Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orjinalden alıntı: SmH_20

quote:

Baslar arada boğuk geliyo Rock/Metal şarkılarda.. Sistemde bi arıza mı var diye düşündüm ama 1-2 araştırdığımda sadece bende olmadığını gördüm, sistemin sorunuymuş bu.. Bi sorunum daha var müzik filan çalmıyoken ses yokken farkettim bunu, sistemin sesini çok açınca uğultu yapıyo patlicak gibi.. Neden kaynaklanıyo olabilir bu? Ses kartım onboard ve dönüştürücüyle bağlıyorum sistemi ondan mı acaba ya da sistemin genel bi sorunu mu yine?

rock/metal falan dinlemediğim için boğuk bass olayını bilmiyorum ama herhangi bişey çalmıyoken son ses açınca biraz sssss sesi geliyo yani uğultu falan yok.galiba bağlantılarında sorun var ya da bişeyler parazit yapıyor.

Ses kartın 5.1 destekli mi yoksa dönüştürücü mü kullanıyosun? Dönüştürücü kullanıyosan nası bişe resmini atabilir misin?

ses kartım onboard realtek hd audio.dönüştürücü kullanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Baslar arada boğuk geliyo Rock/Metal şarkılarda.. Sistemde bi arıza mı var diye düşündüm ama 1-2 araştırdığımda sadece bende olmadığını gördüm, sistemin sorunuymuş bu.. Bi sorunum daha var müzik filan çalmıyoken ses yokken farkettim bunu, sistemin sesini çok açınca uğultu yapıyo patlicak gibi.. Neden kaynaklanıyo olabilir bu? Ses kartım onboard ve dönüştürücüyle bağlıyorum sistemi ondan mı acaba ya da sistemin genel bi sorunu mu yine?

rock/metal falan dinlemediğim için boğuk bass olayını bilmiyorum ama herhangi bişey çalmıyoken son ses açınca biraz sssss sesi geliyo yani uğultu falan yok.galiba bağlantılarında sorun var ya da bişeyler parazit yapıyor.

Ses kartın 5.1 destekli mi yoksa dönüştürücü mü kullanıyosun? Dönüştürücü kullanıyosan nası bişe resmini atabilir misin?

ses kartım onboard realtek hd audio.dönüştürücü kullanmıyorum.

Ses kartında 3 giriş var mı ki ses sisteminden çıkan bütün kabloları direkt pcye bağlayabiliyosun? Hatta mikrofonuda sayarsak 4..

• evet 7.1 destekli zaten onboard.tüm girişler arkada mevcut.hatta çok eski anakartlar bile 5.1 destekliyor.senin anakartında nasıl olmaz anlamadım.girişlerin olmaması için çook eski bi kart olması lazım kullandığın kartın.(Laptop kullanmıyosan tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmH_20 -- 2 Mayıs 2009; 16:19:11 >
  • quote:

evet 7.1 destekli zaten onboard.tüm girişler arkada mevcut.hatta çok eski anakartlar bile 5.1 destekliyor.senin anakartında nasıl olmaz anlamadım.girişlerin olmaması için çook eski bi kart olması lazım kullandığın kartın.(Laptop kullanmıyosan tabi)

Laptop kullanıyorum.. :/
  • Şuna bi dönüştürücü bulamadım ya dandikten bişeyle idare ediyorum.. Logitech X530-540la verilen dönüştürücülerden aradım ayrı satılmıyo dediler.. Yazın artık ses kartı alcam.. 2.el bildiğiniz olursa söyleyin lütfen.. Creative Audigy 2 ZS veya X-Fi düşünüyorum..
  • G51'cilere selam. Arkadaşlar benim PC miladını doldurdu.

G51'i X-FI Creative Xtreme Gamer kartı ile kullanıyordum.

Kullananlar bilir tahmin edersiniz ki kayıpsız ve harika kalitede 5+1 ses alıyordum.

Şimdi Laptop aldım mecbur. Stereo çeviriciyle kulaklık girişine taksam dahi ses kalitesi kayıplı ve o da malum stereo surround oluyor. G51'in hakkını veremiyor ses çok kaliteli çıkmıyor.

