Şimdi Ara

liya yazilim uzak durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sitedenhttps://www.liyayazilim.com/ windows lisansı aldım fakat lisans anahtarını girdiğimde etkinleştirme olmadı. Bir hata kodu verdi hata kodunu araştırdığımda lisansın bir çok defa kullanıldığı anlamına geliyormuş. yurtdışı sitelerde bu şekilde yazıyor.

Sitedeki chat uygulamasını kullanıp destek almak istedim bir numara verdiler. Whatsapp üzerinden sorunu anlattım. Yardımcı olacaklarını ilettiler, günler geçti yine mesaj attım, hata resmini istediler onu da attım. Sonra yine cevap gelmedi. Yine mesaj attım bugün siz beceremediyseniz biz ne yapalım diye mesaj attılar. İyice tepem attı arıyorum cevap vermiyor karşıdaki kimse.

Daha önce farklı sitelerden lisans aldım hiçbir sorun yaşamadım, yaşadığımda da destek aldım.

Uzak durun arkadaşlar, bu lisansların zaten çokta güvenilir olmadığının farkındayım. Sizde bu siteye denk gelirseniz aklınızda bulunsun.

• Ekleme
    www.blueyazilim.com
    Tüm Ürün Fiyatları - Blue Yazılım
    https://www.blueyazilim.com/kategori

www.evmyazilim.com
    İletişim « Evmyazilim.com Dijital Dünyaya Açılan Kapınız
    https://www.evmyazilim.com/iletisim

www.hizlialgitsin.com
    Office Yazılımları - find here more than 0 items of products from Hızlı Al Gitsin
    https://www.hizlialgitsin.com/office-yazilimlari

yine aynı kişiler. Telefon adres her şey aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Eylül 2020; 1:11:43 >

• geçmiş olsun. ben epttavm'den almıştım "luna" vardı bir ara.
  • Bende ucuz diye bir işlemci siparişi vermiştim. 1 hafta bekledim sordum falan para gitti ama sitede durum onaylanmadı iade için de iptal dedim,iade etmediler
    Whatsappta hiç müşteri hizmeti gibi değil tek tek yazarak falan konuşuyor bir de cevap vermiyorlar doğru düzgün.
    Yakın bir akrabam için sistem topluyordum arada kaldım işe bak Parayı iade en kolay şekilde nasıl alabilirim nereye başvurmam gerek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S4.League. -- 9 Ekim 2020; 17:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizlialgitsin.com

liyayazilim.com

blueyazilim.com

evmyazilim.com

Techno Marketim (hepsiburada.com mağaza adı)

Hizlialgitsin (n11.com mağaza adı)

hizlialgitsin (lazımbana.com mağaza adı)

Benzer bir olayı pek çok kişi yaşadı. Bunlar yine aynı kişi veya kişiler (Erdem MERMEROĞLU) ismi ve mağaza ünvanları çokça şikayet ve dolandırıcılık konularında geçiyor. Telefon adres her şey aynı, bir süre sonra isim değiştiriyorlar ve tekrar dolandırmaya devam ediyorlar. Şimdi de lazımbana.com gibi sitelerde türemişler. Fakirin sırtından kazanan 3 kuruşu bile iade etmekten gocunan haysiyetsiz. İtibar etmeyiniz.

Aşağıdaki bilgiler kesin değildir.

Şirket Ünvanı: yi***z KANTE*İR

İşletme Adı: hizlialgitsin

Vergi No: 300433***46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslı sır -- 12 Kasım 2020; 3:22:41 >

• dolandırıcı olduklarına katılıyorum. zaten o kadar ucuza lisans hayal

• Kimin dolandıracağı anlaşılmaz tabi ki ancak. Benim şöyle bir süzgecim var: Teamviewer kullanabilecek yerlerden key alıyorum. Kardeşim al sana team viewer sen gir keyi diyorum hem güvenlik sorunu olmasın atıyorum çalışan keye ben çalışmaz der yenisini alırım v.s. Ben de öyle yaptım. Gittigidiyor dan 4 ay önce W10 Pro lisansı aldım benim pederin bilgisayara. Verdim teamviewer i 10 dakka uğraştı. (Gerçekten 10-12 dakika sürdü) o kadar çok key denedi ki... Sonunda biri oldu. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Hani W10 korsan falan uyarısı verse yine ordan alabilirim. 15 TL.. Taş attın da kolun mu yoruldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liya yazılım sadece dolandırmakla kalmıyor, ucuz bir lisan almıştım ya tutarsa mantığı en azından öğrenmiş olduk, hem yalan söylüyor hemde iade yapmıyorlar lisans zaten çalışmıyor,

alışveriş yaptığım tarihten itibaren kayıt olduğum hotmail adresine sürekli oturum açma girişimi oldu yanlış şifre girmişler, imap otomatik eşitleme falan yapmaya çalışmışlar, vpn kullanarak farklı farklı yerlerden deneme yapmışlar. e postaları güncellemek kredi kartlarını kapatmak zorunda kaldım bunların yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToLgA0710

liya yazılım sadece dolandırmakla kalmıyor, ucuz bir lisan almıştım ya tutarsa mantığı en azından öğrenmiş olduk, hem yalan söylüyor hemde iade yapmıyorlar lisans zaten çalışmıyor,

alışveriş yaptığım tarihten itibaren kayıt olduğum hotmail adresine sürekli oturum açma girişimi oldu yanlış şifre girmişler, imap otomatik eşitleme falan yapmaya çalışmışlar, vpn kullanarak farklı farklı yerlerden deneme yapmışlar. e postaları güncellemek kredi kartlarını kapatmak zorunda kaldım bunların yüzünden.

kısacası dolandırıcılar aman dikkat bulaşmayın siteyi bile açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToLgA0710 -- 19 Aralık 2020; 20:37:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.