Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zeknoss

quote:

Orjinalden alıntı: Ayqi

Dediğiniz gibi üstüne az daha koyup z5500 ü almak daha mantıklı..
    Bu gümrük,vergi falan derken ürünlerin fiyatı uçuyor ya

üstad haklısın da şimdi z5500 750 ytl den başlıyor. kısa süre önce bitmiş olan bir mavi bilgisayar indirimi var diye de cihazın fiyatını küçümsememek lazım. çünkü zaten toptan fiyatı sanırım 465 dolar cihazın. kurun da 1.3 ytl ye çıktığı düşünülürse çok da ucuz sayılmaz, aradaki fark ise 215 dolar. belki o farka değer diyorsunuz ama onu 1.3 ile çarpınca iş değişiyor malesef :)

en guncel fıyatı verıyorum mavı bılgısayardan
    ımkanınız varsa gırın bakın
    urun suandakı kurla (06.02.2008) 602 ytl kdv dahil

• üstad tamam da aşağıdaki linkler niye böyle? siz siteden mi mağaza fiatından mı bahsediyorsunuz?
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/7897
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/2609
  • yukarıdada bahsettım zaten
    web sıtesınde fıyat farklı magazaya gırınce daha uygun fıyat karsılıyor sızı
    bahsetmıs oldugum fıyat magaza fıyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: online1

Merhaba arkadaslar,
    Logitech G51 i yeni aldim. Once x540 mi alsam diyodum sonra biraz daha paraya kiyip G51 aliyim dedim o kadar vermisken Logitech z5500 mu alsam dedim ama z5500 alirsam saglamda ses karti almam gerekirdi diye Logitech G51 de karar kildim.

Irlandada oturuyorum burda elektronikler pahali, Logitech G51 bana 165 Euro ya patladi, 45 Euroyada creative sound blaster 5.1 external usb ses karti aldim. laptop a baglayip 5.1 sesle komsulari hoplatacam diye ama nerdeee nafile...
    Aletin sesini sonuna kadar aciyorum, onlarca sarkida filmde test yaptim ama birak komsulari hoplatmayi, nerdeyse butun parcalari en yuksek sese yakin volume de dinliyorum, kimseninde kapimi caldigi yok, tabi bu komsularimin sagir oldugu anlamina gelmiyor, G51 in biraz dandik oldugu anlamina geliyor.

Arkadas benle ayni zamanda Logitech z5500 aldi, o ses birimini 2-3 birim acabiliyorum daha fazla cesaret edemedim diyor, bende icimden bol bol kufur ettim noolurdu 150 euro daha verip z5500 alsaydim diye...

x540 da baska bir arkadasta var daha onun sesini dinleyemedim ama benimkinden kotu oldugu kesin cunki watt lara bakarsak g51 , x540 in 2 kari ses cikisina sahip...

Logitech G51 in gorunusu sorarsaniz gerci resimlerde goruyosunuz hos ve estetik bir durusu var ama biz kiz degilizki hoparlorlerin rengini cikatip customize edip pembe hoparlorler yapalim...

neyse sorunuz olursa beklerim, alet su an karsimda acik 50 cent caliyorum son sese 1 gidim var ama hala gaza gelmiyorum..
    pehh

geri ver tüketici yasasına göre öyle bi hakkın var gele irlandada daha da korurlar tuketıcıyı.al 5500

• quote:

Orjinalden alıntı: t.l.p.

yukarıdada bahsettım zaten
    web sıtesınde fıyat farklı magazaya gırınce daha uygun fıyat karsılıyor sızı
    bahsetmıs oldugum fıyat magaza fıyatı

valla şu saatten sonra ne kocaeline gidebilirim üstad, ne de geri verebilirim. aradaki fark da rahatlığıma gitsin diyorum walla. çok kurcalayınca kanser oluyoz :D çalışır kazanırım aradaki farkı :D
  • Creative T6060 kullanıyorum, biliyorsunuzdur sınıfında tiz ve orta sesleri en iyi veren hoperlör setlerinden birisi olarak geçiyor.

Fakat bas'lara gelince olay rezalet. Direk kalbura vuruyormuş gibi bas geliyor. Sistemin tiz ve ortaları kuvvetli olunca nedense bas'larda gevşek... Ama ses kalitesine diyecek yok. Çok berrak dinliyorum herşeyi.

