Şimdi Ara

Logitech g502 Hero 512 TL => İtopya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtopyada indirimde, almak isteyen varsa değerlendirebilir.
    www.itopya.com
    Logitech G502 HERO SE Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/logitech-g502-hero-se-kablolu-gaming-mouse_u14022

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• G512 sanıp linke girmemle beraber yüklenirken G502 olduğunu anladım

Akakçe/Epey'e göre bu seneki dip fiyatlardan. Güzel fiyat. G402 kullanıcısı olarak G502'yi rahat bulamadım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Her ikisinden de mevcut yedek diye almıştım ama steelseries rival 3’üm henüz miyadını doldurmadı. Neden rahat bulmadınız ?

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    steelseries’ten logiteche kolayca geçiş yapabiliyor musunuz?bana çok ağır geliyor logitechler

• drmartin00 D kullanıcısına yanıt
    Rival 3’ten önce g300s kullanıyordum hiç zorluk yaşamadım. Tuş sayısının az olması başlarda etkilemişti ama sonradan alıştım.

Şimdi bozulursa ya da değiştirecek olursam g402’yi denerim diyorum.

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt

Baş parmağın denk geldiği lokasyonun üstünde G402'de DPI arttırma-azaltma, sayfa geçiş tuşları yan yana uzun şekilde konulmuş durumda. G502'de ise sayfa geçiş tuşlarının da üstünde 3 LED'li bir tuş var, o tuş yüzünden baş parmağın denk geldiği yer çok dar kalıyor, bu yüzden mouse'u tam olarak tutamıyordum. Kullanıma maruz kalsam adapte olurdum diye düşünüyorum, ama ağır bir mouse'ta tam rahat tutuş sağlanamazsa kullanması zor olur diye düşünüyorum.

• 118 gram ve demir gibi kablo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2022 yılında şu mouse gerçekten çöp diyebileceğim bir kategori. Almayın aldırmayın derim

• 2015'ten bu yana kullanıyorum. Kablo örgüsü masanın köşe yerine geldiğinden aşındı sadece. Onun dışında sağlam bir mouse. Logitech desteğe yazdığımda Hollanda'dan skates de gönderdiler geçen sene değişimini yaptım. 3 sene daha kullanıp 10 yaşını doldurunca emekliye ayırırım sanırım.

• zhee kullanıcısına yanıt

Komik bi yorum olmuş bu fazlasıyla :)

• 2019 yılından beri kullanıyorum fps oyunları oynuyorum gayet iyi bir mouse üstüne çizimde yapıyorum kısa yolları mouse üzerindeki tuşlara ayarladım kolaylıkla işlerimi hallediyorum.kur bu seviyede iken güzel indirim

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt

Kategorinin kelime anlamını bilmeyen boş tiplerin yorumuna itibar etmeyin. Çoğul bir kavramı tekil isim için kullanıp, çöp kelimesini cümle içinde geçirince son noktayı koyduğunu zannedip kendini komik duruma düşüren klasik forum üyelerinden.

• 5-6 ay önce kablosuzunu mediamark'tan 950 liraya almıştım. kaliteli bir ürün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.