Şimdi Ara

linea geç çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar aracım geç çalışıyor ve geç çalıştığı zaman beyaz duman atıyor, ben aracı 3. sahibinden almıştım ilk sahibinin numarasını bulup görüştüm araçta bu sorunun 30 bin km den beri olduğunu enjektorleri kontrol ettirdiğini pompaya baktırdığını ama sorun olmadığını daha sonra bu şekilde 60 km daha binip sattığını söyledi bende 92 binde aldım araçta bu sorun var fark edebildiğim şey kontağı açtığımda depo kısmından ses bazen çok az geliyor o zaman genellikle çalışmıyor ama ondan mı başka bir şeyden mi anlayamadım gitti, geç çalıştığı zaman duman çıkıyor egzoz dan beyaz gibi ama normal çalışınca çıkmıyor o duman. soğuk sıcak gece gündüz fark etmiyor -27 de çalıştığı da oluyor sıcakta çalışmadığı da oluyor belli olmuyor kısaca.
    bazen ise şunu fark ediyorum depodaki pompadan uzun ses gelince çalışıyor genelde öyle fark ediyorum
    Yardımcı olursanız çok sevinirim Ardahanda yaşıyorum bu işe bakabilecek usta da yok düzgün işten de izin alamıyorum çok fazla. uzağa götürme imkanım da çok yok.

benim aracın çalışmazken ki hali :
    Gürkan Seyhanyoutube
    Linea geç çalışma
    https://www.youtube.com/watch?v=KpJ0Fec9kvU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GURKANSEYHAN -- 30 Mart 2020; 17:37:41 >

• Dizel linea'larda depo içi yakıt pompası oluyor. Bu pompa zayıf çalışıyordur genelde şamandıra ile beraber satılır ayrı satılıyor mu bilmiyorum. Parçayı değiştirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.