Şimdi Ara

linea 1,4 tjet 120 bg sizce hangi lpg takmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

brc daha önce taktım çok memnundum ama onunda fiyatı uygun sayılmaz

landi renzoda kullandım gerçekten ondan da memnundum ve fiyatıda uygun

ama karar veremedim

prinse 2 750 dediler brc ye 1950-2400 dediler landirenzoyada 1600 dediler parasal anlamda landirenzo uygu duruyor ve kaliteli araba tjet olmasa takıcam

birinide araba turbo

•  linea 1,4 tjet 120 bg sizce hangi lpg takmalı

Dün yapılan bir montaj , G.Punto 1.4 Tjet
  • Sayın Sıdan ;
    Hangı ıldesınız ve fıyatı hangı bayımızın verdıgını P.M den gonderır mısınız? BRC dogru tercıh ,BRC den sasmayın , fıyat konusunda sıze yardımcı olacagız.Selamlar...
  • çetinsayotogaz fiat linea 1.4 turbo atiker safe fast lpg montajımız

• fiat linea 1.4 turbo atiker safe fast lpg montajımız

www.cetinsayotogaz.com ekonominin güvenli yolu

• fiat linea 1.4 turbo atiker safe fast lpg montajımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

Bu aaba grande değil punto evo,t-jet motor evo'larda yok.Neden yanlış yönlendiriyorsunuz insanlari ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atıker muhakkak iyidir hiçbir markayı kötüliyemem ama atıker markasını çok zedeledi yani brc landirenzo yada prinsten başka bir marka dşünmem
  • Brc için verilen fiyat cok fazla,1600 1700 civarı olmasi lazim masallah prinsciler taktiklari arabayi tanimiyorlar,ya da t-jet diye yutturmaya calisiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidan

içimden geçen prins ama fiyatı yüksek

brc daha önce taktım çok memnundum ama onunda fiyatı uygun sayılmaz

landi renzoda kullandım gerçekten ondan da memnundum ve fiyatıda uygun

ama karar veremedim

prinse 2 750 dediler brc ye 1950-2400 dediler landirenzoyada 1600 dediler parasal anlamda landirenzo uygu duruyor ve kaliteli araba tjet olmasa takıcam

birinide araba turbo

öncelikle selam

landi renzonun fiyatı 1600 tl olarak bahsetmişsininiz ama landirenzo turbo regületör takılması gerekir arcınıza haricinden turbo map sensörü takılması gerekir landirenzo fiyatını sordugunuz bayi bunları uygulayacakmı

prins kitinin fiyatını arcınız turbo oldugu icin en uygun fiyat size söylenmiş landi renzo fiyatı veren yer ile isterseniz tekrar görüşün ileride sıkıntı yaşamamanız icin landi renzo ve prins arcınıza uygun olacaktır düzgün ve dogru bir montaj yapıldıktan sonra gönül rahatlıgı ile arcınızı kulanırsınız

• Brc için fiyat bana da fazla geldi, Ankara'da iseniz özelden ulaşın tavsiye verebilirim. Kayseri prins de sanırım araba ve motorları karıştırmış. LPG montajı diye koyulan fotoğrafta hiçbirşey görünmemekle beraber hem de Punto Evo koymuşlar. Acaba Evolar da T-Jet motor geldi de bizim mi haberimiz yok???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-istanbul

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Bu aaba grande değil punto evo,t-jet motor evo'larda yok.Neden yanlış yönlendiriyorsunuz insanlari ?

Prins VSI Sistem de Dedicated manual Aynıdır insanları yanlış bilgi veren arkadaşlara bu kelimeyi kullanmanız daha net olur

Saygılarla..

1.4 77 hp
    1.4 105 hp multiair
    1.4 120 hp t jet

Hepsine ayni kiti takiyorsaniz sikinti var demektir. Bunlarin hepsi birbirinden farkli yazilimlar ve sistemler ?

• Evoyu grande punto t-jet diye koymus degil mi ? Manual'in ayni olmasi ne farkeder? Sonucta ayni arac ve motor degil. Niye arac sahibine yanlis yonlendirilmeye bulunuluyor ?

• quote:

quote:

bu aracın turbo olması bizi ilgilendiren bir durum söz konusu, dolaysıyla tjet yada multiair motoru durumu değiştirmez, sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 24 Mart 2012; 10:12:13 >

• O zaman yanlis araca yanlis kit takmissiniz. Aracin baska fotosu var mi ?
    Bu fotoda arac punto evo ve punto evolarda t jet mOtor yok.

• quote:

O zaman yanlis araca yanlis kit takmissiniz. Aracin baska fotosu var mi ?
    Bu fotoda arac punto evo ve punto evolarda t jet mOtor yok.

fiat motorunu çok iyi biliyor olmalısınız, ama inanın bu araçta Turbo var.

• Burda sadece akü gorunuyor:)
    Varsa elinizdeki araca ait tum fotolari yukler misiniz ?
  • yüklerdik ama inanın yok. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen.
  • Ynlis anlasilacak birsey yok,resmini koydugunuz arac punto evo ve sadece 105 hp multiair ve 77 hp fire motor ile satiliyor,ve ikisinde de turbo yok. T-jet motor sadece eski grande puntolarda var evolarda yok,basligi acan t-jet sormus siz t -jete taktik diye punto evo resmi koyuyorsunuz, taktiginiz motor t-jet degil.

• Recep Usta ;

Yanlış.Bu kadar net.
    Adam t-jet soruyor multiair montajı koyuyorsunuz.Gidin öğrenin t-jet ile multiair'in farkını.

Çetinsay'ın resimlerine bakın hangisi t-jet hangisi multiair görün.
    Bu bir.

İkincisi,BRC'nin LDİ sistemi benim ilgilendiğim bir konu değil,ben sıralı sistemler üzerine ilgiliyim,direk enjeksiyonlu araç niyetim yok.
    Ayrıca bu konuda bilgim de yok.Bilgim olmadığı konularda da kimseyi yanlış yönlendirme yapıyorsunuz diye suçlamam.
    Ben sizin niyetinizi çok iyi biliyorum,zamanında ismi lazım değil birisi daha yandaş medya diye saçmaladı gereken cevabını aldı.Konuyu BRC'ye ya da başka bir yere çekmenin hiçbir anlamı yok.BRC veya başka bir kitle ilgim alakam yok forumdan bir sürü arkadaş beni tanır ne olduğumu ne iş yaptığımı bilir.

Bu iki.

Konuyu dağıtmadan multiair ve t-jet farkını öğrenin,sonra da gelin burada reklam yapın.
    Benim kimseye gıcığım yok,öyle olsa Çetinsay'ın montajına laf ederdim,adamlar T-jete takmışlar t-jet fotoğrafı koyuyorlar.
    T-jet diyip multiair resmi koyarsanız müşteriyi yanlış yönlendirmiş olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.