Şimdi Ara

Lisede kalbimi kıran hoşlandığım kızla 4 sene sonra tekrar buluşacaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'den beri sevdiğim kıza son sene çıkma teklif ettiğimde üniversite sınavına hazırlanıyorum diye reddetmişti. Bende saygı duydum ama sonra ki günlerde önümde oturmaktan vazgeçip birkaç sıra uzak oturmayı tercih etmişti. Benim kalbimi kırmıştı. Reddetmesinden daha çok uzak durması beni kırmıştı. O günden sonra gözüne bakmayı kestim. Ama sonra pişman oldu tekrar önümdeki sıraya oturmuştu. Arada sırada çikolata ikram ediyor ama istemez deyip reddediyordum sürekli. Soğuk davrandım için hiç gözüne bakmadım. Şimdi aynı üniversitede farklı bölümler olacak şekilde okuyoruz. Bana buluşmak istediğini sordu. Bende peki dedim. Şuan ona hala aşığım, oda hep farkındaydı ama beni üzmemek için iyi davranıyordu. Şimdi buluşunca elim ayağına girebilir. Buluşmakla doğru şeyi mi yapıyorum? Buluşunca ne yapmalıyım? İlk kez bir kızla buluşuyorum. Genellikle arkadaş ortamla giderdim ama şimdi 5 senedir sevdiğim kızla buluşacam. Bir tavsiyeniz var mı?

• buluşma

• Buluşucaz artık ona çare yok. Başka tavsiye lazım bana.

• Hocam belki o zaman o tip bir olay ilk defa başına geldiğinden ki soğuk davranmıştır. O yüzden bence git ya kızın yanına. Belki bakmışsın gerçekten de dengindir. Hayat gerçekten de bir kutu çikolata gibi ne çıkacağı belli olmuyor içinden. Gerçekten içtenlikle git öyle soğuk davranayım vesaire taktiğe gerek yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 8 Haziran 2022; 2:9:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam buluştum 1 buçuk saattir konuştuk cafe de. Belki de hayatımda geçirdiğim en güzel saatlerden biriydi. Aramız iyi şimdilik. Elimden geldiğince güldürmeye çalıştım ve başardığımı düşünüyorum. Arkadaş gibi görüyor beni. Hiç lisede aramızdaki mevzudan bahsetmedik. 1 kere daha aşık oldum ama o öyle bakmıyor. Galiba arkadaş olarak kalıcaz hep. Yoluma bakmam gerekiyor artık.

• geçmiş olsun

önümüzdeki aşklara bakacağız artık demenin türkçesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Temmuz 2022; 19:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşmanın üzerinden 1 ay falan geçti ve dün günün ilk saatlerinde kızın instagramda ilk kez gördüğüm bir erkekle kamp yaptığı hikayesini gördüm. Moralim fena bozuldu. Onun adına mutluyum beni sevmediğini biliyordum bu yüzden gerçekten kendisine değer veren biriyle mutlu olmasını istedim. Umarım şuan çok mutludur ama ben bunu daha fazla izleyemem. İnstagram hesabımı geçici süreliğine kapattım. Moralim düzelene kadar böyle duracak. Keşke başka kızlar ilgimi çeksede sevdiğim kızı unutmasam bile zar zor hatırlıyım diyorum ama olmuyor. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne şanslısın ben bunu bile yapamam hoşlandığım insanlar hiçbir şey yapmasam da benden uzaklaşıyor

• 53mesut 5 kullanıcısına yanıt

ağlayarak günlügüne yaz 

• desertrose25 kullanıcısına yanıt

Çekingen ve esprili olmayan bir karakterim var. İstesem de eğlenceli olamıyorum. Buna yoruyorum ben.

• Arkadaş olarak iyi bir arkadaş oldum herkese. Sevdiğim kıza da lisedeyken güvenini kazanmak için çok uğraştım. Kız asosyal biriydi zaten. 3 arkadaşı olur onlardan biride bendim. Bana güvenmesini sağladım ama aşık olma konusunda iyi değilim. Belli ki benim gibilerden hoşlanmıyor. Şuan instagram hesabım hala kapalı. Umarım mutludur. Gerisi önemli değil. Gözüm ondan başkasını görmüyor. Bu sorunu nasıl aşarım nasıl başka kızların hoşuma gitmesini sağlarım.

• Bilin bakalım noldu? Buluşmamızdan 1 hafta sonra manita yapmış. Bu beni baya üzdü. 1 hafta sosyal medyadan uzak durdum hesaplarımı kapattım. Aşırı moralim bozulmuştu. Ama onun adına mutluyum. Yeter ki mutlu olsun. Gerisi önemli değil. Şimdilik hayatımıza devam ediyoruz. Umarım onu unutturacak biriyle tanışırım yakın zamanda. Umarım ilerde en mutlu gününde (düğünde) davet eder beni. O gün yanında olmak isterim.

• 53mesut 5 kullanıcısına yanıt

zavallı beta

• Zavallıyım maalesef. Olan oldu. Şuan hayatımdan memnunum. O kızı artık eskisi gibi özlemiyorum. İyi oldu benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.