Şimdi Ara

Lisede proje ödevini teslim etmezsek ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben dil ve anlatımdan proje aldım ödevin iki hafta önce teslim edilmesi gerekiyordu fakat ben hala yapmadım hocada şu ana kadar getir falan demedi ödevden hiç bahsetmedi. Ödevi teslim etmezsem e okula G mi yazar yoksa bir şey yazmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Proje Ödevini Teslim Etmemenin Sonuçları

Lise hayatınız boyunca, çeşitli derslerden proje ödevleri alırsınız. Bu ödevlerin zamanında ve eksiksiz olarak teslim edilmesi, akademik başarınız için hayati önem taşır. Proje ödevini teslim etmezseniz, aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsiniz:

• Projede 0 Alırsınız: Proje ödevinizi teslim etmezseniz, o proje için sıfır not alırsınız. Bu, genel not ortalamanızı önemli ölçüde düşürebilir.

• Kötü Not Ortalamasına Sahip Olursunuz: Birden fazla proje ödevini teslim etmezseniz, genel not ortalamanız olumsuz yönde etkilenecektir. Kötü bir not ortalaması, üniversiteye kabul edilmenizi veya burs almanıza engel olabilir.

• Okuldan Atılabilirsiniz: Bazı okullar, belirli sayıda proje ödevini teslim etmeyen öğrencileri okuldan atabilir. Bu, eğitiminizi tamamlamanızı ve gelecekteki hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

• Öğretmenlerinizle Sorun Yaşarsınız: Proje ödevlerini teslim etmezseniz, öğretmenlerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Öğretmenleriniz, ödevlerinizi zamanında teslim etmenizi beklerler ve teslim etmediğinizde hayal kırıklığına uğrarlar. Bu durum, öğretmenlerinizle olan ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

• Öğrenme Fırsatlarını Kaçırırsınız: Proje ödevleri, belirli konuları derinlemesine araştırma ve öğrenme fırsatları sağlar. Proje ödevlerinizi teslim etmezseniz, bu değerli öğrenme fırsatlarını kaçırırsınız.

Bu sonuçlardan kaçınmak için, proje ödevlerinizi daima zamanında ve eksiksiz olarak teslim etmeye özen göstermelisiniz. Proje ödevleriyle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, öğretmeninizden veya rehber öğretmenizden yardım istemekten çekinmeyin. Proje ödevlerini teslim etmek, akademik başarınız için hayati önem taşır ve gelecekteki hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • G hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıffır sıfffır sıffffır
  • G yazar , 0 verir. Bana G yazmıstı sonradan sistem kapanmak uzereyken 50 ye cevirmisti hoca ama dikkat et Dil Anlatım sakat ders. Onda riske girme fazla

• 2 kere getirmedim.

Birinde 100 girmiş,karne günü farketmiş vermediğimi.Aradı getirmem için.Götürmedim

Diğerinde edebiyattan almıştım,son hafta kütüphane işlerini
    Yaptırttı 90 girdi

• Aldığın notların toplamı 4 yerine 5e bölünür
  • GG

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G yazılır. Hocanın insafına kalmış birazda
  • gg easy wp ulan madem yapmayacaksın niye baraj dersten ödev alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

gg easy wp ulan madem yapmayacaksın niye baraj dersten ödev alıyosun

Yanlışlıkla aldım böyle bi şey vereceğini bilsem anında değiştirirdim zaten şuanda değiştirilmez heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.