Bildirim
linea 1.3 multijet ariyorum istanbul
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Butcem 23 24 bin civari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel bütçe 25 26
Ne oldu astradan vaz mı geçtin ?
Vazgeçmedi ama bulamıyorum istediğim.gibi linea bulursam alicam
benim 2009 dynamic 1 parça değişenli tramerde yaklaşık 1500 tl gibi bir kaydı var. 102 binde muayenesi 6 aylık..1 buçuk sene daha muayene derdi yok. qashqai almak için satıyodum . bir arkadaşım almak istediği için ilandan çektim kredisinde sorun çıktı. yarın yada cuma yeniden ilana koyucam. 28 e bırakıcam. sahibinden de aynı özelliklerde ilanlar 30 31 lerde..dynamic ve 100 km civarında olanlar.. 4-5 parça boyalı olanlarada 26 28 fiyatlar var.saygılar. -
İlaninizi daha önce gördüm benim.bütçe en cok 26 26 500 .yarin bi punto var bakmaya gidicem olmazsa konusabiliriz.tesekkur ederim ilginize
Puntoyu aldım ilginize tesekkur ederim
Allah kaza bela vermesin.hayırlı olsun.. -
Tesekkur ederim amin cumlemize inş
Nasip kısmet aylarca astra astra dedin gittin punto aldın.Allah kaza bela vermesin,hayırlı uğurlu olsun...
Tesekkur ederim.Aynen ole oldu hayirlisina dua ettik. Nasipten öte geçilmiyor. Kismetteki buymuş
Kaç model,kmsi kaç binde,dizelmi nedir araba bilgi versene biraz darbe değişen boya durumu ne kaça aldın.En azından bilgi olur punto alacaklara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 18 Nisan 2015; 21:20:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X