Şimdi Ara

Lise Tuvaletlerinde Sigara İçilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminim her lisede olan bir problem bu.Tuvaletler sabahtan akşama kadar dolu ve 30 kişi içeride sigara içiyor.Hocalar geliyor gidiyor ertesi saniye tekrar dolu.zaten sigaradan nefret ediyorum.Kimse olmasa bile üstüm leş gibi kokuyor.saatlerce tuvalete girmek için bekliyoruz.Sigara içmeyi bişey sanan akılsızlar yüzünden hep böyle.bir sürü önlem alınacak zırvalıkları sürekli söyleniyor ama gelişme yok.
    Sizce ne yapmak lazım ? Dilekçe vermeyi düşündüm ama 1 milim yol alınacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 22 Ekim 2012; 17:05:32 >

• sigaraya başla
  • milli egitim müdürlügüne git dilekçe yaz müfettişler gelirokulda arama başlatırlar
  • Git müfettişe ver dilekçeyi sonra keyfine bak o zaman :
  • Bizimkiler artık sigara içme yeri oluşturmuşlar bahçede
  • Grandmaster gözcüyüm soruları alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

bizim okulda mokunu çıkardı bugün tuvalete gittim hademe kapıyı tutuyo bende tekmeledim kapıyı ne oluyo diye bağırdı bizde 3 kişi içeri girdik lambur lumbur bi kişi hademeyi tuttu biride bi çocugu çocuklar sigara olayını aşmış tum kabinler dolu sigara içiyorlar bende içiyorum normalde ama tuvalette içmem duvara işedim hademe sen napıyon dedi bende sanane lan ......... çocugu sanamı sorucam diye bağırdım hademeyi dövecektim hıyar ne biçim hademeyse sigara içiyo lavuklar buda kapıyı tutuyo müdüre söylesek işinden olcak dövsem ayrı dert . Sigara içiyorum adabıyla içiyorum gidipte okulun tuvalettinde mok kokusu eşliğinde içmem benim içtiğim yer bellidir okulda çocu zaman içmem ama içecek olursam da otoparkta arkadaşımın arabasının içinde içerim hiç bişide olmaz

bu ne diyor ya

• yazık değil mi onlara ? içsinler işte tuvaletini tutuver. git pisuvara işe . zaten büyük tuvaletini okulda yapan kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

dilekçe ver okullarda sigara serbest olsun diye...

en etkili çözüm yolu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeSnipe -- 22 Ekim 2012; 17:57:37 >
  • Küçüğe pet şişe, büyüğe torba; en güzel çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

bizim okulda mokunu çıkardı bugün tuvalete gittim hademe kapıyı tutuyo bende tekmeledim kapıyı ne oluyo diye bağırdı bizde 3 kişi içeri girdik lambur lumbur bi kişi hademeyi tuttu biride bi çocugu çocuklar sigara olayını aşmış tum kabinler dolu sigara içiyorlar bende içiyorum normalde ama tuvalette içmem duvara işedim hademe sen napıyon dedi bende sanane lan ......... çocugu sanamı sorucam diye bağırdım hademeyi dövecektim hıyar ne biçim hademeyse sigara içiyo lavuklar buda kapıyı tutuyo müdüre söylesek işinden olcak dövsem ayrı dert . Sigara içiyorum adabıyla içiyorum gidipte okulun tuvalettinde mok kokusu eşliğinde içmem benim içtiğim yer bellidir okulda çocu zaman içmem ama içecek olursam da otoparkta arkadaşımın arabasının içinde içerim hiç bişide olmaz

bu ne diyor ya

diyorum ki bugun senin gibi bi hademe nerdeyse sopa yiyordu zor aldılar

• Sen çok dayak yersin.
  • bizim okul bahçesindeki çalıların arkasında içiyor herkes ( ben dahil)
  • tuvalet katındaki sınıflar bile duman altı olurdu. şimdi de kampüs bahçesi
  • Konu liseli ayıklama konusu gibi olmus

Okullarda sigara serbest olmali ipin ucunu kacirmadan.hic unutmam milli piyangoya gitmistim Bursada okulda bi bolum sigara icilebilir bolumdu.kupe takmak, spor ayakkabi giymek, mini etek, kılık kiyafet konusu serbestti.tabiki ogrencilerde ADAPLIYDI.oyle hademe diyip azarlamak ayıp.yakışık almaz.Dh li bir genc yapmamalı bilincli ol, ben senin yerinde olsam ozur dilerdim o adaminda bi şerefi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında öğrencilere gösterilmeyen ve gizli bir yere takılan ufak ucuz bir yangın alarmi iş görür,otellerdeki gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lise küçüktü 400 kişilik civarı. Bir kere içildi icende bulundu. Okul bahçesinden dışarı kacarak içerdi arkadaşlar.
    Hocalar ise bahçenin dışındaki kamelya da rahat rahat içiyordu.

Bahçe dışında içilebilir paket vs okula girmediği surece bence.

Ünide de fakültede 7-8 kisi içiyor 2 si bizim sınıfta. Sağlıkçıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.