Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu logitech'in uydularının tipini bir türlü beğenemedim, beğenemiyorum yaw...
  • arkadasim z5500 almadan once bi yakindan gorup incelemeni tavsiye ederim, eger sistemi kuracagin yer kucukse o alete o kadar para vermene yazik olur.
    subwoofer i tek basima yerden zor kaldirdim diyim ben sana...

Bu logitech G51 beni hayal kirikligina ugratti resmen hala nerde yanlis yapmis olabilirim diye arastiriyorum, fakat kurulumda hic yanlisimi bulamiyorum...
    Hic manuel okumayan biri olarak 3 defa hatim ettim ama care yok...
    anlam veremiyorum, bu kadar yetersiz bir ses nasil olabilir diye...
    Logitech e karar vermeden once burdaki forumlari okumustum herkes cok olumlu yorumlar yapiyordu fakat ters giden birseyler var.
  • online1 arkadaşım, cihazdan kaynaklanan bir problem olmasın. yani arıza felan olabilir mi acaba? TR' ye gelince almaya düşündüğü bir hoparlör çünkü. yabancı bütün test forumlarında 8/10 dan aşağı puan almamış bir ürün. x540'dan üstün olduğu gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: online1

arkadasim z5500 almadan once bi yakindan gorup incelemeni tavsiye ederim, eger sistemi kuracagin yer kucukse o alete o kadar para vermene yazik olur.
    subwoofer i tek basima yerden zor kaldirdim diyim ben sana...

Bu logitech G51 beni hayal kirikligina ugratti resmen hala nerde yanlis yapmis olabilirim diye arastiriyorum, fakat kurulumda hic yanlisimi bulamiyorum...
    Hic manuel okumayan biri olarak 3 defa hatim ettim ama care yok...
    anlam veremiyorum, bu kadar yetersiz bir ses nasil olabilir diye...
    Logitech e karar vermeden once burdaki forumlari okumustum herkes cok olumlu yorumlar yapiyordu fakat ters giden birseyler var.

mavi de inceledim yakından hatta görevliye sesini azcık açtırıp ( ne kadar dediysem de fazla açmadı) da keyfini bile çıkardım
    vatanda da adam X540 ı açmıştı ona da z5500 ü açsana o da ne cevap verse beğenirsin burayı yıkmaya niyetim yok dedi
    benim kuracağım alan 12 m2 civarında sanırım yer uygun
    sırf daha fazla bilgi edinmek ve işin inceliklerini kavramak için 250 küsur sayfalık z5500 topiğini baştan sona okudum
    anlayacağın niyeti bozmuş durumdayım

• quote:

Hocam bilgisayarda ne varsa hepsi en son volumede wave+ses+diger ayarlar...
    beni tek killandiran vista kullaniyorum diye bi kac makale okumustum vistadaki ses yapisinin xp den tamamen farkli oldugu, ama ben external ses kartinin vista destegi var.

ayrica bilgisayardan bagimsiz mp3 playerimi speaker lara direk baglayip test yaptim yine ses yetersiz, ayni mp3 player testini baska marka daha alt seviye speakerlarda denedim sesi yarisina kadar bile acamamistim. mp3 player testi software e bagli bir yanlislik olmadigini ispatliyor sanirim...

butun driver lar son model, butun giris cikislari 5 kere kontrol ettim. ama her nedense ses yetersiz geliyor...
    logitech g51 de 42 level volume ayari var ben genelde 35 in uzerinde caliyorum... normal geliyo ses ama biraz daha acmak istesem nafile ?!
    yardimlarin icin sagol ama o dediklerinin hepsini coktan denedim
    tesekkurler

sen bi servise ver bunu bence cihazdan kaynaklı bi progblem gibi gözküyor sanki. Bende bi ara vista kurdum vistayı sevmedim daha eksikleri var. Eğer iiyi bir pc kullanıcısı isen format falan atabiliyorsan bi xp ye dön dene . Ama gerçi mp3 player da falanda denedim diyorsun. İlginç bi durum gerçekten. Sen ürünü aldığın yer ile vakit kaybetmeden bağlantıya geç bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

beni tek killandiran vista kullaniyorum diye bi kac makale okumustum vistadaki ses yapisinin xp den tamamen farkli oldugu, ama ben external ses kartinin vista destegi var.

