Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ruth1ess

quote:

Orjinalden alıntı: capteinfuat

görünüşe aldanmamak lazım logiye güven yok saten..

Arkadaşım bu yorumunu neye dayanarak yaptığını açıklarmısın?
    2 Aydan beri z5500 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Karalamaya çalıştığın marka gayet sağlam f/p ürünleri üretiyor.. Saygılar

müzikte istenen tadı vermiyorsa benim için sokağa atılan paradan başka birşey değildir.Zaten oyle olmasa düşün bakalım bir bose companion 2+1 i 1000 ytl e satılıyor
  • İyi bari bende bizim Z5500 ' i gecicek bi sistem cıkarttıLar diye ödüm patLamıstı :)
  • bugun vatanda hoparloru inceledim. wooferın boyutu asagı yukarı x540 ile aynı. kumandasını guzel yapmıslar. ses seviyesi 155 watt oldugunu hissettiriyor. sesler net ve berrak çıkıyor fakat basslar çabuk sönüyor. 430 ytl yerine 300 ytl ye satılmalı bence.
  • biraz daha bekleyelim fiyatı düşer yada vatan indirim yapar
  • o kadar para verılmez bu cıhaza
  • quote:

quote:

quote:

2 Aydan beri z5500 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Karalamaya çalıştığın marka gayet sağlam f/p ürünleri üretiyor.. Saygılar

müzikte istenen tadı vermiyorsa benim için sokağa atılan paradan başka birşey değildir.Zaten oyle olmasa düşün bakalım bir bose companion 2+1 i 1000 ytl e satılıyor

2 Aydan beri z5500 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Karalamaya çalıştığın marka gayet sağlam f/p ürünleri üretiyor

Bahsettiğim sistem zaten multimedia bir sistem.. Amacım sadece müzik dinlemek olsaydı seçimim hi-fi sistemlerden yana olurdu..

• yav ben bunu bimexde dinledim sesini hiç beğenmedim birde bas hiç yok yav adam sub sona dayadı hikaye
    x540 da dinledim g51 den daha iyi ses verdi
    bilmiyorum belki de daha detaylı bir şekilde evde dinlemek lazım ama eğer gerçek sesi oysa bırak 423 ytl yi 100 ytl bile vermem
  • onlıne 1 kardesım bı de senın şu g51!i başka bi pc de denesen belkı baska bı pc de senı tatmın eder..aklıma da baska bısı gelmıyo..
  • bu aleti ps3te kullanabilir miyiz? optik çıkış yok,biliyorum ...ama 2 kanallı sesi 5+1 yapıo die biliorum.dooru mu? ya dolby digitalde yok sanırm?
  • ya sub çok kalite bişeye benziyo ya 540 da böle bas geliyosa bunu tahmin edemiyorum ve kumandasıda çok güzel olmuş çok fonksiyonlu ..
  • ya biri PS3te kullandı mı ürünü ?? merak ediyorum:)
  • 400'ü verdikten sonra biraz daha koyarım Z5500 alırım ya. El kadar sisteme 400 kağıt mı vrecez bide?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 Aydan beri z5500 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Karalamaya çalıştığın marka gayet sağlam f/p ürünleri üretiyor

Bahsettiğim sistem zaten multimedia bir sistem.. Amacım sadece müzik dinlemek olsaydı seçimim hi-fi sistemlerden yana olurdu..

sonuçta müzik kalitesi olarka da multimedia lar ayrılıyor ..

• quote:

Orjinalden alıntı: self_control35

onlıne 1 kardesım bı de senın şu g51!i başka bi pc de denesen belkı baska bı pc de senı tatmın eder..aklıma da baska bısı gelmıyo..

