Şimdi Ara

Lineage II Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    + basmak
    para bulmak
    Vb.

şeyler Harici Hiç bir Şey bilmiyorum....

Benim Bi kaç sorum olcak bu yüzden ?

1) Hangi Charı Açayım ?
    2)O açtıgım Chara Talismanmı ne Alıyoruz onları Neye - neye + alıcagımı?
    3) O açtıgım chara Buff npc li serverda hangi bufları atmam gerektigini!
    4)Bide Şu Nobles , hero olayı filan var gorevlerle onları anlatan resimli bir kaynak olursa Bu ramazan ramazan sevaba girersiniz

4.sü hariç bana link vermesseniz sevinirim biraz anlama özürlüyümürde anlatırsanız iyi olur

Düşüncem Okcu veya Böle ufak tek bi deggeri var elinde onunla bi skilli var bi vuruyo vurdugu kişi salak oluyo o karakter ama bilginize açım şu an

• dostuım ust konularda hersey mevcut o arkadaslarımız o kadar emegı bosuna vermedı ..
    Bir gözat istersen...

Class harıtaları bufflar vs orda mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZMnObLe

lwl kasmak
    + basmak
    para bulmak
    Vb.

1) Hangi Charı Açayım ?
    4)Bide Şu Nobles , hero olayı filan var gorevlerle onları anlatan resimli bir kaynak olursa Bu ramazan ramazan sevaba girersiniz

4.sü hariç bana link vermesseniz sevinirim biraz anlama özürlüyümürde anlatırsanız iyi olur

Düşüncem Okcu veya Böle ufak tek bi deggeri var elinde onunla bi skilli var bi vuruyo vurdugu kişi salak oluyo o karakter ama bilginize açım şu an

Aynı soruyu geçenlerdede sormustun ve aynı cevabı almıştın

• 1-) Hangi charı açın sorusuna cevap herkesten farklı gelecektir.Buna deneyerek sen karar vereceksin.Archerları oynaması biraz daha basittir.Tabi tüm classların incelikleri var.Mesela ben genelde necromancer oynarım.Ama tüm charları denemişliğim var elbette.Bu sorunun cevabını şu şekilde bulabilirsin.High rate bi server aç ve classları dene.

2-) Öncelikle sana kısaltmaları vereyim.

Str = P.attack (fighter vuruş gücü)
    Dex= Attack Speed (fighter vuruş hızı)
    Con= Hp(life)
    Men=Magic Defence
    Wit=Magic Speed(Büyücü vuruş hızı)
    Int=Büyücü vuruş gücü

Her chara özelliklerine göre dye takarsın.Dye bi özelliğini düşürürken diğer özelliğini yükseltmesi olayıdır.Mesela archerlara p.attack ve attack speed gereklidir.Üzerine giydiğin armorlar da bu değerleri değiştirebilir.Archerlar light set giyerler.

Büyücülere magid speed veya büyücü vuruş gücü gerekir.Yine bununla ilgili dyeları takabilirsin.Büyücüler robe armor giyerler.

Paladin ve türevleri, duelist, titan gibi charlar ise heavy armor giyerler.Zaten armorların üstünde de +2str, -2con gibi ibareleri görebilirsin.

3-) Buff konusunda da biraz göreceli kısım vardır.Genel olarak bufflar bellidir ama kimisi farklı seçimler yapabilir.Örnek olarak daggera Berserker buffi alan olabilir ama ben almıyorum.

76+ bufflarini yazmaz isek alınacak bufflar şöyle olabilir.

Archer;

Prophet bufflari :Wind Walk,Might,Shield,Focus,Death Whisper,Magic Barrier,Guidance,Haste,Berserker Spirit,Bless The Body
    Dance : Dance of Warrior, Dance of Fire, Dance of Fury
    Songs : Song of Vitality, Song of Warding, Song of Wind,Song of Earth,Song of Hunter

Mage;

Prophet bufflari : Wind walk,shield,acumen,bless the body,concentration,empower,magic barrier,berserker spirit,
    Dance : Dance of mystic,dance of concentration
    Songs : Song of vitality,song of wind,song of earth,song of warding

Ekstra buff olarak archera War chant,blessing of queen,chant of victory

Mage chara ise song of renewal,dance of siren,earth chant,chant of victory ve gift of seraphim alabilirsin.

Diğer classlari da istersen anlatırım.Hangi buffin ne ise yaradığı ise üst konuda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

quote:

Orijinalden alıntı: iZMnObLe

lwl kasmak
    + basmak
    para bulmak
    Vb.

1) Hangi Charı Açayım ?

Aynı soruyu geçenlerdede sormustun ve aynı cevabı almıştın

yine bu elemanmıydı o zuruyu zoranda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.