Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses sistemini ben 2 yildir kullaniyorum 20 TL ye daha iyisini imkani yok bulamazsiniz kacirmayin derim.
  • Şansımızı denemek lazım yarın bir uğrıyım.. Teşekkürler.
  • Bim 9'da açılıyor veya 8 farkeder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bim saat kaca aciliyor ? kaynak saglam derken ben mahallemdeki bimden alabilirmiyim ? haber icin cok tesekkurler

tabii alabilirsiniz. tabii ellerinde varsa. ama bir kaç yere sormak lazım. Rica ederim.

daha onceden satılmıs ellerınde kalan urunlerdır sanırsam her magazadada yoktur buyuk ıhtımal..? şansımızı denıyelım...pekı kaynmak neresı nerden duydunuz

Önceden satılanlardan kalanlar tabiiki. Şansımızı denemekte fayda var. Bir kısmı iade gelenler, kutusu parçalanmış olanlar vs. de olacaktır içlerinde. Kaynak, Bölge Müdürlüğü

Eğer böyle ise "ki muhtemel" 20 lirayı sokağa atmak olacak belki de.İyice incelemek lazım kutusunu içini falan..
    Normalde BİM'den içeri adamımı atmam ama belki yarın atabilirim.

• Saat 9 da açılıyor hoparlör için gidicem Umarım fos çıkmaz
  • Fiyatlar asiri ucuz degil sanirim internettede bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın sabah ugrayacagım bende umarım bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Fiyatlar asiri ucuz degil sanirim internettede bulabilirsiniz

Sanırım deme, madem var diyorsun bul o zaman internetten, linkide paylaş. bizde yorulmayalım boşu boşuna. Daha ucuza, aynı ürünü netten alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Fiyatlar asiri ucuz degil sanirim internettede bulabilirsiniz

ses sisteminin en ucuzu 48 tl.
    sen nası bir ucuzluk bekliyosun merak ettim.

http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-s220-2+1-17w-fiyati,014786.html
  • s220 2+1 20 tl ye daha da sıcağı sadece volkan falandır.
  • alan varmı arkadaşlar gittim şimdi yok boludaki bütün bimleri aradı kasiyer öyle bişey yok dedi
    Bu işlerin şakası olmaz bak
  • Az önce Sehremini bime uğradım foto makinasında ses sistemi varmış dedim kasanın altından insert cıkardı bı cuma ve önümüzdeki cuma gelecek ürünler bunlar dedi foto mak ile ses sistemi yoktu bende çıktım. Başka bimlerde durum nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 16 Mayıs 2012; 9:21:56 >
  • Ben ses sistemi 40.tl iken bakmistim internetten 3.tl ucuzdu simdi gorunce oyle sandim internet kabadayiligina merakli arkadaslarda varmis solemicen etmicen gibi laflar...istedigimi soylerim arastirin alin...

Ayrica heyecan yapacaginiza istihbarati veren arkadasa sorun sabahtan beri kactane bim gezdi arkadas halen bulamadi bulamadigini gec adamlarin haberi bile yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 16 Mayıs 2012; 9:27:20 >
  • Uskudar merkezde 3 Bim gezdim. Kimsenin haberi yok.
  • Bende baktım yok, çukurova bölgesine özel heralde
  • Cihangir bimdede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

quote:

Yarın 16 Mayıs Çarşamba bütün BİM lerde, sınırlı stokla, tabii elinde bulunan mağazalarda satışa sunulavcaktır. KAÇMAZ. Fiyat neredeyse bedava. Mağaza açılışında uğramanızı tavsiye ederim.

Katılım zamanı : 14 Kasım 2005

Referans alarak denemekte fayda var diyorum (:

yok,arkadaş haklı
    sultangazi bimde 2-3 gün önce baktım,dediği ses sistemi 30, fakir şofben 30, daha bir sürü ürün vardı,
    demek ki daha da düşürecekler...

• Isparta'da ses sistemi ve fotograf makinesi yoktu ama diğer birçok üründe dönemsel indirimler vardı.
  • su anda ucuncu magazada ses sistemi urununu buldum lakin fiyat 39,90 tl. olmamis sicak firsat.
  • S220'yi 20tl ye bulabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.