Şimdi Ara

Lise Üniversite Gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite - bölümleri gezmiş liseli forumdaş var mı forumda?

Düşünceler, yorumlar ?

ODTÜ'de abartısız her gün 3-5 otobüs görüyorum. Lise Üniversite Gezisi 

• Sabancıya sürekli geliyor lavuklar.

Spor salonunda squat yapıyordum arkamdan 100 kişi geçmişti çok kötü (camın arka tarafından geçmişlerdi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022'nin başlarında bilkenti ziyaret etmeye götürmüşlerdi bizleri de tüm 12. sınıflar olarak. Tabii okul saatleri dahilinde olduğumuz için birkaç saatten fazla zaman ayıramamıştık ama yine de anı oldu eğlenceli bir gündü bence

• Güney kampüste liseli istilası her gün var masmaalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkente gitmiştim ama rehberlik veren biri olmadığı için hayatımın en garip gezisiydi, kaç dönüm arazide boş boş dolanıp bir iki binaya girdim

• biz 10. sınıfta hacettepeye gitmiştik çok güzel bi deneyimdi

bir de o kafileden herkesin dağılıp okulda takılmasına izin verdiler binalara falan da girmiştik ormana falan gitmiştik arkadaşlarla çok iyiydi

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Kuzey kampüsü göstermiyorlar tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu uzatanlar ( üniversite )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilkent'e her gün dört beş otobüs geliyor, hiç rehbersiz gezen de görmedim aslında. Bugün Dicle Anadolu'dan gelmişler.

• İtüde de dolu oluyor hep bir liseli grubu. İtü sayfası da itinayla paylaşıyor zaten fotoğrafları

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Bir de kağnı gibi yürüyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 15 Aralık 2023; 2:11:13 >
  • Güney kapatılsa bölümler 2-10k arası geriler 0 şakadır

• pp deki animeyi izledim de pek sarmadı mangasını okusam mı acaba

• ODTÜ'yü gezmeye götürmüşlerdi o zaman ODTÜ'yü sevmemiştim ama şimdi kıymetini anladım çok güzel bir kampüs

• mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt

Houseki no Kuni'den bahsediyorsan çok iyi bir mangası var, tavsiye ederim. PP Omori'den.

• her grubun yanından geçerken okulu kötülüyorum bilkent nefretini herkese yayacaz bir kere rehberlerden biri olum ne yapıosunuz tarzı çıkıştı alşkdak

• Gezdim

Kampüs olarak

Boğaziçi = Sabancı > Koç, İtü

Odtü >>>> Bilkent

(Boğaziçinin mimarisi zaten apayrı bir şey ama konuştuğumuz öğrenciler deprem tehlikesinden de bahsetti💀)

(Koç'un da modern-estetik binaları boğaziçinden sonra geliyor çok easter egg var binalarda, dış cepheden benzeseler de farklılıklar çok, yeşil alanı az olmasa en iyi kampüstü karadeniz havası ve ormanıyla telafi ediyor)

(Sabancı'nın yeşillikle bina uyumunu çok iyi yapmışlar her yerde mutlaka bir doğal yeşillik okulun merkez tarafları güzel ama kötü kokan yerleri de çok Koç'un binaları daha estetik duruyor ama genel kampüs uyumu Sabancı'nın çok daha iyi)

Bina içi derslikler, amfi olarak yine Sabancı Koç başta vakıflar en güzeliydi. Bilkentte hazırlık sınıfları lise 5 gibiydi odtüde de öyle. Diğerlerinde her sınıfı çok göstermediler ama Koç'un derslikleri çok güzel.

Kütüphaneleri de gezdik burda da Sabancı > Koç > all sıralaması var.

İstanbulspor olduğum için daha çok bunlara dikkat ettim.

*Düzenleme

en iyi yayıncı ödülünü Belkısa verdikleri ve kitlesi yüzünden Boğaziçi İtünün gerisine düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6218F594A -- 16 Aralık 2023; 21:43:7 >

• Boğaziçi Üni, ODTÜ, İTÜ, YTÜ, Hacettepe Üni, Ege Üni ve Dokuz Eylül Üni zamanında gezildi.

• hacettepe: gotik kız dolu (arkadaş dedi)

gazi: her tür adam var küçük bir tr gibi

bilkent: insanlar nazik ve elit duruyor. oraya gidersem sosyolojik sancılar çekebilirim

• Hacettepe'ye bir bilet lütfenLise Üniversite Gezisi Lise Üniversite Gezisi Lise Üniversite Gezisi  Zaten goth müzik de severim.

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Lise Üniversite Gezisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.