Şimdi Ara

Clio 1.5 dci EDC Alınmak Üzere Son Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç otomatik vites 77bin km de, sağ kapı sacı değişik sol çamurluk boyalı 6bin tramer. 75bin TL e satılıyor. İcon modeli en dolusu diye geçiyor. Eşim ve ben kullanacağız çocuk yok. Az yakan temiz otomatik araç bulmak 2 aydır işkence oldu ve clio icon a yöneldim. Bu aracı buldum sizden de son tavsiyeleri almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam değişenden, tramerden, motordan, yakıttan vs anlayan birisi değilim. Yalnızca o aracı 2 sene kullanmış birisi olarak söylüyorum EDC Clio’lar gerçekten şehir içi inanılmazlar. Manevraları, aracın yol tutuşu, ani hızlanması vs gerçekten sürülmesi çok zevkli araçlardan bir tanesi. Fren gücü de kuvvetli yani çok kez ani hızlanıp ani durmam gerektiğinde hiçbir problem yaşamadım. Umarım hayırlı olur sizin için.

• Merhaba,
    Eğer bütçeniz yetecekse aşağıdaki arabayı clio ya tercih etmelisiniz.
    Daha önce megane 3 edc ve 308 otomatik araçlarım oldu.
  • sorunsuz binmek istiyorsaniz o kmde edc alinmaz arada vites gecmez 135 yapar vites kutusunu kontrol ettirin yazar sogutur sizi arabadan

• Up

• Kaçırmayın peynir ekmek gibi satılıyor

• Kapı sacı değişmişse takılma. 75bin km o araç için hiçbir şey. 5 yaşında falan ise araç km normal gibi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 bine araba alacak olsam clio ilk seçeneğim olurdu. ama 75bin e araba alacak olsam clio ya bakmam bile
  • 2016 Clio icon yeni led kasa manuel kullanıcısı olarak 77bin km'deki Renault dizel aracının trigeri değişmiş mi diye sorarım.

Kozmetik boyanan değişen parçalara bakılır ama asıl sorun veya maliyet çıkartacak olanlar;
    4. yıl veya 80.000km'de triger ve aksesuar kayışı değişiyor. Servisteki maliyeti 2500-3000 TL.
    EDC şanzıman çift kavramalı ve sorun çıkartan bir şanzıman. Şikayetvar üzerindeki EDC şanzıman arızalarına bakarsanız o şanzımandan soğursunuz.

Ben aracı alırken önceki aracım otomatik olmasına ve imkanım olmasına rağmen özellikle otomatiğinden uzak durdum Clio'nun.
  • Ben olsam aralığı beklerdim. Belki vergi indirimi vs gelir. bin ağır bakımları gelmiş b sınıfı bir reno için 75 vermek...

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar10

Ben olsam aralığı beklerdim. Belki vergi indirimi vs gelir. bin ağır bakımları gelmiş b sınıfı bir reno için 75 vermek...
    Ağır bakım diye abartmış herkes. Aynı araca sahibim ve geçen sene yetkili servis gibi otopratik şubesi toplam masraf ve yapılanlar :
    Periyodik bakım;
    Yağ filtresi
    Polen fitresi
    Hava filtresi
    Mazot filtresi
    Castrol yağ
    350 TL (işçilik ücretsiz)

Triger orijinal mais 170 TL
    350 TL işçilik
    520 toplam

Disk (2 adet) ve balatalar (set)
    320 TL
    İşçilik 50 TL

Genel toplam: 1240 TL

Inanmayana faturasını gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 18 Eylül 2019; 15:17:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Hocam değişenden, tramerden, motordan, yakıttan vs anlayan birisi değilim. Yalnızca o aracı 2 sene kullanmış birisi olarak söylüyorum EDC Clio’lar gerçekten şehir içi inanılmazlar. Manevraları, aracın yol tutuşu, ani hızlanması vs gerçekten sürülmesi çok zevkli araçlardan bir tanesi. Fren gücü de kuvvetli yani çok kez ani hızlanıp ani durmam gerektiğinde hiçbir problem yaşamadım. Umarım hayırlı olur sizin için.
    Ben başka bir araç kullandım sizin dediğinize göre. Touch dizel edcsini kullandım. Güven vermiyor. 2000 devirde 100 km hız yapıyor. Freni gerçekten kötü. Ufak çukura düşseniz bile içerisi partiye dönüşüyor. Sürerken zevkten çok endişe veriyor benim kanaatimce. Bu fiyatlara megane sizin için daha iyi olacaktır.
    Hayırlısı olsun.

• merhaba,

herkes bu aracı gömmüşte, clio dizel oldukça ekonomik az yakan şehir içi kullanıma uygun bir araç diye biliyorum.

biz de bu bütçede b segmenti dizel otomatik ( veya benzinli otomatik ama ekonomik - varsa böyle bişi - ) bakıyoruz

net bir öneri yapan olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Ağır bakım diye abartmış herkes. Aynı araca sahibim ve geçen sene yetkili servis gibi otopratik şubesi toplam masraf ve yapılanlar :
    Periyodik bakım;
    Yağ filtresi
    Polen fitresi
    Hava filtresi
    Mazot filtresi
    Castrol yağ
    350 TL (işçilik ücretsiz)

Triger orijinal mais 170 TL
    350 TL işçilik
    520 toplam

Disk (2 adet) ve balatalar (set)
    320 TL
    İşçilik 50 TL

Genel toplam: 1240 TL

Inanmayana faturasını gösterebilirim.

Alıntıları Göster
    periyodik bamım için saydıklarınızı internetten alsanız maks 150 tl tutar 200 tl işçilik ödemişsiniz bilginiz olsun, birdaha kendiniz alın 50 tl ye istediğiniz ustaya taktırırsınız

• Kapı sacına başka araba selam verse ortalığı yıkan forumdaşlar söz konusu Clio olunca sacın değişmesini normal karşılamışlar.
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Fren konusunda size katılmıyorum fakat aracı bende beğendim.
    Tavsiye isteyen arkadaşın beklentilerini karşılıyorsa üzmeyecek bir araç
  • Bazı sorunlardan dolayı parayı denkleştiremedim ztn. Yıl sonunu beklemek zorundayım şu aşama da. Ama aklım da hala bu aracı almak var EDC icon. Yıl sonuna doğru fikrim değişir mi bilemem. Yorum yapan herkes den Allah razı olsun.

• 2018 Mart ayında 78 bin liraya 16 k kmde Icon edc almıştık.Evin 2.aracı ve 4 ehliyetli kişi olması gereği araç şuan 65 bin kmde.Şehir içi inanılmaz güzel her tarafa park edebiliyorsunuz.Icon donoanjmk genel olarak tatmin ediyor led far keyless vs vs.Bir çok kez uzun yola çıktım.Bence eksileri fren ve vites oranları.100 km/h hızla 2 bin devir dönüyor.Yakıtıda iyi.Bence alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: crossingover35

periyodik bamım için saydıklarınızı internetten alsanız maks 150 tl tutar 200 tl işçilik ödemişsiniz bilginiz olsun, birdaha kendiniz alın 50 tl ye istediğiniz ustaya taktırırsınız

Alıntıları Göster
    Mazot filtresi de var hocam. O da olunca 150 ye falan alamazsınız

• Bu EDC şanzıman sıkıntılı biraz. Manuel tercihi daha iyi olabilir. İnşallah hayırlı bir araç alırsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.