Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Liseye Başlayacağım Tavsiye İstiyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen lisesine başlayacağım yarın. Ama birazcık heyecanlıyım. Biraz da tırsıorum çünkü pek de sosyal bi tip değilim. Boyum uzun ama kilom da var. boy 180 gibi kilo 91.2. Kilom çok o yüzden yaz başında kilo vermeye ve kas yapmaya başladım. 10 kilo verdim yaz boyu ve veriyorum. Ama dediğim gibi sosyal bi tip değilim ve ilkokulda bile arkadaşlarımın adını öğrenmem 3, onlarla kaynaşmam 4 yılımı aldı. Şimdi hiç bilmediğim bir okula gideceğim ve çok korkuyorum bir hata vb. yapmaktan çünkü 8 sene boyunca 1 tek ceza, uyarı vb. almadım. Müdür yardımcıları vb. beni sadece güzel şeyler için çağırdı anlayacağınız ama yeni lisede nbasıl iyi itiba bırakabilirim? Biraz matematik çalıştım ilk konuyu öğrendim az çok ama konular zoe mudur? Üstesinden gelebilir miyim? Bir de okula telefon götürmüyorum götüreyim mi napayım? Cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuncuBaTu

Fen lisesine başlayacağım yarın. Ama birazcık heyecanlıyım. Biraz da tırsıorum çünkü pek de sosyal bi tip değilim. Boyum uzun ama kilom da var. boy 180 gibi kilo 91.2. Kilom çok o yüzden yaz başında kilo vermeye ve kas yapmaya başladım. 10 kilo verdim yaz boyu ve veriyorum. Ama dediğim gibi sosyal bi tip değilim ve ilkokulda bile arkadaşlarımın adını öğrenmem 3, onlarla kaynaşmam 4 yılımı aldı. Şimdi hiç bilmediğim bir okula gideceğim ve çok korkuyorum bir hata vb. yapmaktan çünkü 8 sene boyunca 1 tek ceza, uyarı vb. almadım. Müdür yardımcıları vb. beni sadece güzel şeyler için çağırdı anlayacağınız ama yeni lisede nbasıl iyi itiba bırakabilirim? Biraz matematik çalıştım ilk konuyu öğrendim az çok ama konular zoe mudur? Üstesinden gelebilir miyim? Bir de okula telefon götürmüyorum götüreyim mi napayım? Cevaplarınızı bekliyorum

bilirmisin genç her lise 1 saf , çocuksu takılır bunu 2-3-4 e geçince anlarsın yapack birşey yok kendin ol takıl normal işte yaşıtların da senin gibi zaten

• Acaba fen liseleri nasildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.