Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfdks

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: digital90

quote:

quote:

49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama

49,90 üzeri çizili 29,90 bizim burda. siz hangi şehirden baktınız

Kırıkkale den baktım. Zaten küçük şehir usenmedim 5 tane bim gezdim 3unde de ls 21 modeli var ve fiyatı dediğim şekilde. Bu model için de ses çıkışı daha zayıf denildiği için vazgeçtim.

kim zayıf dediyse halt etmiş. 4 senedir pcye bağlı olarak kullanıyorum. odamda film ve oyunlarda son ses açamadığımı söylesem yeterli olur sanırım. en ufak bir cızırtı filan da olmuyor.

ha yok ben tvye bağlayacam ev sinema sistemi olarak kullanıcam dersen de bu ürün alakasız olur.

hocam sizinki hangi model s220 mi ls21 mi? şu an bimde satılan ls21

s220. zaten ls21 s220'nin altında bir model. biri 17w diğeri 7w..

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

BİR ADETDE teleskop aldım 19 tl. oyuncak niyetine bulunsun çocuk oynar. fot. mak. 70 tl ye ses sisteminide 19.90 a aldım zorla birer tane. her biri başka mağazadan. bazı mağazalarda olmadığı gibi görevlilerin haberi bile yoktu. Bu BİM ilginç yer doğrusu.

Hocam ciddimisiniz bu fiyatlarda.Fotoğraf makinesinin özellikleri nelerdir.Ses sistemi kaç tane vardı.Acaba sadece ikamet ettiğiniz yere mahsus bir indirimmidir ?
    Bütün bimleri gezdirmeyin bugün bana
  • Samsunda 2 Bim gezdim bırak indirimi hiçbişey yok.ekmek kızartma makinesi dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

quote:

quote:

49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama

49,90 üzeri çizili 29,90 bizim burda. siz hangi şehirden baktınız

Kırıkkale den baktım. Zaten küçük şehir usenmedim 5 tane bim gezdim 3unde de ls 21 modeli var ve fiyatı dediğim şekilde. Bu model için de ses çıkışı daha zayıf denildiği için vazgeçtim.

kim zayıf dediyse halt etmiş. 4 senedir pcye bağlı olarak kullanıyorum. odamda film ve oyunlarda son ses açamadığımı söylesem yeterli olur sanırım. en ufak bir cızırtı filan da olmuyor.

ha yok ben tvye bağlayacam ev sinema sistemi olarak kullanıcam dersen de bu ürün alakasız olur.

ls21 için daha düşük diyorlar dostum. bimde ben de görsem alacaktım senin o dediğin modeli ama yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.