Bildirim
Logitech F710 lastiklerini nerden bulabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
belki varsa aliexpress, ama hem vakit alır hemde geleceği meçhul, damat yüzünden 3 ayda 2 paket kargo gelemedi
logitech tr destek, ve logitech hollanda ile iletişime geçin, mail atarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim dostum bakalım yardımcı olabilecekler. oyun kolunda çizik dahi yok küçücük plasitik parcadan dolayı (şu an 200-300 tl arası) konsol kullanılmaz hale geldi :) -
Arkadaşlar teknik servisle iletişime geçtim. Slikon pad leri parça olarak satmiyorlarmis. Servise gönderirsem o alioon padleri 12 dolar +kdv ye yapabileceklerini söylediler. Bende kabul etmedim. Soruna şöyle bir çözüm buldum. mahalledeki plastaion cafe ye gidip slikon pad olup olmadığını sordum. Bir sürü varmis :) Sagolsun hic bir ücret talep etmeden 2 adet verdiler. Logitech padlere boyutunuymasa da kenarindan keserek uydurdu. ve yapistirici ile yapistirdim.simdi sorunsuz kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: jestweb
Arkadaşlar teknik servisle iletişime geçtim. Slikon pad leri parça olarak satmiyorlarmis. Servise gönderirsem o alioon padleri 12 dolar +kdv ye yapabileceklerini söylediler. Bende kabul etmedim. Soruna şöyle bir çözüm buldum. mahalledeki plastaion cafe ye gidip slikon pad olup olmadığını sordum. Bir sürü varmis :) Sagolsun hic bir ücret talep etmeden 2 adet verdiler. Logitech padlere boyutunuymasa da kenarindan keserek uydurdu. ve yapistirici ile yapistirdim.simdi sorunsuz kullanıyorumkonuyu hortlattım ama hocam. hangi marka model uyumlu aldınız lastikleri. söyleyebilir misiniz?
-
ulan x box için bile var logitech f710 için yok piyasada ayar oldum he
-
ben şöyle bir çözüm uyguladım ; hafif bir yırtık var, yırtığı onarmadım, yönünü değiştirdim mesela A yerine Y yi kullanmış oldum gibi genelde A kullanıldığı için geçici bir çözüm oldu PS ürünlerinden alıp uydurma yapılabilir gibi düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X