Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın 16 Mayıs Çarşamba bütün BİM lerde, sınırlı stokla, tabii elinde bulunan mağazalarda satışa sunulavcaktır. KAÇMAZ. Fiyat neredeyse bedava. Mağaza açılışında uğramanızı tavsiye ederim.

Alamayanlar ver yansın ediyor. Bu konunun arkası gelmeyecek. Bunun gibi sürekli indirimler oluyor günlük olarak. Tavsiyem takip edin. Benden paso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memmet77 -- 16 Mayıs 2012; 22:08:31 >

• Casio Exilim Z27 Fotograf Makinası 70 TL
    Logitech S220 2+1 Ses Sistemi 20 TL
    Teleskop 15-20 TL
    KAYNAK SAĞLAM.
  • broşür, link vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

broşür, link vs?

Stok sıfırlıyorlar. Anlık sıcak satış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

broşür, link vs?

Alıntıları Göster
    Bim saat kaca aciliyor ? kaynak saglam derken ben mahallemdeki bimden alabilirmiyim ? haber icin cok tesekkurler
  • quote:

quote:

broşür, link vs?

Alıntıları Göster
    Bütün Bım mağazalarında olma ihitmali çok az ? Her mağazada elektronik ürün var mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bütün Bım mağazalarında olma ihitmali çok az ? Her mağazada elektronik ürün var mı ki ?

Alıntıları Göster
    Sıfır ürünler için fiyatlar abartı ucuz.. Yarı fiyatından daha az.
  • quote:

"tabii elinde bulunan mağazalarda " demişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bim saat kaca aciliyor ? kaynak saglam derken ben mahallemdeki bimden alabilirmiyim ? haber icin cok tesekkurler

tabii alabilirsiniz. tabii ellerinde varsa. ama bir kaç yere sormak lazım. Rica ederim.
  • quote:

quote:

tabii alabilirsiniz. tabii ellerinde varsa. ama bir kaç yere sormak lazım. Rica ederim.

daha onceden satılmıs ellerınde kalan urunlerdır sanırsam her magazadada yoktur buyuk ıhtımal..? şansımızı denıyelım...pekı kaynmak neresı nerden duydunuz
  • Bim kacta aciliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

quote:

daha onceden satılmıs ellerınde kalan urunlerdır sanırsam her magazadada yoktur buyuk ıhtımal..? şansımızı denıyelım...pekı kaynmak neresı nerden duydunuz

Önceden satılanlardan kalanlar tabiiki. Şansımızı denemekte fayda var. Bir kısmı iade gelenler, kutusu parçalanmış olanlar vs. de olacaktır içlerinde. Kaynak, Bölge Müdürlüğü

• quote:

evet her mağazada yok.. fırsat ürünleri burdaki bi mağazaya çok nadir şekilde uğruyor.. gelse bile 1-2 tane.. ama bulunduğum bölgede BİM çok sayıda.. 2+1 ses sistemi benim olmalı.. onun için sabah gezmeye başlayacam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 15 Mayıs 2012; 23:27:11 >
  • quote:

Yarın 16 Mayıs Çarşamba bütün BİM lerde, sınırlı stokla, tabii elinde bulunan mağazalarda satışa sunulavcaktır. KAÇMAZ. Fiyat neredeyse bedava. Mağaza açılışında uğramanızı tavsiye ederim.

Katılım zamanı : 14 Kasım 2005

Referans alarak denemekte fayda var diyorum (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

quote:

Yarın 16 Mayıs Çarşamba bütün BİM lerde, sınırlı stokla, tabii elinde bulunan mağazalarda satışa sunulavcaktır. KAÇMAZ. Fiyat neredeyse bedava. Mağaza açılışında uğramanızı tavsiye ederim.

Katılım zamanı : 14 Kasım 2005

Referans alarak denemekte fayda var diyorum (:
    genelde cumartesi-pazar günleri olmuyor muydu aktüel ürünler vs.. diye? kaynağı açıklansada bilsek.. kendi sitesinde böyle bişey yok.. açıkcası pek umudumda yok ama yinede 1-2 yere uğramadan olmaz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

genelde cumartesi-pazar günleri olmuyor muydu aktüel ürünler vs.. diye? kaynağı açıklansada bilsek.. kendi sitesinde böyle bişey yok.. açıkcası pek umudumda yok ama yinede 1-2 yere uğramadan olmaz tabi.

Alıntıları Göster
    bende bunları takip etmek istiyordum.bimde çarşamba günleri iade yada satılmayan ürünler satışa çıkıyor.geçenlerde lcd ekranı 100 liraya satmıştı bim.bu şekilde satışları oluyor bimin.memmet77 arkadaşa teşekkür ederim.kaynak felan filan die sızlanmayın arkadaşımız çok sağlam tüyo vermiş beğenmeyen gider.bimin bu konusunun devamı olur inşallah dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

bende bunları takip etmek istiyordum.bimde çarşamba günleri iade yada satılmayan ürünler satışa çıkıyor.geçenlerde lcd ekranı 100 liraya satmıştı bim.bu şekilde satışları oluyor bimin.memmet77 arkadaşa teşekkür ederim.kaynak felan filan die sızlanmayın arkadaşımız çok sağlam tüyo vermiş beğenmeyen gider.bimin bu konusunun devamı olur inşallah dostum :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki BİM kaçta açılıyor bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önceden satılanlardan kalanlar tabiiki. Şansımızı denemekte fayda var. Bir kısmı iade gelenler, kutusu parçalanmış olanlar vs. de olacaktır içlerinde. Kaynak, Bölge Müdürlüğü

Kaynak bölge müdürlüğü ise olabilir. Profiline bakılırsa Adana'dasın. Bende Mersindeyim. Yarın sabah dışarıda işim vardı BİM'e de bakayım.

Bu arada saat 9'da açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak bölge müdürlüğü ise olabilir. Profiline bakılırsa Adana'dasın. Bende Mersindeyim. Yarın sabah dışarıda işim vardı BİM'e de bakayım.

Bu arada saat 9'da açılıyor.

Alıntıları Göster
    konyadayım sabah 9 da bütün bimleri geziyom inş. bulabilirm haber verene çok tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

konyadayım sabah 9 da bütün bimleri geziyom inş. bulabilirm haber verene çok tşk ederim

Alıntıları Göster
    kpss dersanesine gidiyorum sabah saat 9 da ders başlayacak ama biraz asacam mecburen :) eğer alırsam fotosunu burada paylaşacam inşallah... ne zaman bir bim mağazasına gitsem bu tür ürünlerden bir yada birkaç tane oluyor, hatta çoğu olmuyor zaman zaman.. inşallah yarın yakalarım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.