Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stillwater

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

BİR ADETDE teleskop aldım 19 tl. oyuncak niyetine bulunsun çocuk oynar. fot. mak. 70 tl ye ses sisteminide 19.90 a aldım zorla birer tane. her biri başka mağazadan. bazı mağazalarda olmadığı gibi görevlilerin haberi bile yoktu. Bu BİM ilginç yer doğrusu.

Sen hangi Bim'den aldın? Onu söyle bari.

Sanki BİM benim veya pazarlama müdürüyüm, size aynı fiyattan satmayan benim, nedir bu ? nezaket rafa mı kalkmış. Alamayan bulamayan çingene kesiliyor. Çok enteresan.
  • Arkadaşım sen şaka mısın? Koskoca forumda senin dışında alan bulan gören bile yok. :) Seni suçlamak için söylemedim. Kavga edecek şey arıyorsan onu da söyle. Hala aldığın Bim'i söylemedin. Varsa yakın olanlar gitsin oraya baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

konyadayım sabah 9 da bütün bimleri geziyom inş. bulabilirm haber verene çok tşk ederim

baktınmı hemşerim bimlere ben 3 bim gezdim 2 sinin haberi yok
    birinde hoparlör buldum ama fiyat 30 tl teleskop 35 tl hoparlor ve teleskoptan çokça var..
    dedim 20 tl olması lazım bunun fiyatı nette o şekilde yazmışlar bizde fiyat bu dedi .
    başka bimde olabilir dedi bimlerde bölge bölge ayrılıyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

quote:

Orijinalden alıntı: kıtalı42

konyadayım sabah 9 da bütün bimleri geziyom inş. bulabilirm haber verene çok tşk ederim

baktınmı hemşerim bimlere ben 3 bim gezdim 2 sinin haberi yok
    birinde hoparlör buldum ama fiyat 30 tl teleskop 35 tl hoparlor ve teleskoptan çokça var..
    dedim 20 tl olması lazım bunun fiyatı nette o şekilde yazmışlar bizde fiyat bu dedi .
    başka bimde olabilir dedi bimlerde bölge bölge ayrılıyormuş..

yoo burda yazılanları okuyunca gitmedim netten telefonlarına baktım bimin telefonuda yok ama bi ara gidecem şansımı deneyecem

• Kurtulustaki bime gittim cevap verme geregi bile duymadi... :)
  • logitech sitesinde ürün 30 dolar 30 tlye alınır aslında 20 ye bulunsa über olur..

konyada 30 tlden almak isteyen pm atsın bimin adresini vereyim..

http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/ls21-2.1-stereo-speaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

logitech sitesinde ürün 30 dolar 30 tlye alınır aslında 20 ye bulunsa über olur..

konyada 30 tlden almak isteyen pm atsın bimin adresini vereyim..

http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/ls21-2.1-stereo-speaker

Konya'da ki Bim'in yerini özel mesajla bildirir misiniz lütfen?
  • bim geçmişte 2 çeşit 2+1 logitech hoparlör sattı. biri s220 modeli diğeri ls21 modeli. ls 21 pek tutulmamıştı, s220 bulunabilirse gayet güzel bi fırsat olurdu. yukarıda arkadaşın yazdığı kadarıyla şu an ls21 satılıyor.
  • 49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

49,90 çizili, 39,90 a düştü diye yazıyor 2 adet var internetten araştırdım tavsiye etmiyorlar logitechin o modelini. vazgeçtim. 20 tl olursa alırım ama

49,90 üzeri çizili 29,90 bizim burda. siz hangi şehirden baktınız
  • anladığım kadarıyla Fiyat farklılıkları bölgesel olarak ortaya çıkıyor. Ben duyduğumu, gördüğümü, aldığımı söyledim. Üslubuna dikkat etsin herkes. Kimseye TAAHHÜT vermedim. Ben aldım forumdaşlarda yararlanırsa mutlu olurum dedim başlığı açtım. Ötesi yok. Alamayıpta çingeneleşmeyelim. Bilgilerinize.
  • Uyuya kaldık diye üzülmeyelim bari.

Yannız bu bim enteresan mağaza logitech m175 mouse 22 liradan 19 liraya düşmüş diye sevinerek aldım
    yine bu forumda arkadaşın birisi bimden aynı ürünü 9.90 almış inanmadım fişi de burnuma dayadı haklı olarak.
    il aynıydı semt farklı
  • Mersin Göçmen deki bimde teleskop 19 tl idi
  • biri fena halde kekliyor forumdakileri
  • quote:

anladığım kadarıyla Fiyat farklılıkları bölgesel olarak ortaya çıkıyor. Ben duyduğumu, gördüğümü, aldığımı söyledim. Üslubuna dikkat etsin herkes. Kimseye TAAHHÜT vermedim. Ben aldım forumdaşlarda yararlanırsa mutlu olurum dedim başlığı açtım. Ötesi yok. Alamayıpta çingeneleşmeyelim. Bilgilerinize.

Hangi bimden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

biri fena halde kekliyor forumdakileri

Bir üst mesajına bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

anladığım kadarıyla Fiyat farklılıkları bölgesel olarak ortaya çıkıyor. Ben duyduğumu, gördüğümü, aldığımı söyledim. Üslubuna dikkat etsin herkes. Kimseye TAAHHÜT vermedim. Ben aldım forumdaşlarda yararlanırsa mutlu olurum dedim başlığı açtım. Ötesi yok. Alamayıpta çingeneleşmeyelim. Bilgilerinize.

Hangi bimden aldın ?

Adana çukurova kuttepe, mavi bulvar ve adını bilmediğim bir başka mağaza her mağazadan birer ürün aldım çünkü birer tane aradığımı bulabildim. başka şeylerde vardı aslında ama ilgimi çekmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

biri fena halde kekliyor forumdakileri

Bir üst mesajına bakarmısın

bütün mesajları okuyamadım ama anladığım kadarıyla senden başka alabilen olmamış. ayrıca bahsedilen 2+1i bundan 4 sene önce 40 tlye almıştım. bir daha da o fiyata düştüğünü görmedim. fiş-ilan resmi paylaşırsan daha inandırıcı olursun

• Yolumun üstünde İstanbul-Avcılar-Yakuplu'da girdiğim 2.Bim'den sabah 9:25 te LS21'i 25 tl ye aldım. 3 adet daha vardı.
  • Antepte 3 tane gezdim ama yok haberleri bile yok sadece vardı başka mağazaya gönderdik dedi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.