Şimdi Ara

Lisedeki aldığınız en kötü not ve hissettikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bugün fizikten çok kötü not aldım,kendimi berbat hissediyorum.Siz kötü not aldığınızda ne hissetmiştiniz ?

• geo'dan 15 almıştım ama sınıf 20 kişi oldugu halde 17 kişi zayıf almıştı kendimi avutmuştum
  • 02 Matematik

gülmüştüm baya
  • 12 Kimya.
  • 25 almıştım ingilizceden güldüm geçtim şaka lan şaşırdım hoca 25 diyince sonra biraz hüzün ve hayata tekrar dönüş
  • Zamanında Teknik resimden 4 saat upraşıp didinip bi dünya parçanın montaj resmi çizdikten sonra çizimi oakdar beğenmiştimki vermek içimden gelmemişti. Ertesi gün notlar açıklandı ve 15 ! Hakkım haram zıkkım olsun hala hatırladıkca sinirleniyorum...

15 i gördükten sonra sessizlik.
  • 05 kimya ama kötü duygudur ya 15-20 yine iyidir ama not tek haneye düşerse kurtarmak hepten zorlaşır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik geçen sene 10. sınıfta 08 almıştım.Önce afalladım 5 dk kafayı koyup ağladım sonra devam ettim.Sonrasında da zaten 12 16 almıştım
  • analitik geometri ve matematikden 03 aldım ikisindede dakikalarca yarılmıştım arkadaşlarla
  • mat 14 geo 10 kimya 22 fizik 30 napiyim ben
  • 05 fizik güldüm. ikincisine de çalışmadım 60 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 3 Aralık 2010; 21:08:41 >
  • 10 fizikten,arkadaşa kopya verirken yakalanmıştım..
  • mat 10 aldım geçen günGeçen senede 06 ile açılışı yapmıştım
  • 0'dan 0. hiç bir şey hissetmezdim alışmıştım zaten.
  • Lise 3'te 0 aldım, sevindim.
  • matematik lise 1 02 almıştım.Arkadaşım 03 diğeride 04
  • Lise 3'te geometri 0,5 almıştım,onuda ismimi yazdığım için vermişti.
  •  Lisedeki aldığınız en kötü not ve hissettikleriniz

Rezillik.

SBS notlarım düşük evet.
    7.Sınıfta; Çemberin alanını bilmediğimden 3yanlışım matematikten ve Fenin biyoloji kısmından ders çalışmadığımdan yanlışlarım çıktı. Puan baya düştü.
    8.Sınıfta; Türkçe 1boş, Mat 1yanlış, FEN 6YANLIŞ!

Masa başına sadece bilgisayar oynamak için oturdum bu 2yıl boyunca. Toplam 3 saatte yatakta yatarak çalıştım o kadar.

Rezillik bitti, yalamaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 3 Aralık 2010; 21:24:09 >

• bir keresinde 99 aldım kankalar..Ağlamaktan gözlerim şişmişti
  • en kötü aldığım notu değil de en kötü hissettiğim zamanı anlatayım:

lise1'de kimyadan 43 almıştım ama tek sınıfta ben 1 aldım..acayip kötü hissettim ilkokuldaki taktirlerin üstüne bi rezalet gibi geldi..2-3 gün çok kötüydüm..

ama insan zamanla alışıyor,geçen sene(lise2) kimyadan 19 almıştım ama gayet olgunlukla karşıladım:D

bakalım bu sene daha açılışı yapmadım ilk sınavlar da 2.sınavlar mutlaka alırım 2-3 tane 1..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.