Makine müh. okuyorum 1 dönem uzadı, evdekiler bilmiyor.Doğru anı bekliyorum söylemek için. Ama bizim bölüm zor zaten, uzatmayan insan pek yok gibi, bu yüzden anlayışla karşılar evdekiler gibime geliyor. Karşılamazlarsa da ne yapayım, öleyim mi şimdi
Üst kattaki komşunun oğlu 1.sınıfta 4 defa kalmış bu sene söylemiş birinci sınıfta olduğunu. Babasıda parayı kesmiş şimdi burada babasının manavında çıraklık yapıyor. Okuduğu yer maraş sütçü imam bölüm kimya. Yaşı 21.(Ot gibi atlamayın hemen ilkokula bir sene erken başlamış)
quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!
Üst kattaki komşunun oğlu 1.sınıfta 4 defa kalmış bu sene söylemiş birinci sınıfta olduğunu. Babasıda parayı kesmiş şimdi burada babasının manavında çıraklık yapıyor. Okuduğu yer maraş sütçü imam bölüm kimya. Yaşı 21.(Ot gibi atlamayın hemen ilkokula bir sene erken başlamış)
benimde uzadı stajlar yüzünden ama aralık 15 mezunuz inşallah, amin
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
Makine müh. okuyorum 1 dönem uzadı, evdekiler bilmiyor.Doğru anı bekliyorum söylemek için. Ama bizim bölüm zor zaten, uzatmayan insan pek yok gibi, bu yüzden anlayışla karşılar evdekiler gibime geliyor. Karşılamazlarsa da ne yapayım, öleyim mi şimdi
okulu uzatmayan makine mühendisini makineci olarak saymıyorlar zaten dert etme yeter ki 1 sene uzasın
1sene uzadi, devam zorunlulugu olmadan vize final yapiyorum dun internet programcili dersini verdim, bugun de veri tabanlari yonetim sistemi.
ben
1 yıl uzattım ortalama 2 gerekiyodu 2.sınıfta 1.87 yle kaldım,ortalamayı 2.2 yaptım 1.8 e çektiler yani 1 yılımı ve 2.000TL mi yedi Ege Üniversitesi saolsun
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
1 yıl uzattım ortalama 2 gerekiyodu 2.sınıfta 1.87 yle kaldım,ortalamayı 2.2 yaptım 1.8 e çektiler yani 1 yılımı ve 2.000TL mi yedi Ege Üniversitesi saolsun
Seninki de tam denk gelmiş be hocam. Neyse, geçmiş olsun. Yola devam.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
2 yıllık okulu 4 yılda bıtırtmezler ıns 3. yıldayız
Okulunu uzatip da, pisman degilim, guzel zamanlar gecirdim diyen var mi acaba?
Ben de uzattim. Sadece sinavlara gidiyorum. 1. Donem 1 tane. 2. Donem 3 tane.
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
quote:
Geçti zaten iyi geçirdiler rahatladım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
quote: