alamazsa bizde arsayı değerlendirebiliriz demesi? bana tesis stat demeyin. biz stadın yarısını cem uzana yaptırıp fiyatı şişirip vergiden düşmesine ayaklık yapmadık. sizin tesis yapma anlayışınızda bu işte. iyiliğin altında yatan şerefsizliği göremiyorsunuz birde savunuyorsunuz daha adamın kendi ifade bile etmişken.

• bu sene futboldan soğudum resmen. bu yüzden aboneliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum ama bi tanıdık kapattırmak isteyince hem fiyatta indirime gidiyolar hemde türlü türlü kampanyalar öneriyolar dedi ve bunu denicem kesinlikle eğer fiyat ucuz olursa devam ettirebilirim
  • alıcaktık. play off yüzünden vazgeçtik
  • Herkesi Digitürk aboneliklerini terk etmeye çağırıyorum

Bunlar artık çok fazla oldu , Türk futbolunu yönetmeye kalkışmaktalar hiç bir hakları olmadığı halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 23 Ağustos 2011; 23:50:32 >
  • Sezon ortasında Lig TV Ceosu'unun bu lig 2.Anadolu takımının şampiyonluğunu kaldırmaz derken neden hiç kimse sesini çıkarmadı? Lig'i Lİg TV'nin istediği şekilde mi izleyeceğiz? Şampiyon belli, hakemler belli, federasyon belli..

Lig TV'mi? Ben iptal ettim de..gerisini bilmem
  • fenerin ŞLi iptal edildi. ortalık karışır. çünkü bjk men edilmedi.buna sebep olanların Allah belasını versin.fenerbahce inşallah ligden çekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haritaci79

Sezon ortasında Lig TV Ceosu'unun bu lig 2.Anadolu takımının şampiyonluğunu kaldırmaz derken neden hiç kimse sesini çıkarmadı? Lig'i Lİg TV'nin istediği şekilde mi izleyeceğiz? Şampiyon belli, hakemler belli, federasyon belli..

Lig TV'mi? Ben iptal ettim de..gerisini bilmem

Bravo !
  • Böyle Giderse Lig 2.Kez Ertelenir...
  • Fenerbahçe taraftarıyım haberlerin çıktığı ilk gün digitürkü aradım ve iptal etmek istediğimi söyledim. Neden diye sordular Fenerbahçe taraftarı olduğumu belirttim. Çok iptal var galiba hemen iptali gerçekleştirdiler fazla soru sormadan.
  • İPTAL BEYLER
  • duygusal davrnöayın beyler aziz yıldırım gibi başkan daha göremeyiz.diyor bir arkadaş

Doğrudur biz futbolu sadece saha oynatan başkanlara alıştığımız içn bize ağır geliyor. Sizin için se bulunmaz nimet...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.