Hocam ayiptir soylemesi evde server'im var 2 tane pc var :) biraz bende hardware manyakligi var, irlandada buyuk bi bilgisayar firmasinda calisiyorum. sistemi butun sekliyle test ettim hic merak etme :))

hayatimda ilk kez internetten alisveris yapip bu G51 sistemi aldim, hic netten alisveris yapmam diyodum yapincada boyle patliyo iste,
    adamlara sistemi gonderiyim bi bakin diyorum, bana verdikleri cevap : eger sistem bozuk degilse kargo parasini sana kitleriz, bozuksa biz oderiz..
    simdi benim sisteme muzigi verince caliyo, ama nasi caliyo ? beklentim neydi ? ben ne aldim ?
    benim turkiyede kullandigim 2+1 dandik speaker lar bundan daha gucluydu ( markasini bile unuttum )

bazilari bass a laf atmis, bu sistemi o kadar yerin dibine soktum ama yigidi oldur hakkini ver demisler, baslari saglam hakketten...
    o magazada deniyenler bas level i arttirsin, kumanda fonksiyonel, ama matrix ozelliginde sarkilarda oyle fazla bi sey beklemeyin
    emulation yaptigi icin muzik kalitesi dusuk geliyo ve yanki yapiyomus gibi oluyo,
    matrixi kapatip, ses kartindan emulation yapiyorum daha gercekci oluyor...

bu sistem benim beklentimin altinda cikti hepsi bu, 2 ayi askin suredir kullaniyorum, orta seviye bir sistem...
    z5500 almadim cunki cok buyuk ve saglam bi ses kartina 200-300 euro para vermek istemedim...
    simdi z5500 alip, 70 euroluk ses karti kullanmak olmaz dedim.. :)

neyse insan gurbete olunca daha cok turkce sarki dinliyomus dostlar bunu anladim :) ee bu G51 ede yavas yavas isiniyorum galiba,
    turkce parcalari bangir bangir dinlemedigim icin problem olmuyo :))

film fazla seyredemedim ama bi kac hd movie netten indirdim, dvd ler burda 10 eurodan basliyo :( yazicioglu gibi bi yer yokki korsan cd alalim :)))

hd movie dede ses iyi geldi, 5+1 oldugu icin keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 11 Ocak 2008; 1:20:44 >

• Neden bilmiyorum ama Creative ve logitech deki bazı modellerin SUB ının dik dikdörtgen olması hiç hoşuma gitmiyo... güzel ,oturaklı gözükmüyo... işin ilginci dikdörtgen olupda başarılı SUB görmedim ben... genelde PC ye bağlanan üst düzey sistemlerin SUBı hep küp gibi oluyo... (bkz: z5500 ,megaworks ,G500 ,S750 vs.. ) tabi arada vardır iyileri ama dikdörtgen SUB çok soğuk geliyo bana nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Neden bilmiyorum ama Creative ve logitech deki bazı modellerin SUB ının dik dikdörtgen olması hiç hoşuma gitmiyo... güzel ,oturaklı gözükmüyo... işin ilginci dikdörtgen olupda başarılı SUB görmedim ben... genelde PC ye bağlanan üst düzey sistemlerin SUBı hep küp gibi oluyo... (bkz: z5500 ,megaworks ,G500 ,S750 vs.. ) tabi arada vardır iyileri ama dikdörtgen SUB çok soğuk geliyo bana nedense...

evet iyileri var ifi klipsch mesela fiyatı 950 ytl:).Tam olarak bilmiyorum ama dikdörtgenler prizmasına benziyor ayrıca mx5021 in de küp değil sub ı:).Yani şekliyle ilgili yorum pek doğru olmaz bence

• mavi bilgisayarda 360 ytl düşmüş. nakitte 330 ytl felan geliyor. mavi ne hikmetse logitechleri ucuza satıyor.
  • vasat bir set ne yazıkki sesini vatanda dinledim sadece şekil var ses yok !
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

vasat bir set ne yazıkki sesini vatanda dinledim sadece şekil var ses yok !

x540 dan kat kat daha iyi fakat yinede 300ytl verilcek sistem degil...
  • hocam izmir vatam computerde bu sistem 503 ytl yaaa bizat kendim inceledim şık bir sistem ama sesi dinleyemedim izin vermediler ama 503 ytl de verilmez ya z5500 al daha iyi bencee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.