Şimdi Ara

LİMANGO KAPANDI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
7.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence sıradaki isim 1v1y veya markafoni
  • Gule gule efsane.. Resmen huzunlendim ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukukun olmadığı yerden yabancı sermaye kaçar.....netekim kaçmaya başladılar.
  • Türkiyede e-ticaret ve İnternetten alışveriş çığ gibi büyürken bu çekilme nedir şimdi anlamadım?
  • Bızım sıparısler gelır mı acaba ?
  • 1 Nisan şakası olmasın?

Edit: Değilmiş. Kapanmış harbiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamAnimus -- 9 Nisan 2015; 2:45:01 >
  • limango ney laa. ilk defa duydum. liman işleriyle falan mı uğraşıyordu acaba?
  • Sırada Trendyol ve onun kardeşi 1v1y var.
  • 1 hafta oldu hala ses yok

• AND1 ayakkabıları gönderilen var mı? 1 haftadır mesaj atıyorum,cevap bile verilmiyor.Ayakkabılar tedarik aşamasında gözüküyor.

Kötü bir durumda, bankadan parayı talep edebiliyor muyuz? Mal gönderilmedi,alışveriş gerçekleşmedi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedekaan

AND1 ayakkabıları gönderilen var mı? 1 haftadır mesaj atıyorum,cevap bile verilmiyor.Ayakkabılar tedarik aşamasında gözüküyor.

Kötü bir durumda, bankadan parayı talep edebiliyor muyuz? Mal gönderilmedi,alışveriş gerçekleşmedi diye

Bende and1 ayakkabı aldım hala tedarik aşamasında nasıl olacak göndereceklermi 3 çift alacaktım iyiki tek almışım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

quote:

AND1 ayakkabıları gönderilen var mı? 1 haftadır mesaj atıyorum,cevap bile verilmiyor.Ayakkabılar tedarik aşamasında gözüküyor.

Bende and1 ayakkabı aldım hala tedarik aşamasında nasıl olacak göndereceklermi 3 çift alacaktım iyiki tek almışım :/

Ben de 1 cift and1 almistim tedarik asamasinda gozukuyor ama zaten kampanya bitiminden 7 is gunu sonra kargoya verilecek yaziyordu pazartesi sali elimizde olur diye umuyorum

• Alt limitsiz çekler ile az mouse, flash bellek ve bebek bezi almadık zamanında

Ama kapandığına üzüldüm
  • Gece nöbet tutup görev dağılımı yapıp linkin sonundaki 3-4 haneli numaraları değiştirip çek veren linkleri denemiştik. 2 link bulabilmiştim 10 TL yada 20 TL'ydi.
    0-200 arası x üye, 201-400 arası y üye vb. diye dağılım yapıp deniyorduk linkler. Sabahlara kadar, güzeldi.
  • ilk önce evimister.com
    zidaya.com( ziyadayı)

geçen sene daybuyday.com (dayının buğday ambarı)

şimdi limango (alışverişin keyfi o)

Türkiye piyasasından çekildiler!

demekki iyi gitmeyen bişiyler var

2 senedir limangodan bırak alışverişi
    site sayfasına bile girmedim elbette batacaklar
    2009da dünyanın alışverişini yaptım limangoya
    sonra bıraktım
    arasalardı hediye çeki kargo bedava verelim diye
  • Sikayetvar.coma yazalım toplu olarak açtıralım. İnanıyorum ki başarabiliriz bunu DH olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

Ben de 1 cift and1 almistim tedarik asamasinda gozukuyor ama zaten kampanya bitiminden 7 is gunu sonra kargoya verilecek yaziyordu pazartesi sali elimizde olur diye umuyorum

aa orayı görmemişim çok teşekkürler 7 gün dolmak üzere bakalım ne olacak

• Nétwork kullanıcısına yanıt

• lmngsprz sayesinde telefon onayı için pc ye 10 tarayıcı kurdugum site. az önce girmeye çalıştım siteye ama kapandığını öğrendim. burada da konusunu gördüm. üzüldüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

aa orayı görmemişim çok teşekkürler 7 gün dolmak üzere bakalım ne olacak

Hocam su an baktim paketleme asamasinda diyor pazartesi sali elimizde olur herhalde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.