SELAM ARKADAŞLAR YA Bİ SORUNUM VAR..MAFİA OYUNUNU BİLMEYENİNİZ YOKTUR HERHALDE...Bİ HEVESLE ALDIM CD LERİ ARKADAŞTAN(KOPYASINI) YÜKLEME YAPARKEN 1. CD TAMAM AMA 2YE GEÇİNCE YÜKLEMEYİ YAPMIYO...YANIT VERMİYO FALAN YAZISI ÇIKIYO...ARKADAŞIM DİRECT X PROGRAMINI YÜKLE DEDİ YÜKLEDİM Bİ ARA KURULDU SONRA GENE ÇALIŞMADI...BENDE TEKRAR AYNI YOLLARI İZLEDİM KURMAYA BAŞLADIM YİNE 2. CD DE YANIT VERMİYO DEDİ.CD DE HERHANGİ BİR SORUN YOK BİR BAŞKA MAKİNADA DENEDİM ONA YÜKLEME YAPTI SORUN BENİM MAKİNADA!SİZCE NEDEN OLUODUR BİR BİLGİNİZ VARSA BANA SÖYLERMİSİNİZ?PEK BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BİRİ DEĞİLİM AMA İZLEYECEĞİM YOLLARI SÖYLERSENİZ BİŞEYLER YAPABİLİRİM.ŞİMDİDEDN TEŞEKKÜR...
cd bozuk. orjinalini al.
quote:
Orjinalden alıntı: Polwenan
cd bozuk. orjinalini al.
yaaa adam başka makinada yüklüyor diyor.bozuk olan cd i nasıl başka makinada çalışacak.akıl var mantık var.
2.cd yi taktıktan sonra hemen "tamam" seceneğini tıklama 5 dakika kadar bekledikten sonra tamam seceneğini tıklarsan büyük ihtimalle olur aynı sorun bendede oluyordu bu yolla hallettim
Bu sorun bendede oldu...
Çaresi şu.. 2 nci cd yi ve 3 ncü cd yi mafia klasörüne uygun şekilde kopyalayıcaksın.. Bu hata çok oluyo olsa gerek kurulumda zaten direk cd den kopyalama yapıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme