Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konyada 2 mağazayı gezdim adamların dünyadan haberleri yok bide müşteriyle o kadar lavbalii konuşyorlarki bi lan demedikleri kaldı böyle ulusal bi firmaya amele gibi konuşan insanları istihdam etmeleri yazık olmuş (konya karakayış şubeleri ) bim benim için öldü
  • tamam ozaman makineyide almışsın elinde hazır.... çek kasa fişlerinin birer resminide koy buraya millet inansın lafını ağzına tık herkesin bunun dışında herkesin gözünde sallamacının teki olarak gözükeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 16 Mayıs 2012; 19:11:05 >
  • Yarına kalır mı acaba?
  • logitech ve fotoğraf makinasını satmak isteyen olursa pm atsın
  • Hoparlör için bir arkadaşa baktırdım. 40 tl ye indirmişler. ama iade ya da teşhirmiş herhalde çizikleri falan var dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

tamam ozaman makineyide almışsın elinde hazır.... çek kasa fişlerinin birer resminide koy buraya millet inansın lafını ağzına tık herkesin bunun dışında herkesin gözünde sallamacının teki olarak gözükeceksin.

bime değil konyaya özgü bişeydir o, istanbulda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursa bimde çalışan arkadaşa söyledim bursanın merkezini aradı öyle bir kampanya yok bilmiyorlar onlarda bence böyle bir kampanya yoktu.
  • Selamünaleyküm

Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler. Bugün haber verdiği ses sistemini 20 tl 'ye aldım. Bir de taşınabilir ekranlı dvd vardı 139 tl'den 55 tl'ye inmiş , onu da aldım. Ben de Adana' yım.Kenan Evren den Hayal Parka giderken sol taraftaki Bimden aldım.Arkadaşa yüklenmeyin doğru söylüyor fakat her mağaza kendi deposundaki fazlalıkları satıyormuş.Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 16 Mayıs 2012; 19:55:36 >
  • Bazılarının mesajını hayretle okudum. Çocuksu. bilmiyorum yaşları kaç 15-16 filan mı?Yok fişin resmini çek inanlım, yok inandırıcı değilmişim, yok kekliyomuşum. Sizin derdiniz ne anlamadım ama bir psikoloğa filan görünün derim. Kimseyi inandırmaya, kendime bir pay çıkarmaya ne çalıştığım yok. BİMle bir alakam yok sadece müşterisiyim. Ben aldım sizde faydalanın dedim. Demekki hata ettim. Eğer mesajları okursanız nadirde olsa başka alanlarında olduğunu görürsünüz. Bimin stoğu, uygulama alanı vs. kısıtlıysa sorumlusu ben değilim sanırım. "Adamlar" öyle bir yargılama kötüleme içine girmişlerki sanki malı temin etmeyen benim. Pes doğrusu. Aileniz size nezaket nedir anlatmadı mı?
  • Arkadaşlar 6 tane BİM gezdim. Sadece birinde buldum onda da 19 değil 39 TL idi. Gittiğim yerlerden bi tanesinde görevli ile kısa bi muhabbet ettik. Her kampanya her BİM de geçerli olmaz dedi. Performans durumuna göre kampanya yapılıyormuş. Getirisi kötü olan yerlerde alışverişin özendirilmesi için özel indirimler uygulanıyormuş. Birde indirim bölge müdürlerinin elindeymiş. Bu arada 19 liradan satmış olan bir yere sordum sonuncusu geçen hafta satılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 16 Mayıs 2012; 19:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

tamam ozaman makineyide almışsın elinde hazır.... çek kasa fişlerinin birer resminide koy buraya millet inansın lafını ağzına tık herkesin bunun dışında herkesin gözünde sallamacının teki olarak gözükeceksin.

alan arkadaş adanadan aldı konya ile ne alakası var ki konyay özgü diyorsun. konyada da indirim mevcut fakat 20 tl değil 30 tl hoparlör.
    bu olay bazı bimlere özgü özel indirim başka bime gidiyorsun orada çalışanın haberi yok genel bir indirim olsaydı zaten broşür yayınlar tüm bimlerde olurdu.
    istanbulda da aynı durum vardır binlerce bimden 1 2 si bu indirimi yapıyor. mesele hangi bimde olduğu.

