Şimdi Ara

Linea 1.3 Multijet Active Plus (FİAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max. 30.000 TL'ye kadar bir bütçem var sedan ve dizel araç araştırıyorum ...

Linea 1.3 Multijet Active Plus (2010-2012 model arası )
    Bu aracı araştırdım ve özellikleri çok hoşuma gitti(bu paraya gelen renoult symbol ve accent era 'ya göre ) ancak kullanan akrabalar bu aracın kasasını tartmadığı ve çok yaktığını söylüyorlar
    Şehir içi km=35 kuruş yakıyormuş (istanbul içi )

yakıt tüketimleri konusunda beni aydınlatırsanız ve aracın "+" ve "-" yönlerini yazarsanız ve tavsiye edip etmediğinizi yazarsanız sevinirim ... selamlar

• 1.3 motor çok zayıf. Accent Era 1.5 crdi 110 hp bakmanız daha iyi olur. Donanım olarak linea daha iyidir eraya göre.
  • 1.3 Motorda şehir içi durmadan tam gaz giderim sürekli patinajlarla 4000 dd ya yakın vites değiştiririm tüketim anca 40 kuruş olur. Söyleyen bayağı sallaşmış

30 Bin Tl ye 1.6 Emotion Plus alırsınız hem sizin istediğiniz araç max 25.000 TL ye alınır. Size düşük KM li yüksek model Full Donanım 1.3 Multijet Linea buluruz hemde max 25.000 TL ye. Symbol le Accent ile kıyaslanamaz bu araç muadili değil bi kere. 1.5 crdi 1.3 den çok farklı olmayacaktır önceden söyleyim.
  • İki adet ticari takside kullaniyoruz. 0 km alindilar simdilerde 170000 km de ikiside hemrn hemen. Araclarda kullanima gore deformasyonlar var, ancak motor- kasa-sanzuman olarak problem yasatmadi. Ticari kullanimda 30 kurus yakiyor araclar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado5445

1.3 motor çok zayıf. Accent Era 1.5 crdi 110 hp bakmanız daha iyi olur. Donanım olarak linea daha iyidir eraya göre.

Yakit tuketimi olarak bakildiginda ortalama hiz 100 -110 diyelim hangisini tercih etmeli

• O paralara cok iyi bir arac. Sehir ici trafige girmez iseniz 6 litre gibi bir tuketiminiz olur. Accent'ten cok daha iyi bir aractir.30 bin tl ye 2012 modellerini alabiliyorsunuz iyi arastirim derim

• akrabalar kaç defa o aracı kullanmış. irket aracı olarak uzun süre orta donanımını(adını bilmiyorum) kullandım. bir kere turbo arızası verdi onun haricinde sıkıntı yaratmadı. dağa taşa vurdum ama ekstra bir sıkıntı çıkarmadı. o paraya göre iyi araç

not:çok dikkat edin, şirket aracı olarak kullanılanlardan almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 7 Eylül 2013; 20:36:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

quote:

Orijinalden alıntı: delgado5445

1.3 motor çok zayıf. Accent Era 1.5 crdi 110 hp bakmanız daha iyi olur. Donanım olarak linea daha iyidir eraya göre.

Yakit tuketimi olarak bakildiginda ortalama hiz 100 -110 diyelim hangisini tercih etmeli

Accent era tabiki motor performansı 1.3 e gore muhtesem

• LİNEA tabi ki, al bence bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

Arkadaşlar max. 30.000 TL'ye kadar bir bütçem var sedan ve dizel araç araştırıyorum ...

Linea 1.3 Multijet Active Plus (2010-2012 model arası )
    Bu aracı araştırdım ve özellikleri çok hoşuma gitti(bu paraya gelen renoult symbol ve accent era 'ya göre ) ancak kullanan akrabalar bu aracın kasasını tartmadığı ve çok yaktığını söylüyorlar
    Şehir içi km=35 kuruş yakıyormuş (istanbul içi )

yakıt tüketimleri konusunda beni aydınlatırsanız ve aracın "+" ve "-" yönlerini yazarsanız ve tavsiye edip etmediğinizi yazarsanız sevinirim ... selamlar

Evet yakit tuketimi muadillerinden ozellikle renaulttan yuksek. Cunku vites atarken araci biraz sıkıştırmazsanız vitesleri yemiyor. Yani o 200 Nm torku pek hissedemiyorsunuz. Buda yakiti etkiliyor. Renaultun dizelleri bu konuda daha basarili. Hyundainin 110 bg lik olani zaten hacim ve guc olarak bariz iyi. Yakiti hacim ve guce gore normal.
    Ama 1.3 motorun vergisi dusuk ve lineanin ici daha ferah. Renaultun bagaji disinda bayagi dar bir arac

• 95 hp euro 5 motor alirsaniz hem performansi iyidir hemde 1lt/100km daha az yakiyor.

• biraz daha para koyabilirseniz benim su anda kullandığım aracım olan 1,6 105 hp mjet motorunu öneririm..Hem performans hem yakıt hemde donanım olarak kesinlikle sizi üzmez...Aracımdan da çok memnum..Sadece tek eksi yönü aracın biraz yüksek olmasından dolayı birazda hafif bir yatma eğilimine girmesi...Kesinlikle ve kesinlikle (bence)
    1,3 mjet özelikle linea yaklaşma derim...İyi günler iyi forumlar...
  • biraz daha para koyabilirseniz benim su anda kullandığım aracım olan 1,6 105 hp mjet motorunu öneririm..Hem performans hem yakıt hemde donanım olarak kesinlikle sizi üzmez...Aracımdan da çok memnum..Sadece tek eksi yönü aracın biraz yüksek olmasından dolayı virajlarda hafif bir yatma eğilimine girmesi...Kesinlikle ve kesinlikle (bence)
    1,3 mjet özelikle linea yaklaşma derim...İyi günler iyi forumlar...
  • hocam 1.3 multijet 2012 model şirket aracı ortlama 6,5-7,5 arası değişiyor (yeni kasa değil)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.