Şimdi Ara

LINCOLN ARTIK POSTALANMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasarayımızın Brezilyalı yıldızı disziplinsiz davranışlarına bir yenisini daha ekledi. Teknik direktörümüz Skibbe'nin bugün takıma izin vermesini fırsat bilen Lincoln, Salı akşamı kız arkadaşıyla birlikte Antalya'ya gitti.

Lincoln'un Antalya'da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından görüldüğü ve büyük şaşkınlıkla karşılandığı öğrenilirken, Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı yöneticileri arayarak Lincoln'ün yanında bir bayanla Antalya'ya geldiğini bildirdiler.

Yapılan araştırmada Lincoln'ün hiç kimseden izin almadan Salı akşamı Antalya'ya gittiği, bugünün izinli olması ve Perşembe antrenmanının da 17.30 olmasını fırsat bilerek tatil için Antalya'ya gittiği belirtildi.

Ancak son haftalarda başarısız futboluyla Sarı-kırmızılmı taraftarların tepkisi çeken, son lig maçında Skibbe tarafından yedek kulübesinde oturtulan Lincol'ün sorumsuz davranışlarına bir yenisini daha eklemesi, Sarı-kırmızılı yöneticileri kızdırdı.

Antalyaspor ile Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde Lincoln'ün 2 günlük kaçamak yapması bu futbolcunun sık sık sakatlanmasıyla ilgili şüpheleri arttırdı. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde bu konuyu iyice araştırdıktan sonra, Lincoln'e bir ceza daha vermesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Artıkkk yuhh diyorum vee yönetimin ceza,uyarı vs.lere bakmadan sözleşmesini feshetmesi lazım.bu ne kardeşim yaaaa resmennnn yaptığııı şimdi bişi derdim de.

• Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı yöneticileri arayarak Lincoln'ün yanında bir bayanla Antalya'ya geldiğini bildirdiler.

Maşallah yöneticilere ulaşmak ne kadar kolaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı yöneticileri arayarak Lincoln'ün yanında bir bayanla Antalya'ya geldiğini bildirdiler.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı yöneticileri arayarak Lincoln'ün yanında bir bayanla Antalya'ya geldiğini bildirdiler.

tahminim gs taraftarı muhabirler filandır

• i love linkon
  • quote:

quote:

bende de adnanın numarası var.ne varki bunda

• quote:

adnan polat telno :05**3031035
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Alıntıları Göster
    Lincoln maç deplasmanda değil olm, burda.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

bu başka numarası herhalde bendeki avea cep öğrenci tarifesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Lincoln maç deplasmanda değil olm, burda.

Alıntıları Göster
    Doğan Haber Ajansı ne kadar kaynak olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

yok hocam bağış toplarkene verdiydi

• quote:

quote:

quote:

yok hocam bağış toplarkene verdiydi

Alıntıları Göster
    Şimdi bu habere inandınız mı? Eğer cidden böyle birşey olsaydı bir fotoğraf,video vs. koysunlar. Fener yakını medyanın Lincoln'e karşı başlatmış olduğu karalama kampanyasının bir ayağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adu040

Şimdi bu habere inandınız mı? Eğer cidden böyle birşey olsaydı bir fotoğraf,video vs. koysunlar. Fener yakını medyanın Lincoln'e karşı başlatmış olduğu karalama kampanyasının bir ayağı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: adu040

inanılır tabii.ben herşey bekliyorum artık lincolndan.

ama inş.org daa yalanlama gelir yoksa gerçektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adu040

Alıntıları Göster
    İyide adam izinliymiş. Medya iyi kaynak buldu. Sayfa boş kaldımı salla lincoln şöyle lincoln böyle. Artık sallarlar lincoln hocadan izin almadan tuvalete gitti, takım arkadaşları oruç tutarken lincol oruç tutmayıp takımı dinden çıkarıyor, lincoln izinsiz su içti gibi sallarlar. Yabancı futbolculara bizim medyamızı gelir gelmez anlatmak lazım burda yaptığın bir hata ömür boyu karşına çıkar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

İyide adam izinliymiş. Medya iyi kaynak buldu. Sayfa boş kaldımı salla lincoln şöyle lincoln böyle. Artık sallarlar lincoln hocadan izin almadan tuvalete gitti, takım arkadaşları oruç tutarken lincol oruç tutmayıp takımı dinden çıkarıyor, lincoln izinsiz su içti gibi sallarlar. Yabancı futbolculara bizim medyamızı gelir gelmez anlatmak lazım burda yaptığın bir hata ömür boyu karşına çıkar diye.

Alıntıları Göster
    ii de ben bunda disipllinsizlik göremedim. adam izili istediği yere gider. istediği kızı... alla alla bunlara noluyo. galatasaray hakkında bu kadar kötü haber yapmak için bi taraflarını yırtıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurci

ii de ben bunda disipllinsizlik göremedim. adam izili istediği yere gider. istediği kızı... alla alla bunlara noluyo. galatasaray hakkında bu kadar kötü haber yapmak için bi taraflarını yırtıyolar.

Alıntıları Göster
    arkadaslar lincoln ben antalyaya gidiyorum diye izin filan almamış.takıma izin vermiş td.

bende izin var diyee ohhh gidiyim diskoya barlara sabahlara kadar eğleniyim sora maç günü ayakta duramıyım olurmu öle şey yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Akygn

arkadaslar lincoln ben antalyaya gidiyorum diye izin filan almamış.takıma izin vermiş td.

bende izin var diyee ohhh gidiyim diskoya barlara sabahlara kadar eğleniyim sora maç günü ayakta duramıyım olurmu öle şey yaaa

Alıntıları Göster
    ya bırakın gitsin antalyaya diskoya bara. genç bekar adam. uğraşmayın.önemli olan sahada ne yaptığı.saha dışındaki yaşantısı kimseyi ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

çok sosyal insan bu yöneticiler

• quote:

quote:

çok sosyal insan bu yöneticiler

Alıntıları Göster
    Hadi geçen yıl kalli yüzünden oynamıyordu, bu sene ne oldu? Bu adam galatasaraya hep kafa ağrısı yapacaktır, gönderilip terbiyeli disiplinli bir futbolcu alınmalıdır. Ahlak yetenekten önce gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

Hadi geçen yıl kalli yüzünden oynamıyordu, bu sene ne oldu? Bu adam galatasaraya hep kafa ağrısı yapacaktır, gönderilip terbiyeli disiplinli bir futbolcu alınmalıdır. Ahlak yetenekten önce gelir.

Alıntıları Göster
    Baksana herif yönetimi iplemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Baksana herif yönetimi iplemiyor..

Alıntıları Göster
    bence lincolne yönetimin profesyonel bir futbolcu olmasını hatırlatması lazım (sanki adam amator ligde oynuo) gereken yapılsın artık nediyelim halbuki lincoln den çok umutluyduk ama hayırlısı bence hagi gibi bir 10 numara imkansız gibi gelio nese hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.