ayrıca moderator alınacaktır .... yorumlarınızı bekliyorum.....
Yorum yapalım ;
+ Gençlere hitaben bir site kurmuşsun ancak tasarımın gençlere hitap etmiyor. Bence tasarımında modern ve daha iç açıcı hazırlaman gerekir. + SMF forum kurmuşsun. Üye olmadan forumu gözetleyemiyoruz. Bence o engeli kaldır. Ayrıca tasarım konusu forumda da aynı. Gençlerin tarzına hitap eden bir theme kullanabilirsin forumunda.
Site henüz yeni olduğu için fazla yapılacak yorum yok.
N/A Not : 4/10 ( 10 Üzerinden 4 )
Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: snackers
Yorum yapalım ;
+ Gençlere hitaben bir site kurmuşsun ancak tasarımın gençlere hitap etmiyor. Bence tasarımında modern ve daha iç açıcı hazırlaman gerekir. + SMF forum kurmuşsun. Üye olmadan forumu gözetleyemiyoruz. Bence o engeli kaldır. Ayrıca tasarım konusu forumda da aynı. Gençlerin tarzına hitap eden bir theme kullanabilirsin forumunda.
Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Boykot
Yorum yapalım ;
Kolay gelsin.
sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Metaem
quote:
Orjinalden alıntı: Boykot
Yorum yapalım ;
Kolay gelsin.
sağol
Alıntıları Göster
forum teması gerçekten kötü
quote:
Orijinalden alıntı: THR
forum teması gerçekten kötü
Alıntıları Göster
daha renkli...
quote:
Orijinalden alıntı: cesur civcil
daha renkli...
Alıntıları Göster
banner sitene hiç yakışmamış daha kibar, nazik, daha küçük gözü tırmalamayan bi banner lütfen :)
quote:
Orijinalden alıntı: TmLrD
banner sitene hiç yakışmamış daha kibar, nazik, daha küçük gözü tırmalamayan bi banner lütfen :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TmLrD
evet hiç uyuşmamış cidden dizayn konusunda yetersiz kalmış bi site.
quote:
Orijinalden alıntı: tahirkorkut
quote:
Orjinalden alıntı: TmLrD
evet hiç uyuşmamış cidden dizayn konusunda yetersiz kalmış bi site.
Alıntıları Göster
tmm bu konular halledilecek
quote:
tmm bu konular halledilecek
Alıntıları Göster
Forum temasını değiştirirsen daha güzel olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkAslan
Forum temasını değiştirirsen daha güzel olacaktır.
Alıntıları Göster
forumu hallettik artık herkez istediği temayı seçebilir...Üye olmadan da gezinebileceksiniz Ayrıca çok yoğunuz .....Günde ortalama 1100 mesaj geliyor bu gün forumun 4. günü ve 5000. mesajı atıcaz 100 küsür üye ile ....halen moderator alımı devam etmektedir artık sadece ana sayfa kaldı oda bir kaç güne kadar en iyi şekline kavuşacaktır yorumlayan herkeze teşekürler
quote:
forumu hallettik artık herkez istediği temayı seçebilir...Üye olmadan da gezinebileceksiniz Ayrıca çok yoğunuz .....Günde ortalama 1100 mesaj geliyor bu gün forumun 4. günü ve 5000. mesajı atıcaz 100 küsür üye ile ....halen moderator alımı devam etmektedir artık sadece ana sayfa kaldı oda bir kaç güne kadar en iyi şekline kavuşacaktır yorumlayan herkeze teşekürler
Alıntıları Göster
bu projeyi ben 5 ay önce düşünmüş ve host domain falan almıstım stieyide kurmustum ama nedenlerden doalyı su anda ilgilewnmiyorum tasarımı falan yapmamıstık lisecclub.com du ama işt aksilikler dolu...
Umarım basarılı olursun!!!
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
bu projeyi ben 5 ay önce düşünmüş ve host domain falan almıstım stieyide kurmustum ama nedenlerden doalyı su anda ilgilewnmiyorum tasarımı falan yapmamıstık lisecclub.com du ama işt aksilikler dolu...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ReiSeM
sağol şu anki sistemle ilerlersek forum baya büyüyecek
quote:
quote:
sağol şu anki sistemle ilerlersek forum baya büyüyecek
Alıntıları Göster
Smfyi bende kurmustum ama genclere özel bi temaa cok zor...Ayrıca ana sayfa temasıda hiç iyi gitmemiş
quote:
Orijinalden alıntı: ReiSeM
Smfyi bende kurmustum ama genclere özel bi temaa cok zor...Ayrıca ana sayfa temasıda hiç iyi gitmemiş
Alıntıları Göster
quote:
ana sayfayı flashla yeniden yapabiliriz ama anasayfa düzelecektir
quote:
quote:
ana sayfayı flashla yeniden yapabiliriz ama anasayfa düzelecektir
Alıntıları Göster
Tasarım inanılmaz havada.Çok boş ve arkadaşların da dediği gibi gençlere hitap etmiyor. Ama domaininize bayıldım.
quote:
Orijinalden alıntı: ok34137
Tasarım inanılmaz havada.Çok boş ve arkadaşların da dediği gibi gençlere hitap etmiyor. Ama domaininize bayıldım.
Alıntıları Göster
siten hazır portal mı yoksa ben mi öyle görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MyaspM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayilmaz
evt hazır portal 1-2 ay içinde hostingle bandwitd'i yükselttirdikten sonra flashla olacak
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayilmaz
evt hazır portal 1-2 ay içinde hostingle bandwitd'i yükselttirdikten sonra flashla olacak
Alıntıları Göster
temanın adı ne? yoksa sen mi editledin? güzel gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanoz
temanın adı ne? yoksa sen mi editledin? güzel gözüküyor