ayrica bilgisayardan bagimsiz mp3 playerimi speaker lara direk baglayip test yaptim yine ses yetersiz, ayni mp3 player testini baska marka daha alt seviye speakerlarda denedim sesi yarisina kadar bile acamamistim. mp3 player testi software e bagli bir yanlislik olmadigini ispatliyor sanirim...

butun driver lar son model, butun giris cikislari 5 kere kontrol ettim. ama her nedense ses yetersiz geliyor...
    logitech g51 de 42 level volume ayari var ben genelde 35 in uzerinde caliyorum... normal geliyo ses ama biraz daha acmak istesem nafile ?!
    tesekkurler

sen bi servise ver bunu bence cihazdan kaynaklı bi progblem gibi gözküyor sanki. Bende bi ara vista kurdum vistayı sevmedim daha eksikleri var. Eğer iiyi bir pc kullanıcısı isen format falan atabiliyorsan bi xp ye dön dene . Ama gerçi mp3 player da falanda denedim diyorsun. İlginç bi durum gerçekten. Sen ürünü aldığın yer ile vakit kaybetmeden bağlantıya geç bence

Ortada adamlara elle tutulur bir sey ispatlayamiyorumki, ses beni tatmin etmiyor desem, senin beklentinin altindaysa ben napiyim derler, ortada calismayan bir sey olsa tamam. gerci musteri memnuniyetinden geri verebilirim ama geri verip ne alicam? bide o var. z5500 u neden almak istemedigimi yazmistim.

ayrica geri gondermem anlamsiz cunki gittim satilan yere ve test yaptim ses seviyesinde herhangi bir degisiklik goremedim,
    buda demek oluyorki ya benim test ettigim iki logitech g51 de bozuk ya da bu g51 lerin sesi yetersiz...

Aslinda sesi en son sese yaklasik dinliyorum ama en son sesede getirmiyorum, sonucta az bi ihtimal olsada Depeche mode dinlerken komsularin rahatsiz olma durumuda var :)

yani bu G51 i at deseler atmam, sat deseler satmam durumdayim.

Tavsiye edermisiniz derseniz, benim beklentimin altinda cikti.. bangir bangir muzik dinlemem + film seyretmem derseniz ses kalitesi iyi, orta seviyede iyi bi urun denilebilir.

Not: Xp de denedim ikinci partition da xp kurdum, fazla bir degisiklik goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 7 Kasım 2007; 22:33:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

online1 arkadaşım, cihazdan kaynaklanan bir problem olmasın. yani arıza felan olabilir mi acaba? TR' ye gelince almaya düşündüğü bir hoparlör çünkü. yabancı bütün test forumlarında 8/10 dan aşağı puan almamış bir ürün. x540'dan üstün olduğu gözüküyor.

Bende ayni forumlari okuyup aldim zaten. Bir seyi almadan 1 ay arastiririm ama bu sefer patladi iste...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

tesekkurler

Ortada adamlara elle tutulur bir sey ispatlayamiyorumki, ses beni tatmin etmiyor desem, senin beklentinin altindaysa ben napiyim derler, ortada calismayan bir sey olsa tamam. gerci musteri memnuniyetinden geri verebilirim ama geri verip ne alicam? bide o var. z5500 u neden almak istemedigimi yazmistim.

ayrica geri gondermem anlamsiz cunki gittim satilan yere ve test yaptim ses seviyesinde herhangi bir degisiklik goremedim,
    buda demek oluyorki ya benim test ettigim iki logitech g51 de bozuk ya da bu g51 lerin sesi yetersiz...

