Şimdi Ara

[b]Linksys Yardım!!![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ElektroWorld den linksys router aldım ben evime gelen internet başka bir yerden gelior ve İp ile bağlanıyorum yani modem yok ben gelen kabloyu direk routere taktım modem ayarlarını yaptım ancak wireless e aynı ipleri girmem gerek ve girdim girdikten sonra internete bağlanmayı denerken hiç bir sonuç alamıyorum...yapabildiim ne varsa denedim ama olmadı :S Yardımlarınızı bekliyorum

CD kurarkende böyle bir hata alıorum
    Hata!!!Resmi

Saygılar Berkant USDA

[b]Linksys Yardım!!![/b]

• Aldığınız Linksys Router'ın modelini de belirtseydiniz daha fazla yardımcı olunurdu belki. Genelde bu router'ların arkasında 1 adet WAN, dört adet de LAN soketi vardır. Siz, başkasından gelen Ethernet kablosunu LAN soketlerinden birine takacaksınız. Bunun dışında "modem ayarları" olarak birşey yapmanıza gerek yok; zaten modem ayarları başka yerdeki modemde. Siz router üzerinde güvenlik (şifreleme) ve sair kablosuz yayın ayarlarını yapacaksınız.
  • bi deniyeyim ama sanmam :S kafam karıştı benm biraz bu konuda yardımın için sağol hemen deniyorum ben tşk. olmassa yazarım tekrar
  • hahaha abicim walla çok saol oldu walla çok tşk. 1 hafta uğraştm tşk. saygılar Berkant USDA
  • slm kardeşlerim bende aynı modemden aldım dediklerinizi yaptım ama bende kablosuz bağlandığım zaman olmadı internete girmiyor
  • DHCP sini kapamanız lazım AP modunda çalışması lazım accecpoint özelliği varsa
  • nasıl kapayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.