Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
60
Favori
45.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba logitech G27 ile ps4'de gran turismo sport oynarken 10 dakikada bir kitleniyor o sirada gaza basiyorsam takılı kalıyor mesela. Çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. Çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g910 orion spectrum için Türkçe tuş takımı yok değil mi arkadaşlar? hiç mail atan oldu mu? ben demin attım bakalım ne olacak diye?

seviyorum klavyeyi ama şu Türkçe tuşlar yüzünden alışamadım bir türlü.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam maalesef. G910 ların hiçbirinde yok maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    üzüldüm.
  • Merhaba

Yeni bir mouse aldım hem bt hem de kablosuz alıcı ile çalışabilen logitech m590 modeli.

Mouse bt ile note 8,p smart ve ipad air ile sorunsuz bağlanıyor.Bu cihazlarda bt açıp arattığımda hemen görüp bağlanıyor ve sıkıntısız çalışıyor.

Fakat windows 10 yüklü laptopumda bt açıp cihazları arattırdığımda mouse u göremiyor. Trust bt klavyeyi ve spigen bt kulaklığı sorunsuz eşleştirip kullanabiliyorum.

Alıcısını usbden bağlayıp mouse u ancak kullanabiliyorum.

Driver güncelleştirmesi,sorun giderme,kaldırıp tekrar kurma gibi denemeler yaptım ama olmadı.

Nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Merhaba

Yeni bir mouse aldım hem bt hem de kablosuz alıcı ile çalışabilen logitech m590 modeli.

Mouse bt ile note 8,p smart ve ipad air ile sorunsuz bağlanıyor.Bu cihazlarda bt açıp arattığımda hemen görüp bağlanıyor ve sıkıntısız çalışıyor.

Fakat windows 10 yüklü laptopumda bt açıp cihazları arattırdığımda mouse u göremiyor. Trust bt klavyeyi ve spigen bt kulaklığı sorunsuz eşleştirip kullanabiliyorum.

Alıcısını usbden bağlayıp mouse u ancak kullanabiliyorum.

Driver güncelleştirmesi,sorun giderme,kaldırıp tekrar kurma gibi denemeler yaptım ama olmadı.

Nasıl çözebilirim?
    Evde bir de Macbook pro ile denedim, o da göremiyor mouse u

• Arkadaslar Logitech 2014 de aldığım ve 1 yıl sonra bozulan Amazon.com dan alınma G930 kulaklık için destek verir mi ücretlide olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaslar Logitech 2014 de aldığım ve 1 yıl sonra bozulan Amazon.com dan alınma G930 kulaklık için destek verir mi ücretlide olur
    Verir hocam ulaş sen onlara

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Bu mail adresine durumu anlatan bir mail attın bakalım ne olacak

customercare@logitech.com
  • quote:

Bu mail adresine durumu anlatan bir mail attın bakalım ne olacak

customercare@logitech.com
    Hocam logitechin sitesinden destekden yaz

Link verebilir misiiz ?
    Logitech Türkiye destek olmuyor
  • quote:

Link verebilir misiiz ?
    Logitech Türkiye destek olmuyor
    support.logitech.com
    Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
    https://support.logitech.com/tr_tr/home

Kayıt olunmuyor ve mail atılmıyor galiba logitech sitesi çöktü
  • quote:

Kayıt olunmuyor ve mail atılmıyor galiba logitech sitesi çöktü
    olabilir hocam desteği burdan almıştım ben
  • Merhaba logitech g910 orion spark mekanik klavyesini satın aldım.mousem zaten logitech ti(g603) biraz yıprandı ama hala taş gibi..kulaklık önerisi istiyorum sizden yine logitech olan oyuncu kulaklıgı( kablolu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G102 faremin sol tıkına sert bastığım zaman basmıyor komutu göndermiyordu. Logitech'e telefondan ulaştım ve sorunumu anlattım, değişim yapılmayacağını prosedürlerinin değiştiklerini söylediler ürünü nereden satın aldıysam oraya başvurmamı söylediler. 2 ay önce fare skatezlerinin zarar görmesi üzerine Logitech'e mail attım ve skatez gönderdiler gayet memnundum. faremide değiştirseydiler tam olacaktı artık sağlık olsun
  • Arkadaşlar aldığım logitech mouse'un kutusunda ve kendi türkçe sitesinde dahi 3 yıl garantili yazmasına rağmen içinden çıkan garanti belgesinde 2 yıl yazıyor diye 2 yıl olur diyor servis. Böyle saçmalık mı olur? O belgede model belirtmeden tüm mouselar demiş ve 2 yıl yazmış ama kutuda bile 3 yıl diyor. Biz belgede ne yazıyorsa ona bakarız diyorlar.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki numara ile iletişim kurdunuz mu?

• VR_27 kullanıcısına yanıt
    Global numaraları diyorsanız hayır. Zaten yeni aldım sadece böyle bir farklılık görünce meraktan penta’yı aradım bir yanlışlık varsa iade edeyim diye. Bütün 3 yıl garantili logitechlerde bu standart 2 yıllık belge mi çıkıyor acaba?

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki yasal prosedür böyle hocam. Tüm ürünler 2 yıl garantili en az. Dileyen artırabiliyor. Ama zorunlu olmayan durumlarda malum hiçbir firma üstlenmiyor. Ama Logitech global 2 yıldan sonraki garantiyi üstleniyor merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.