Şimdi Ara

LİMANGO KAPANDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
7.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin içinde bulunduğu siyasi koşullar ile ayakta kalması zordu zaten. Limango kapanmadı bu arada, Türkiye'den çekildi. Bu da Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliklerin yarattığı sonucun kendisidir. Bu ve buna benzer birçok firmanın ülkeden çekilmesi hem ekonomik krizin hem de ülkenin gerilemesinin göstergesi.

Daha durun, buna benzer çok firma 2015 içinde çekilecek.
  • Bu firmalar uygun fiyata ürün satıp yıllık veya aylık satışlarını göstererek marka değerlerini arttırıp sonra firmayı komple satıyolar, belli ki bu almanlarda oltaya takılmış bi çok sefer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Ülkenin içinde bulunduğu siyasi koşullar ile ayakta kalması zordu zaten. Limango kapanmadı bu arada, Türkiye'den çekildi. Bu da Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliklerin yarattığı sonucun kendisidir. Bu ve buna benzer birçok firmanın ülkeden çekilmesi hem ekonomik krizin hem de ülkenin gerilemesinin göstergesi.

Yahu hocam ne alakası var herşeyi bi siyasete yoruyosunuz.. Her firma ayakta durmak zorunda mı ? Morhipo deli gibi satış yapıyor, morhipo ya ekonomik kriz yok da bi limango ya mı var?

Limango zaten sattığı ürünleri hep bedava satıyo gibi birşey oluyodu da ayakda duruyodu.. Ki onu da yukarda açıkladığım gibi satış yaptığını gösterip bi marka algısı oluşturup sonrada başka kişilere devrediyolar.. Bi çok firma bu şekilde oluşturuluyo.. Limangoyu da almanlar almış sonra becerememiş satıyolar belli ki.. Şahsen ben oraya artık hiç girmiyodum bile, neden? ne bi kampanya var ne bi indirim kuponu vs işim olmuyodu haliyle..

• ilk çıktığı zamanlar gayet iyiydi...
    bence kapanma sırası 1v1y ve trendyolda...
  • fiyatları diğer benzer sitelere göre pahalıydı fakat bazı bazı ucuz ürünleri oluyordu . birde facebooktan gelene limangoda kargo bedava ! linkini sık sık facebook'ta karşıma çıkıyordu :) bu kadar tv reklamı felan yapılan sitenin kapanması şaşırttı . enteresan
  • çok bez aldım zamanında uygun fiyatlı.. bye bye limango
  • Ne zaman baksam sattıkları ürünleri daha uygun fiyata bulabiliyordum. 2-3 yıl önce iyiydi evet ama sonra bozdu. Buraya da bakılırsa herkes bırakmış alışverişi.
  • markafoni trendyol ve morhipo baya sevinmiştir. belki gitmesi digerlerinin güclenmesi ve daha iyi kampanyalar yapabilmelerine olanak tanır. fiyatlar bir süredir cokda cekici degil.
  • vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir ayakkabıya ihtiyacım var ve hala indirim görmedim herhangi bi yerde, bot konusunda bana yardımcı olan tek siteydi Limango, Harley'leri 176 liraya almıstım daha ucuzu varsa da hiç karşıma çıkmadı diğer sitelerde. Onun dısında Galatasaray ürünlerinde de sıkca indirim yaparlardı. Trendyol, markafoni gibi sitelerde ne indirim bulabiliyorum ne de cezbeden ürün, nerden nasıl alısveris yapacagız cok merak ediyorum
  • Avantajx iadesi durduğunda anlamıştım kapanacağını. Kötü oldu kapanması ama böyle firmalara acımamak gerek 8 TL kargo ücretide nedir resmen kargodan bile kar ediyorlardı.

• Dostum konuyu yanlış açmışsın zaten duzeltsene. Site kapanmadı başkası tarafından satın alındı ve turkiyede hizmet vermeye devam etmeyecek. Sizin saydığınız tuketici şikayetlerinden dolayı olmadı bu satın alım olayı, her şey şikayetlerini yazıyor, zaten kötüydü vs.

• 1 ay önce 4-5 gün takip ettim bir şeyler düşer mi diye. baktım tam bir çöplük. zaten o zaman bunlar yakında batar diyerek sık kullanılanlar dan silmiştim limango'yu. malumun ilamı. kampanyaları tam anlamıyla rezaletti son aylarda.
  • Butik sayıları sürekli azalıyordu tahmin etmiştim böyle olacağını.

Eskiden Galatasaray ürünleri alırdım baya hesaplıya geliyordu.
  • Darısı trendyol'a.

