Şimdi Ara

Lisede sayısalı kötü olup sonradan iyileşen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler derslerim çok şükür iyiler ama matematik ve fizik ortalamamın çok altında.Sözel derslere yeteneğim var genellikle öğrencilere ingilizce,almanca falan zor geliyor hiç çalışmadan ikisinin de ortalaması geçen dönem 97-98'di.Dil anlatım,Edebiyat 90'ın üzerinde.Kimya ve Biyoloji 80,Fizik 60.Geri kalan derslerden en düşüğü 57 puanla matematikti.Bu dönem de aynı şey oluyor.Öğretmenlerim sözel seçmem konusunda ısrarcı ama ben sayısalı çok istiyorum ve eğer çalışırsam düzelteceğime inanıyorum inşallah.Etraftan sayısalı kötüyken matematik öğretmeni falan olanları görünce de motivasyonum artıyor.Sizde de sayısalda sonradan gelişen var mı?Ne yapmalıyım ne olur yardım edin.Ortaokulda da fenim çok iyiydi ama yazın tekrar etmeyince bazı formülleri ve kısayolları unuttum.

• Lisede sayisaldim simdi hukuk okuyorum yani duzelmiyo ilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben😄😄 4 işlemi beceremeyen ben ins. Tıp okuyacak😄

• Artık matematik yapmadan çok az çözerek matematik öğretmeni olunabiliyor başkalarının söylediklerine çok bakma sen,bir kaç deneme çöz sonra hocaların ve ailenle beraber üzerinde düşünün ama yine de senin kararın.
  • Sen gayret edersen her şey olur benim gibi üşengeç olma sakın öğrenmeye bak. Yoksa vahiy felan gelmez yani.
  • Dershanede matematik öğretmeniyle sohbet ediyorduk sözelciyim ama ygs mat için 2 saat vardı haftada ders. Neyse işte dedi bende lise 2 ye kadar hiç matematik sevmezdim ortalama puanlar ile falan geçerdim lise 2 de özel ders aldım matematikten ve temel kitapları falan bitirdim sonra bir baktım matematik öğretmenliği bölümündeyim. Var yani böyle durumda olan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk algınlığı değilki bu güzel kardeşim zamanla düzelsin.

Çalışmassan her sene daha daha fazla tökezlersin.
  • Sözel okumak mantıksız. Matematik kötü diye TM ye gidilmez çünkü MF ile aynı. Fen'e bakacaksın sadece tek sorun fizik kalıyor. Çok calısırsan çıkarırsın onuda. Önemli olan başarı değil zevk alma bence. Seviyorsan düşünme sayısala git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.