Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
59
Favori
45.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech g29 cihazimda gaz pedalı tam basmama rağmen dengesiz bir şekilde algılıyor.
    Logitech destek birimine mail attım bakalım ne diyecekler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cano37 kullanıcısına yanıt
    Hocam maillere çok geç yanıt alabilirsiniz. Telefondan arayın hemen ilgilenirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın hocam yarın arıyayım o zaman.

• arkadaşlar yazımı rahat fareyi ortalamadan büyük kablosuz set arıyorum bütçem 350 civarı filan
    acaba önereceğiniz set var mıdır ?
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım yarım saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler

• Hocam Dönüş yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cano37 -- 21 Ağustos 2018; 16:53:49 >
  • Logitech mouse'umda orta tuş problemi başlamıştı, desteğe yazdım biraz geç de olsa yanıt verdiler ve epey ilgilendiler. Çok memnun kalım Logitech servisinden, problem yaşayınca çözmek için uğraşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 1 Eylül 2018; 9:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Logitech mouse'umda orta tuş problemi başlamıştı, desteğe yazdım biraz geç de olsa yanıt verdiler ve epey ilgilendiler. Çok memnun kalım Logitech servisinden, problem yaşayınca çözmek için uğraşıyorlar.
    Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 1 Eylül 2018; 10:40:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mailime iki gün önce geldi cevaplamalimiyim dahada beklemelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cano37 -- 24 Ağustos 2018; 9:3:19 >
  • arkadaşlar, G102 faresi palm grip mi yoksa claw mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cano37

Beyler mailime iki gün önce geldi cevaplamalimiyim dahada beklemelimiyim?
    nedir son durum
  • 1 haftadır bekliyorum durum aynı

• Aradım çok fazla yoğunluk nedeniyle cevap yazamıyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Norain

arkadaşlar, G102 faresi palm grip mi yoksa claw mı?
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Aynen

Alıntıları Göster
    Hocam siz de mesajınızı siler misiniz ya da alıntı kısmını mümkünse. Suistimal ediliyor bu tür şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Bu mesaj silindi.
    Haklısınız, düzenledim.
  • Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayardan yaklaşık 1.5 sene önce logitech g300s fare aldım ve Sol tuşu bozuldu servise gitti ve Penta değişim kararı çıkardı. Elimizde bu model yok o yüzden para olarak ödeme yapılacak denildi. Bende vatana gitsem orada varsa alabilirmiyim dedim tabiki alırsınız stokta var ise denildi. Gittim baktım rafta g300s var lakin yanında birde ped koymuşlar. Sordum değişim oluyormu diye olmaz denildi sadece aynısı olması lazım denildi. Bende var orada ama yanında hediye var dedim benim ürünün aynısı dedim yine kabul edilmedi.para almam durumunda aynı ürünü geri alamıyorum malum fiyatlar aşırı uçuk şu anda bu durumda ne yapabilirim sizce. Ürünün yanına hediye koymuşlar o aynı ürün değil diyorlar gelde deli olma.

İlgili Ürünlerin linki.

Benim elimde bulunan ürün
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g300s-gaming-mouse.html

Rafta bulunan ürün.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g300s-gaming-mouse-pad-hediye.html

• G413 klavye aldım 2.el. Oyun için ekstra olan tuşlar yoktu ve "K" tuşu ışık sızdırıyordu. Az önce desteği aradım, yabancı aksanlı bir kadınla konuştum, ilgilendi. Türkçe klavye yedek parçası yokmuş dedi, o olmasa da olur işimi görür dedim. Mail geldi, geri dönüş yapacağım bakalım...
  • 3 gün önce kargoya verildi dedi takip no kargo çıkışı olunca mail olarak gelecek dendi hala mail filan gelmedi, altı üstü bir skatez gönderecekler. Bu arada çalışma saatlerini bilen var mı ?
  • Sonunda sabırla bekleyişin ardından istediğim yedek parçalar elime ulaştı. Sömürmeden bu adamların müşterilere olan hizmetinden yararlanan herkese ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.