Bildirim
Lincoln MKR Concept
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bence harika olmuş 10 numara araç yapmışlar -
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
bence harika olmuş 10 numara araç yapmışlar
dmi hacı o dış tasarımdaki yırtıcılık hangi araçta var -
yeni kasa honda accord'dan esinlenmişler (!) -
muhalefet oluyorum gibi olmasında
2.0 dizel bmw nin de 400nm torku var
bu araba 3,5 lt vw çift turbolu
bir yanlışlık yok dimi? -
cok guzel gorunuyor,gercekten cok hos bir arac,concept oldugu icin bu kadar fiyakalidir,uretimde bu haline ne kadar sadik kalinir orasida bilinmez. -
heyy yavrum emerikanım benim -
Dehşet birşey....
Yanlız 5. resimde kullanan Hanzoya bakarmısınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 11 Mayıs 2008; 23:46:30 > -
Bu ne abi nası araba bu -
Koltuklar benim müdür koltuğum gibi .. -
Maşallah koç gibi. -
şimdi bu consept model kullanılıyomu satılmadığını biliyorum amma kullananı merak ediyorum -
dış tasarım harika -
Evet consept olduğu her tarafından belli.. -
quote:
Orjinalden alıntı: individual
muhalefet oluyorum gibi olmasında
2.0 dizel bmw nin de 400nm torku var
bu araba 3,5 lt vw çift turbolu
bir yanlışlık yok dimi?
Dizel Araçlarda Tork Her Zaman Daha Fazladır... Dizel motorların silindirlerinde, benzinli motorlarınkine göre daha yüksek sıcaklıklarda ve sıkıştırma oranlarında, daha büyük yanma basınçları teşekkül eder ve bu basınçlar pistonlar üzerinden kranka aktarılan torkunda daha büyük olmasına sebep olur. Bu Yüzden senin dediğin 2.0 dizel BMW motoru 3.5 benzinli Lincoln motoruyla yakın torklar üretmiştir. Aynı hacimde dizel ve benzinli motoru karşılaştır, dizelin daha fazla tork ürettiğini görürsün... -
quote:
Orjinalden alıntı: PELOTON
Evet consept olduğu her tarafından belli..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X