Bunu kablosuz bluetooth bir aparatla 5+1 e çevirebilir miyim ? (Bulamadım 5+1 için)

Yada buna Logitech'in bu aparatını bağlasam 5+1 olmasa da doğru düzgün ses kalitesi vs alabilir miyim?

https://www.akakce.com/bluetooth-adaptor/en-ucuz-logitech-980-000912-fiyati,3424368.html

Ya da şöyle bir surround aparatı buldum bunu takarsam sizce eskisi gibi doğru düzgün kaliteli 5+1 ses alabilir miyim?

https://www.n11.com/urun/51-kanal-usb-harici-ses-karti-1585471?magaza=kuvars

Yani uzun lafın kısası nasıl ne yapsam kafam çorba oldu.

Laptopum : Huawei Matebook D15 5500U 8/512

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Kasım 2022; 4:12:20 >

• Yok mu önerisi olan :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

İlk linkteki Logitech’in ürünü ile düzgün bir stereo ses alırsınız ama gecikme yaşarsınız muhtemelen. Müzikte etkilemez ama oyun oynarken can sıkabilir. Bende TP-link olanı var ve dediğim yönde tecrübe ettim.

İkinci linkteki kartlara bulaşmayın bile. Hiç kullanmadım ama surround cızırtıdan hallice iyi bir ses veriyordur muhtemelen. Onun yerine USB bağlantılı 5.1 destekli Asus ya da Creative ses kartı almanız eski hissiyat açısından çok daha iyi olur.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Anladım. Tp-link'in de bluetooh aparatını görmüştüm gezinirken. Zaten artık oyun vs takılmıyorum eskisi gibi. Malum laptop zaten oyun için değil. Film Müzik muhabbeti için yeniden yaşatmayı düşünüyordum. Usb 5+1 ler asus creative tuzlu geliyor şimdilik. Sanırım Logitech'in linkteki buetooth aparatını alıp en azından düzgün bir stereo veya stereo surround ses alıp, usb 5+1 li kaliteli bir ses kartı alana kadar böyle idare edeceğim. Bluetooh aparat olup da 5+1 çıkışlı olanları yok değil mi? Hiç bir yerde göremedim.

Oyun haricinde Tp-link'in kullanıdığınız modelden memnun musunuz? hangisinin fiyatını uyguna yakalarsam onu alayım bari. Ne de olsa muadil ürünler aşağı yukarı.

5+1 Bluetooth aparatı ben de görmedim. TP-link’inki de güzel ama içinden çıkan kablo çok kötü. Bir de eşleşme için onay istemiyor. Bir gün birisi cihaz boştayken bağlanıp benim hoparlörden bir şeyler oynatmıştı. Çok riskli şeyler. O yüzden kullanmıyorum aslında.

her türlü kablom var kabloda sıkıntım olmaz. Şu kulaklık girişine bağlamaktansa bluetooth üzerinden ondan daha kalitteli bir ses versin yeter. Gerçi denemeden de bilemeyeceğiz orası kesin. Cevaplar için de teşekkür ederim.

her türlü kablom var kabloda sıkıntım olmaz. Şu kulaklık girişine bağlamaktansa bluetooth üzerinden ondan daha kalitteli bir ses versin yeter. Gerçi denemeden de bilemeyeceğiz orası kesin. Cevaplar için de teşekkür ederim.

Sence bu nasıldır ?

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Bluetooth-5-0-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Siyah/product-reviews/B072JLXKY6/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews

Ugreen normalde kaliteli bir marka. Bende bir çok ürünü var ama vakti zamanında bir ses kartını almıştım ucuzlarından. EQ ayarı çok kötüydü. Belki bunda da öyle bir ihtimal olabilir. Ses konusu her firmanın altından kalkabileceği bir iş değilmiş, onu anladım.

BT 5.1 ve Aptx desteği biraz alınabilir yapmıştı. Muhtemelen sizdeki TP-Link HA100'e kayacağım sanırım.

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.