Bildirim
Live'a giremiyorum?!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sabah bende giremiyordum ama şimdi girebiliyorum.hatta banlandım sandım bir an.umutlarımın tam kaybolduğu anda bi baktım bağlanmışım.derin bir ooohhhhhhhhhhh çektim valla -
Modemin airties ise ayar lazım live için. Çok uğraşmıştım zamanında -
Ohh girdi TTNet'ten kaynaklanıyodu heralde -
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi. -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi.
Evet msn de benim yazdıklarım geri geliyodu. -
banlanma olursa ekranda banlandığınıza dair bir yazı çıkar
eğer çıkmadıysa tırsmayın nette problem vardır -
@sleepless
bende airties 205 var. nasıl ayar ypaılıyor? lütfen anlatır mısın? -
Bendeki kablolu yalnız (RT-104 TT). Xbox 360'a verdiğin ip adresine modem panelinden izin vermen lazım. Modem panelleri farklılık gösterebilir onu bilmiyorum ama ben LAN/LAN İstemcileri menüsünden halletmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 18 Eylül 2009; 16:25:29 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox series s alınır mı
- xbox çocuk oyunları
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox game pass
- xbox series x ne zaman çıktı
- en iyi oyuncu kulaklığı
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X