• Bugün istanbul bakırköy de ls21 25 tl idi.Bİ tane kalmıştı.onuda ben aldım. A
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

alan arkadaş adanadan aldı konya ile ne alakası var ki konyay özgü diyorsun. konyada da indirim mevcut fakat 20 tl değil 30 tl hoparlör.
    bu olay bazı bimlere özgü özel indirim başka bime gidiyorsun orada çalışanın haberi yok genel bir indirim olsaydı zaten broşür yayınlar tüm bimlerde olurdu.
    istanbulda da aynı durum vardır binlerce bimden 1 2 si bu indirimi yapıyor. mesele hangi bimde olduğu.

yanlış alıntı yapmışım arkadaşım,
    ama bizim Türk milletinin klasik özelliği altta kalmaz,illa cevap verecektir

quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

konyada 2 mağazayı gezdim adamların dünyadan haberleri yok bide müşteriyle o kadar lavbalii konuşyorlarki bi lan demedikleri kaldı böyle ulusal bi firmaya amele gibi konuşan insanları istihdam etmeleri yazık olmuş (konya karakayış şubeleri ) bim benim için öldü

• İlk mesajda yazmışsın "ürünleri elinde olan BÜTÜN BİM'lerde geçerlidir" diye.

Sıkıntı burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Bazılarının mesajını hayretle okudum. Çocuksu. bilmiyorum yaşları kaç 15-16 filan mı?Yok fişin resmini çek inanlım, yok inandırıcı değilmişim, yok kekliyomuşum. Sizin derdiniz ne anlamadım ama bir psikoloğa filan görünün derim. Kimseyi inandırmaya, kendime bir pay çıkarmaya ne çalıştığım yok. BİMle bir alakam yok sadece müşterisiyim. Ben aldım sizde faydalanın dedim. Demekki hata ettim. Eğer mesajları okursanız nadirde olsa başka alanlarında olduğunu görürsünüz. Bimin stoğu, uygulama alanı vs. kısıtlıysa sorumlusu ben değilim sanırım. "Adamlar" öyle bir yargılama kötüleme içine girmişlerki sanki malı temin etmeyen benim. Pes doğrusu. Aileniz size nezaket nedir anlatmadı mı?

bana cevap yazmışsın isim vermeden. resim koymak niye bu kadar zul geliyor anlamadım. 2012 yılında bir fiş resmi koymak bu kadar zor ise forumda yazmak da aynı doğrultuda zordur sana. dün akşam bir kişi daha aldığını söylemiş.

yeni olduğundan hiç farketmemişsin sanırım. hemen her bim kampanyasında broşür resmi paylaşılır. alınganlık yapılacak bir durum yok. bu kadar insan senin söylediğin ürünü o fiyattan hiç bir yerde bulamıyorsa sana da "al kardeşim bak ispatı" diyebilmen lazım. ayrıca ispatlasan sana ne pay çıkacak, ispatlamasan ne..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digital90

49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama

49,90 üzeri çizili 29,90 bizim burda. siz hangi şehirden baktınız

Kırıkkale den baktım. Zaten küçük şehir usenmedim 5 tane bim gezdim 3unde de ls 21 modeli var ve fiyatı dediğim şekilde. Bu model için de ses çıkışı daha zayıf denildiği için vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama

Kırıkkale den baktım. Zaten küçük şehir usenmedim 5 tane bim gezdim 3unde de ls 21 modeli var ve fiyatı dediğim şekilde. Bu model için de ses çıkışı daha zayıf denildiği için vazgeçtim.

kim zayıf dediyse halt etmiş. 4 senedir pcye bağlı olarak kullanıyorum. odamda film ve oyunlarda son ses açamadığımı söylesem yeterli olur sanırım. en ufak bir cızırtı filan da olmuyor.

ha yok ben tvye bağlayacam ev sinema sistemi olarak kullanıcam dersen de bu ürün alakasız olur.

• Ben bu ses sistemini ailemin evine almıştım 2 sene önce. Ses düzeyi ve malzeme kalitesi çok iyi. Tek sıkıntısı şu: Ses düğmesinden kapatsanız bile sub'ında belli bir dip gürültü devam ediyor. Çünkü sub'ın açma kapama düğmesi yok. Ancak fişi çekerseniz o gürültü gidiyor. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

quote:

quote:

kim zayıf dediyse halt etmiş. 4 senedir pcye bağlı olarak kullanıyorum. odamda film ve oyunlarda son ses açamadığımı söylesem yeterli olur sanırım. en ufak bir cızırtı filan da olmuyor.

ha yok ben tvye bağlayacam ev sinema sistemi olarak kullanıcam dersen de bu ürün alakasız olur.

hocam sizinki hangi model s220 mi ls21 mi? şu an bimde satılan ls21

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.