• Ayın 13 ünde iptal ettiğim sepetteki ürünümü bugün yatırdı şimdi birde iadem oldu bizim para gitmesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Ülkenin içinde bulunduğu siyasi koşullar ile ayakta kalması zordu zaten. Limango kapanmadı bu arada, Türkiye'den çekildi. Bu da Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliklerin yarattığı sonucun kendisidir. Bu ve buna benzer birçok firmanın ülkeden çekilmesi hem ekonomik krizin hem de ülkenin gerilemesinin göstergesi.

Yahu hocam ne alakası var herşeyi bi siyasete yoruyosunuz.. Her firma ayakta durmak zorunda mı ? Morhipo deli gibi satış yapıyor, morhipo ya ekonomik kriz yok da bi limango ya mı var?

Limango zaten sattığı ürünleri hep bedava satıyo gibi birşey oluyodu da ayakda duruyodu.. Ki onu da yukarda açıkladığım gibi satış yaptığını gösterip bi marka algısı oluşturup sonrada başka kişilere devrediyolar.. Bi çok firma bu şekilde oluşturuluyo.. Limangoyu da almanlar almış sonra becerememiş satıyolar belli ki.. Şahsen ben oraya artık hiç girmiyodum bile, neden? ne bi kampanya var ne bi indirim kuponu vs işim olmuyodu haliyle..

Siyasi ilişkilerle ilgisiz olan hiçbir konu bu hayatta bulunmaz. Limango kapanmıyor, Türkiye'den çekiliyor ve bu da Türkiye'nin bulunduğu durum ile doğrudan ilişkili. Lojistik mezunu olduğum için elektronik ticaret ve lojistik sektörü hakkında bilgi sahibiyim, aynı şekilde bulunduğum sektörde de 2015 itibariyle yabancı yatırımcılar yatırım kararlarını askıya almayı uygun gördü. Bunun zararı sadece bana değil herkes için geçerli, adamların Kozyatağı'nda kendi binası vardı ve bu durumda Türkiye çalışanları da işsiz kalmış olacak.

Görüldüğü üzere siyasi durumumuzu bu konudan ayrı tutmak akıl ve mantığa uygun değil.

• Teşekkür ederim Limangoooooooooooo... Her şeye rağmen teşekkür ederim Otto amca..
    belini doğrultamamıtır altlimitsiz 20lik çeklerden sonra. veya nerede o 200 TLlik çeklerle sınırsız siparişler.
    Türkiyeden çekilmesinin tek müsebbibi sitenin programcıları oldu. Hayatım boyunca o kadar açığı olan başka bir site bilmedim, görmedim. vesselam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Siyasi ilişkilerle ilgisiz olan hiçbir konu bu hayatta bulunmaz. Limango kapanmıyor, Türkiye'den çekiliyor ve bu da Türkiye'nin bulunduğu durum ile doğrudan ilişkili. Lojistik mezunu olduğum için elektronik ticaret ve lojistik sektörü hakkında bilgi sahibiyim, aynı şekilde bulunduğum sektörde de 2015 itibariyle yabancı yatırımcılar yatırım kararlarını askıya almayı uygun gördü. Bunun zararı sadece bana değil herkes için geçerli, adamların Kozyatağı'nda kendi binası vardı ve bu durumda Türkiye çalışanları da işsiz kalmış olacak.

Görüldüğü üzere siyasi durumumuzu bu konudan ayrı tutmak akıl ve mantığa uygun değil.

Hocam elle tutulur hiç birşey söylememişsiniz ki alıntınızda. Yatırımcılar uzak duruyo olabilir ama hazır elde olan bi malı herşey işlerken neden kapatır bi insan? Ben söyliyim; diğer rakip firmaların yaptığı kampanyalara vs ayak uyduramadı, diğer rakip firmaların yaptığı kampanyalar altında ezildi, türk insanının isteklerinden beklentilerinden uzak kaldı, yahut dediğiniz gibi siyasi bi kriz vardır ülkede ondan dolayı diyicem ama dediğim gibi diğer rakip firmalar mis gibi çalışırken sadece bu limangoda yaşanıyor olamaz. Şuan kalk git bi yurtiçi kargoya bi dünya morhipo paketi görürsün. Mng kargo bi dünya trendyol paketi.. Ee bunlar nası iş yapıyor öyleyse diye düşünüyor insan dimi?

• yakinda bonprix de kapanir o zaman. lokum.com da kapandi. sirada kim var acaba?

edit:http://www.arabulvar.com/ da kapanmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaagungor -- 30 Mart 2015; 21:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.