Şimdi Ara

loading asus express gate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce pc'de bir sorun oluştu. Pc açılırken ilk ekranda 'loading asus express gate' yazısı kilitleniyor ve öyle kalıyor. power tuşuyla kapatıp açtığımda düzeliyor. Bu sorun neden oluşmuş olabilir? pc uzun süre kapalı kaldıktan sonra (2-3 saat)tekrar açtığımda yine ilk ekranda kitleniyor ve aynı şekilde bios benüsüne geçmeden 'loading asus express gate' yazısıyla donup kalıyor. Ne yapmam gerekir acaba?

• İlk başta bios pilini çıkartarak bios sıfırlaması yapın ve böyle deneyin express gate menüsünde donma yapıcak mı?Hala yaparsa tek modül ram ile deneyebilirsiniz
  • merhaba arkadaşlar
    asus m4a anakartım var ve açılışta "press 4 asus core unlocer" tarzı bişey yazıyordu.bende şu aralar oc ye merak saldım.yine meraktandır bu yazıcıda göründe hemen 4 e bastım.acaba ne olacak diye? sonrasında görüntü gelmedi.rest attım yine gelmedi.kapattım açtım yine gelmedi.ekran kartını yerinden çıkardım ve bios pilinide çıkardım bi 4-5sn bekledim bios pilini ve ekran kartını tekrar taktım.

açılışta önceden birşey yazmıyordu direk bios ekranı geliyor(bios ekranından kasıt anakartın marka modelini yazan "press del " vsvs yazan açılış ekranı) ancak şimdi açılışta loading asus express gate yazıyor sonrasında bios ekranı geliyor sonrasındada pc açılıyor.bu sorun neyden kaynaklanabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

merhaba arkadaşlar
    asus m4a anakartım var ve açılışta "press 4 asus core unlocer" tarzı bişey yazıyordu.bende şu aralar oc ye merak saldım.yine meraktandır bu yazıcıda göründe hemen 4 e bastım.acaba ne olacak diye? sonrasında görüntü gelmedi.rest attım yine gelmedi.kapattım açtım yine gelmedi.ekran kartını yerinden çıkardım ve bios pilinide çıkardım bi 4-5sn bekledim bios pilini ve ekran kartını tekrar taktım.

açılışta önceden birşey yazmıyordu direk bios ekranı geliyor(bios ekranından kasıt anakartın marka modelini yazan "press del " vsvs yazan açılış ekranı) ancak şimdi açılışta loading asus express gate yazıyor sonrasında bios ekranı geliyor sonrasındada pc açılıyor.bu sorun neyden kaynaklanabilir?

Merhaba,

Express Gate ; Mini işletim sistemi ASUS-exclusive mini-OS ile bilgisayarınızı açmadan sadece 8 saniye içinde: İnternet erişimi, messenger, skype, online oyunlar, muzik ve fotoğrafları görüntüleme imkanı sağlar.

Bunun için asus'un sitesine girip modelinize göre olan express gate programını indirmeniz gerekir. Daha önceden çıkmamasının sebebi bios dan bu özelliğin kapatılabilir olmasıdır ve sizde bios pilini çıkartıp, bios'u sıfırladığınız için tekrar aktif konumuna geçmiş dir. Tabii programı yüklü olmadığı için ekran da bu tarz yazı çıkması normal dir.

İsterseniz bios dan tekrar kapatabilirsiniz. Yada asus'un driver sitesine girip modelinize göre express gate driverini indirip bu güzel yazılımı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 5 Ekim 2011; 14:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

quote:

merhaba arkadaşlar

Merhaba,

Express Gate ; Mini işletim sistemi ASUS-exclusive mini-OS ile bilgisayarınızı açmadan sadece 8 saniye içinde: İnternet erişimi, messenger, skype, online oyunlar, muzik ve fotoğrafları görüntüleme imkanı sağlar.

Bunun için asus'un sitesine girip modelinize göre olan express gate programını indirmeniz gerekir. Daha önceden çıkmamasının sebebi bios dan bu özelliğin kapatılabilir olmasıdır ve sizde bios pilini çıkartıp, bios'u sıfırladığınız için tekrar aktif konumuna geçmiş dir. Tabii programı yüklü olmadığı için ekran da bu tarz yazı çıkması normal dir.

İsterseniz bios dan tekrar kapatabilirsiniz. Yada asus'un driver sitesine girip modelinize göre express gate driverini indirip bu güzel yazılımı kullanabilirsiniz.

valla iyikide resetlemişim. süpper oldu
    yardımlarınız için teşekkür ederim hemen programı indirip kuracağım.yapamazsam yine sizi rahatsız ederim

• Express gate gerçekten işe yarayan bir yazılım.Sadece bir şeye bakmak istediğinizde 8 sn. de bakabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

Express gate gerçekten işe yarayan bir yazılım.Sadece bir şeye bakmak istediğinizde 8 sn. de bakabiliyorsunuz.

ben ilk defa kullanacağım ve orjinal sitesinden yazılımı indiriyorum.300küsür mb.
    açılışta herhangi bir tuşa basmamıza gerek var mı?şimdiden kullanmayı öğreneyim inince hemen uygulayacam çok merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açılışta karşınıza express gate menüsü çıkacaktır ve kullanması oldukça kolaydır. Gördüğünüz zaman sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.
  • quote:

Açılışta karşınıza express gate menüsü çıkacaktır ve kullanması oldukça kolaydır. Gördüğünüz zaman sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.

aynen dediğiniz gibi.yardımlarınızdan dolayı herkese teşekkürler.

• quote:

quote:

Açılışta karşınıza express gate menüsü çıkacaktır ve kullanması oldukça kolaydır. Gördüğünüz zaman sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.

aynen dediğiniz gibi.yardımlarınızdan dolayı herkese teşekkürler.

Rica ederim, güle güle kullanın.

• Arkadaşlar Express Gate'te wireless üzerinden internete bağlanabiliyor musunuz? Bendeki Zyxel wireless usb adaptörü görmüyor, nete giremiyorum.
    Anakart ASUS M4A79 DELUXE.
  • Ooov şimdi okudum da maalesef asus express gate, harici usb adaptörleri maalesef tanımıyormuş,üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 4 Aralık 2011; 1:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Normal işletim sistemi üzerinde driverı yüklü mü aygıtın?

Evet, şu an internete onunla bağlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

quote:

Normal işletim sistemi üzerinde driverı yüklü mü aygıtın?

Evet, şu an internete onunla bağlanıyorum.

quote:

Ooov şimdi okudum da maalesef asus express gate, harici usb adaptörleri maalesef tanımıyormuş,üzgünüm.

Ama asus forumlarında bir başkası da netgear kablosuz usb adaptörünü sorunsuz kullandığını da belirtmiş..Bir araştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 4 Aralık 2011; 1:02:50 >

• Bilgisayarda orjinal win7 vardı bende çakma win8.1 yükledim acilista asus Express gate Cloud geliyor. Lisans ve klavye dilini seçiyorum ama açılmıyor rest atiyor. Nasıl düzelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.