Şimdi Ara

LİMANGO KAPANDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
7.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 Mart 2015 tarihi itibariyle limango.com.tr sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

Sevkiyatlarımız devam etmektedir. Sevk edilmemiş siparişleriniz standart işleyişimiz çerçevesinde sizlere teslim edilecektir.

Siparişlerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi “Siparişiniz ile ilgili işlemler” sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri, görüşlerinizi info@limango.com.tr adresine mail atarak müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz.

Sevgilerimizle
    limango ekibi
     LİMANGO KAPANDI

Sipariş takibi yapılamıyor Route Bulunamadı hatası vermekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguron -- 30 Mart 2015; 10:34:41 >

• ne günlerimiz geçmişti seninle, gece yarısına kadar sipariş verdiğim günleri hatırlıyorum.
  • beklenen bir karardı. Müşteri memnuniyetini sıfıra indirip, kargoyu 8 liraya çıkarırsan olacağı bu. Adam gibi kampanya yap, hadi onu da geçtim fiyatları makul tut zaten bu piyasada tutunursun
  • zamanında 17.99'a adidas mont almıştım. R.I.P
  • işe yaramaz müşteri hizmetleri defolu ve kalitesiz ürün gönderileri bu firma iyi bile dayandı zaten iki yıldır bişi almıyordum yokluğunu aramayacağım
  • Geçmişteki güzel günlerin hatırına, ruhuna el fatiha. Yıllar önceki kampanyalarından aile boyu çok güzel faydalanmıştık. Benim için zaten 2-3 yıl önce ölmüştü.
  • konuyu limango türkiyeden çekildi olarak düzeltebilirsin .

yabancı yatırımcılar ufaktan çekiliyor ..

dışarıda devam ediyorlar sorunsuz https://twitter.com/limango_de
  • almanlar böyle gelip bizdeki çıkış yapan firmalara atklıyorlar sora ellerinde patlıyor. evimister ve sporena mıyfı neydi onlar öyle oldu. aha bu limango da otto grup aldıktan sonra iyice dandikleşmeye başladı. markafoin de satılmıştı kime satıldı bilmiyorum ama onlar da böyle batabilir. bi morhipo sağlam oda boyner var arkasında. herşeyden önce kendi mallarını satabiliyor site sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

konuyu limango türkiyeden çekildi olarak düzeltebilirsin .

hocam zaten otto alman grubu almıştı limangoyu. sonra dan belli ki almanyaya da açmış. ama burdakinde gümlemiş. almanlar bu konuda biraz garip herşeye atlıyorlar
  • Alt limitsiz çeklerle bir sürü Galatasaray ürünü almıştım. Kendime arkadaşlarıma şeflerime. 180 TL'ye Armani exchange saat almıştım. Aklıma gelen bunlar limango deyince :) Markafoni de aynı yolda ilerliyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

konuyu limango türkiyeden çekildi olarak düzeltebilirsin .

hocam zaten otto alman grubu almıştı limangoyu. sonra dan belli ki almanyaya da açmış. ama burdakinde gümlemiş. almanlar bu konuda biraz garip herşeye atlıyorlar

evet.

ama işin görünen boyutu yanlış defolu göndermeleri , hataları , düzeni bozmaları değildir.

büyük ihtimal yatırımlarını çekiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan ismini hatırlayamadım gecen gunlerde bir baska site kapandı

simdide limango kapanmış, pek birsey almasamda üzüldüm sahsen
  • Keşke kapanmasaydı rekabet her zaman iyidir,bir markanın tekelleşmesinden en çok biz tüketiciler zarar görürüz
  • zamanında çok ekmeğini yedik te, sonradan hediye çeki kulalnınca kargo parası almaya başlayınca bırakmıştım, sitesini bile açmıyordum.

Yazık olmuş.
  • Rekabetin azalması iyi sonuçlanmaz.

Kapanmasa iyiydi.
  • alışveriş yapmışlığımız olmuştu. Kimisi iyi kimisi kalitesiz çıktı. İnternet pazarını akıllıca elinde tutamayıp rakiplerine yenilenlerin sonu bu olacaktır. En eskilerden baskuda.com vardı onu hatırlıyorum.
  • ZİNCİRLEMELİ DAVETLER,ALT LİMİTSİZ HEDİYE ÇEKLERİ... 2-3 YIL ÖNCE EN ÇOK SİPRARİŞ VERDİĞİM SİTEYDİ AHH AHH...
  • Bu siteler fırsat sitesi olmaktan çıkıp normal alışveriş sitelerine döndü.Çok iyi indirim olmayınca insanlar geri çekildi.
  • Bence daha çok site kapanır. Neden mi? Yeni çıkan Tüketici Kanunu ile her türlü alışverişte Cayma Hakkı nedeniyle 14 gün içinde ve Kapıdan İade de dahil Kargo ücretleri satıcı Firmaya ödetiliyor.
    Benim tanıdığım firmalardan, burada adını yazmayayım ama kaç tane firma sırf bu nedenlerle battı.
    Geçenlerde bu sitede bir konu vardı. Adam hizlial'dan tam 6 defa Cep telefonu alıp, iade ediyor. 7. telefonu beğenip alıyor. Bu telefonların kargo ücreti mi dersin, açılmış kutuları, çizilmeleri, değer kabı ne olacak? Yani satıcı firma her yönden zarara uğratılıyor. Oysa bu Kanunun kötü niyetli satıcı firmalar için çıkarılmış olması gerekirdi.
    Ayrıca 1 günlük Düğün, davet, nişan, parti elbisesi ihtiyacı olan art niyetli alıcılar, bir siteden ürün alıp, işlerini görüp, Cayma Hakkı ile iade ediyorlar. Bunun zararı kime? Satıcı firmaya...
    Siz kendinizi satıcı Firmaların yerine koyun ve vicdanlı olanlar düşünsün. Bu zararları ürün fiyatlarına yansıtsanız, pahalı satıyor derler.
    Ben firma değilim. Fakat bazen gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerde ürün satacak oluyorum. Alıcı daha ürünü teslim almadan, kapıdan iade ediyor ve kargo ücretini bize ödetiyor. Sorunca da "Benim Yasal hakım bu. Cayma Hakkımı kullanıyorum" diyor.
    Elektronik ürünler kargoda hasar görse, parçalansa bile, alıcının Kargo firmasına Tutanak tutturması gerekirken, hiç bir Tutanak vs tutturmadan iade ediyor. Site ise ürünü iade alıp, hakkımızı Yasal yollardan aramamızı istiyor. Tutanak olmadan nasıl hak arayacağız?
    Sadece bu nedenlerle internetten elektronik ürün satışını bıraktım. Giyim ürünlerinde de alıcı ürünü alıp, işi bitince iade ediyor. Kargo ücreti, ürünün değer kaybı vs hep satıcıya ödetiliyor.
    Ben de satıcı olduğum kadar Tüketiciyim. Fakat alıcılarda biraz insaf, vicdan olmalı, değil mi?
    Bu şartlarda firmalar nasıl batmasın, nasıl ayakta kalsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 30 Mart 2015; 11:56:21 >

• biri daha kapandı
    sırada kim var acaba ?
    son 2 senedir hiç bakmıyorum ama önceleri çok ekmek yedik saolsunlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.