Bildirim
Live'a giremiyorum?!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sabah bende giremiyordum ama şimdi girebiliyorum.hatta banlandım sandım bir an.umutlarımın tam kaybolduğu anda bi baktım bağlanmışım.derin bir ooohhhhhhhhhhh çektim valla -
Modemin airties ise ayar lazım live için. Çok uğraşmıştım zamanında -
Ohh girdi TTNet'ten kaynaklanıyodu heralde -
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi.
Evet msn de benim yazdıklarım geri geliyodu. -
banlanma olursa ekranda banlandığınıza dair bir yazı çıkar
eğer çıkmadıysa tırsmayın nette problem vardır -
@sleepless
bende airties 205 var. nasıl ayar ypaılıyor? lütfen anlatır mısın? -
Bendeki kablolu yalnız (RT-104 TT). Xbox 360'a verdiğin ip adresine modem panelinden izin vermen lazım. Modem panelleri farklılık gösterebilir onu bilmiyorum ama ben LAN/LAN İstemcileri menüsünden halletmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 18 Eylül 2009; 16:25:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X