Şimdi Ara

Logitech 2+1 20 TL, Casio Fot. Mak. 70 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acan arkadas nereye kayboldu ??? :@:@:@

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir arkadaştan rica ettim alması için gitmiş ama kalmamış. Kampanya dün başlamış. Bim deki bayan yardımcı olup çevre bimleri aramış bir yerde fotoğraf makinası varmış. Bakalım alabilecekmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Madem yok bosyere bime kadar yurumeyim

Focus boşa mı var
  • Peder ise gitti ya
  • Arkadaşım bulmuş bir yerde fotoğraf makinesi 170 TL demişler. Logitechlerde dün çıkmış kampanyaya ama hemen bitmiş.
  • Ankara Dikmen'de 3 BİM dolaştım. Fotoğraf Makinesi için birisi kalmadı dedi. İki gün önce satışa çıkmış ve 99 TL'den satılmış. Diğerlerinin haberi yok.
  • yok arkadaşlar fos çıktı uykumun ıcınede etti
  • Uyuya kalmıştım, iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Madem yok bosyere bime kadar yurumeyim

her bimde farklı durum,yani belki şu anda senin bimde vardır ve kapış kapış gidiyordur sen pineklerken

quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Konuyu acan arkadas nereye kayboldu ??? :@:@:@

ne alakası var arkadaşla, her bimde olmayabilir...
  • Var ama 39.9 tl diye yazmış bir arkadaş.
  • Ses sisteminin 7 Watt rms si var.Tabi Logitech olunca ayrı mesele
  • ben geçen hafta ses sistemini 39.90 dan aldım iade mi etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra_06

ben geçen hafta ses sistemini 39.90 dan aldım iade mi etsem

iade edip yeniden mi alsan acaba olurmu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Konuyu acan arkadas nereye kayboldu ??? :@:@:@

İşi gücü bırakıp burada bekçilik edecek değildim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

yok arkadaşlar fos çıktı uykumun ıcınede etti

Banlarken dikkat edelim. Uykun o kadar kıymetliyse zahmet etmeyeceksin. Ben nasıl aldım o zaman? Fos ise. dERDİM YOK SENİMİ KANDIRACAĞIM. dEMEKKİ BİLMEDİĞİN ŞEYLER VAR.
  • BİR ADETDE teleskop aldım 19 tl. oyuncak niyetine bulunsun çocuk oynar. fot. mak. 70 tl ye ses sisteminide 19.90 a aldım zorla birer tane. her biri başka mağazadan. bazı mağazalarda olmadığı gibi görevlilerin haberi bile yoktu. Bu BİM ilginç yer doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

BİR ADETDE teleskop aldım 19 tl. oyuncak niyetine bulunsun çocuk oynar. fot. mak. 70 tl ye ses sisteminide 19.90 a aldım zorla birer tane. her biri başka mağazadan. bazı mağazalarda olmadığı gibi görevlilerin haberi bile yoktu. Bu BİM ilginç yer doğrusu.

urunun oldugu magazalarda bile haberleri olmamasi normal mi? urunun oldugu magazalarda gecerli demissin. bence senin bilmedigin seyler var.
  • Ses sisteminin olduğu Bim'e gittim ama ne hikmetse hala fiyatı 39.90 TL. Diğer Bimlerde 20 Tl olduğunu söylediğim de yok tek fiyat bu dedi.

Harbi kaynak sağlammışBir de sağlam olmasa...

Bölgesel indirim yaz da kimse uğraşmasın 20 TL'ye ses sistemi bulmaya, bulsa da 39,90 TL görünce hayal kırıklığına uğramasınlar benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

BİR ADETDE teleskop aldım 19 tl. oyuncak niyetine bulunsun çocuk oynar. fot. mak. 70 tl ye ses sisteminide 19.90 a aldım zorla birer tane. her biri başka mağazadan. bazı mağazalarda olmadığı gibi görevlilerin haberi bile yoktu. Bu BİM ilginç yer doğrusu.

Sen hangi Bim'den aldın? Onu söyle bari.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.