Şimdi Ara

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası Çok Mu Zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruları çözerken zorlanıyorum ve testlerde çokça yanlışım çıkıyor. Normalde denemelerde 34-39 arasında yapıyorum ve Bilgi Sarmal Türkçe, Karekök Türkçe çözerken bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.

Sorular çok mu kasıntı yoksa bende mi sıkıntı var anlayamadım? Sınavda bu kadar zorlanıyor mu anlam soruları? Çözenler bu kitap hakkında ne düşünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası Zorluk Derecesi

Limit Yayınları'nın Kronometre Paragraf Soru Bankası, paragraf sorularında hız ve doğruluk kazanmayı hedefleyen öğrenciler için tasarlanmış bir kaynaktır. Kitap, çeşitli zorluk seviyelerinde çok sayıda paragraf içerir.

Kronometre Paragraf Soruları Neden Önemlidir?

Kronometre paragraf soruları, YKS ve diğer sınavlarda sıklıkla sorulur. Bu sorular, öğrencilerin kısa bir metni hızlı ve verimli bir şekilde anlamalarını ve yorumlamalarını gerektirir. Paragraf sorularını çözmek, okuduğunu anlama, eleştirel düşünme ve zaman yönetimi becerilerini geliştirir.

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası Zor Mu?

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası, zorluk derecesi değişen paragraflar içerir. Bazı paragraflar, temel okuma becerilerine sahip öğrenciler için erişilebilirken, diğerleri daha zorlu konuları ve karmaşık sözcük dağarcığını içerir.

Kitaptaki paragrafların zorluk derecesi şu faktörlere bağlıdır:

• Metnin uzunluğu ve karmaşıklığı
    • Kullanılan sözcük dağarcığı ve teknik terimler
    • Metnin genel akış hızı ve tutarlılığı

Limit Kronometre Paragraf Zorluk Derecesi Nasıl Belirlenir?

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankasındaki paragrafların zorluk derecesini belirlemek için şunları yapabilirsin:

• Deneme amaçlı bazı paragrafları çöz.
    • Sürelerini kaydet ve doğruluk oranını hesapla.
    • Sonuçlarını kitabın cevap anahtarındaki hedef sürelerle karşılaştır.

Limit Kronometre Paragraf Cevap Anahtarı

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası, her paragraf için ayrıntılı bir cevap anahtarı sağlar. Cevap anahtarı, doğru cevapları değil, aynı zamanda paragrafların zorluk dereceleriyle ilgili ipuçlarını da içerir.

Genel olarak, Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası, paragraf sorularında yetkinliklerini geliştirmek isteyen öğrenciler için değerli bir kaynaktır. Zorluk derecesi değişen paragrafları ile öğrenciler becerilerini kademeli olarak geliştirebilir ve sınavlara hazırlanmak için kendilerine meydan okuyabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bana çok zor gelmedi. Normalin 1 veya 2 tık üstü gibi

• Bana kalırsa saçma sorular fazlaca.

• Bir paragraf kitabının ulaşabileceği son noktadır limit kronometre. Yarı yarıya geliyordu hep benim, şimdi tüm paragraftan(denemelerdeki) bir kaç yanlış çıkıyor max.
  • Aynı durum hocam denemeler 33+, bazen bittikten sonra 5 dakika soruya bakıyorum cevap anahtarı mı hatalı diye.
  • kitabı yazın baya çözmüştüm insanı geliştiriyor tamam da fazla kasıntı be abi. 2d 7y gelen test oluyordu :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

kitabı yazın baya çözmüştüm insanı geliştiriyor tamam da fazla kasıntı be abi. 2d 7y gelen test oluyordu :p
    Aynen bende de oluyor bazen bu şekilde. Olunca da moral bozuyor ister istemez.
    Üstüne emin olduğum sorular yanlış çıkınca daha da koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankherbert -- 26 Şubat 2019; 21:22:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor değil kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kazikk sinavda boyle cikacagini dusunmuyorum

• Abartıldığı kadar değil her testte ort 10 soru oluyo 1 2 yanlış yapıyorum sinirleniyorum ama geliştiriyor

• Dgd1 D kullanıcısına yanıt
    Kötü değil aslında hocam, detayları iyi kavramak gerekiyor sorularda. Uzun vadede geliştirebiliyor.

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Hösssssd

• Bence hayır klasik olacak ama osym 1 tık ustu desek iyi olur kitap ve paragraf deneme kitabi sayesinde gelistigimi hissetmistim 37 2gibi bekliyordum sinav sonrasi 35 4 1 geldi ki yanlislar db 1 paragraf yalnizca

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Bence hayır klasik olacak ama osym 1 tık ustu desek iyi olur kitap ve paragraf deneme kitabi sayesinde gelistigimi hissetmistim 37 2gibi bekliyordum sinav sonrasi 35 4 1 geldi ki yanlislar db 1 paragraf yalnizca
    Çözerken zorlanıyor muydun peki hocam?

• Murat yayınları bire bir paragraf en babasıdır

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Benimde 2 doğrum çıktı aglamistim demek ki normalmiş gördüğüm iyi oldu bu postu

• frankherbert kullanıcısına yanıt
    Evet kolay degildi bastan yarisi yanlis geliyordu

• Ulan nerdeyse her testte leyla erbille alakalı bi soru var :D

• benim paragrafım çok iyi değildir o yüzden aldım her gün 1 deneme çözüyorum bence çok güzel kaliteli bir kitap
  • Lan yemin ediyorum aynı şeyi yaşıyorum.Parçada hiç olmayan birseyin çıkarımını yaptırıyor arkasından başka bir test çözüyorsun tamam tongaya gelmicem diyorsun bu sefer parça içinden vuruyor. 0 yanlış yapıcam diye yola çıktım 1 yanlışla bile bitiremedim testleri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.