Aslinda sesi en son sese yaklasik dinliyorum ama en son sesede getirmiyorum, sonucta az bi ihtimal olsada Depeche mode dinlerken komsularin rahatsiz olma durumuda var :)

yani bu G51 i at deseler atmam, sat deseler satmam durumdayim.

Tavsiye edermisiniz derseniz, benim beklentimin altinda cikti.. bangir bangir muzik dinlemem + film seyretmem derseniz ses kalitesi iyi, orta seviyede iyi bi urun denilebilir.

Not: Xp de denedim ikinci partition da xp kurdum, fazla bir degisiklik goremedim.

Vallaha ozaman bence git geri ver z5500 al içinr ahat ettsin hergün canın sıkılacağına git geri ver zaman geçmeden memnun kalmadım de al z5500 ü. Ses kartda almışın sanırım ya da almamışın bilmiyorum eğer düşük bişey aldısyan da ses sistemi ile geri ver ben böyle böyle düşündüm de anlat.

Senin yerinde olsam hergün kendime kızacağıma sistemden nefret edeceğime gider değiştiririm yani

• Bimeks de 423 YTL G51. Paranın karşılığı kesin veriyor mu acaba bu alet? Ses kartım X-Fi Xtreme Gamer. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Aralık 2007; 15:08:42 >
  • Cevahir AVM'deki mavi shop'ta görmüştüm geçen gün -crysis alırken -.Fiyatını bilmiyorum pahalı olabilir çünkü z5500 için 750ytl dediler.
  • @Pinky_Demon

hocam eğer o fiyata satılıyorsa çok fazla bence. 300 ytl civarında olması gerekiyor bana kalırsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bimeks de 423 YTL G51. Paranın karşılığı kesin veriyor mu acaba bu alet? Ses kartım X-Fi Xtreme Gamer. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bende ExECaLiBuR isimli arkadaşa katılıyorum.Bu fiyata satılıyorsa çok pahalı.Ama belki yeni çıktığı için olabilir.Yakında fiyatı düşebilir
  • quote:

Bimeks de 423 YTL G51. Paranın karşılığı kesin veriyor mu acaba bu alet? Ses kartım X-Fi Xtreme Gamer. Yorumlarınızı bekliyorum.

Pink_Demon 400 YTL gibi bir parayı gözden çıkardıysan kullanıcılar tarafından gayet beğenilen creative gigaworks g500 almanı öneririm.

• Bence fiyatı cok pahalı.450 ytl yi verdikten sonra gider z5500 alırım
  • görünüşe aldanmamak lazım logiye güven yok saten..
  • quote:

423 Ytl verip 155w RMS değeri olan bir sistem almazdım şahsen.. Ayrıca bu üründeki subwooferın yapısı Creative s750'ninki gibi aşağı ateşlemeli :/ Eğer sağlam bass istiyorsan bu sisteme bu parayı yatırma derim.. z5500 kullanıcısı olarak sistemi almadan önce s750 ile kıyaslamıştım.. z5500 subwoofer'ı kabinin önünde ve hava kanalı yan tarafta olduğu için sağlam bass sesleri çıkartabiliyor.. g51'in bu fiyatı hak etmediğini düşünüyorum.. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: capteinfuat

görünüşe aldanmamak lazım logiye güven yok saten..

Arkadaşım bu yorumunu neye dayanarak yaptığını açıklarmısın?
    2 Aydan beri z5500 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Karalamaya çalıştığın marka gayet sağlam f/p ürünleri üretiyor.. Saygılar
  • logitech düşük fiyatlı sistemlerine 5.25 inç sürücü koymaktan ne zaman vazgeçecek acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: GridBoinc

logitech düşük fiyatlı sistemlerine 5.25 inç sürücü koymaktan ne zaman vazgeçecek acaba

Oncelikle TR fiyatini 300ytl ye cekerek baslayabilirler sanirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.