Aklımda X540 vardı ama G51 bütün planları bozdu. Evet tek problemi fiyatı. Yani bu kadar yüksek fiyattan satılması çok anlamsız. Belkide piyasada yeni olduğu içindir. Muhakkak ki zamanla bu fiyat inecektir ama ne kadar zaman???
  • dinleyenler pek beğenmiyor bu sistemi nedense,merak ettim ama hiç bi yerde göremedim henüz
  • vatan da dinleme şansı buldum..

ses x540 dan biraz daha iyi olabilir ama yan taraftaki mikrolab ın bile sesinin daha net olduğunu farkettikten sonra yüzümü ekşitmeme sebe oldu..

değil 300 , 200-250 ytl arası fiyata satılması gereken bir ürün..
  • uzun bi sure geçti son mesajdan sonra ama suanda 480 tlye satıldıgını dusunursek bu urunun o zmanlar fiyatı iyimiş denebilir. :)
  • Konum hortlamış.

Bende alacaktım geçen ama 430 tl civarındaydı. O yüzden 200 tlye Altec Lansing FX5051 buldum ve aldım. Bir tane kalmıştı ve teşir felan değildi.
  • arkadaşlar şu an sistemi kurdum ve onboard ses kartıyla kullanıyorum ve bence çok güzel sistem seside yeterli son ses açamadım henüz
  • Beyler sistemi yeni aldım da sorucağım 1-2 soru var.. Bu sistemi onboard ses kartına takmak için nasıl bir dönüştürücü gerekiyor resmini atabilir misiniz? Bi de bu kutudan çıkan 2 fiş var.. Bitanesi normal prizler için 2 başlı fiş, diğeri 3'lü fiş, bi farkı yok dimi ikisinin, ben direkt 2 başlıyı kullandım? Aletin kumandasında mute'nin altındaki tuş ne işe yarıyo? Ama heralde aleti bağlamadım diyedir.. Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 9 Nisan 2009; 3:43:23 >
  • Arkadaşlar yardımcı olabilcek yok mu?
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/7897

19nisan cumartesi'den itibaren 199tl'ye alınabilir.Şu an tam alınabilecek seviyeye gelmiş...
  • peki filmlerdeki performansı x540 tan daha mı iyi..yoksa x540 mı alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Beyler sistemi yeni aldım da sorucağım 1-2 soru var.. Bu sistemi onboard ses kartına takmak için nasıl bir dönüştürücü gerekiyor resmini atabilir misiniz? Bi de bu kutudan çıkan 2 fiş var.. Bitanesi normal prizler için 2 başlı fiş, diğeri 3'lü fiş, bi farkı yok dimi ikisinin, ben direkt 2 başlıyı kullandım? Aletin kumandasında mute'nin altındaki tuş ne işe yarıyo? Ama heralde aleti bağlamadım diyedir.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Ya optik bağlayacaksın ki? hoparlörde optik çıkış yok bildiğim kadarıyla. Ses kartı şart.
  • CyBeRBoY hayırlı olsun.

Bende bu ürünün siparişini verdim. Ürün hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Vize haftası olduğu içinde pek araştırmaya zaman bulamıyorum. Ürünüm sanırım pazartesi elime geçecek.
    Dikkat etmem gereken bir özelliği , yapılması gereken ayarları veyahut bunun gibi dikkat etmem gereken şeyler varsa mesaj olarak yazarsanız memnun olurum.

(Ses kartım yok , Asus P5E3 anakartımdakini kullanıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: major24

CyBeRBoY hayırlı olsun.

Bende bu ürünün siparişini verdim. Ürün hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Vize haftası olduğu içinde pek araştırmaya zaman bulamıyorum. Ürünüm sanırım pazartesi elime geçecek.
    Dikkat etmem gereken bir özelliği , yapılması gereken ayarları veyahut bunun gibi dikkat etmem gereken şeyler varsa mesaj olarak yazarsanız memnun olurum.

(Ses kartım yok , Asus P5E3 anakartımdakini kullanıyorum)

Anakartın ses bağlantı noktalarındaki Sarı, Siyah ve Yeşil renklere hoparlörünün 3 lü 3,5" jack kablolarını bağlayacaksın. Zaten bağlantı kabloları da aynı renktedir. Eğer otomatik 5.1 moda geçmezse Realtek Audio Manager programından (PC de yüklüdür genellikle) gerekli ayarlamayı yapacaksın.

Kırmızı ile işaretli olan yuvalar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Beyler sistemi yeni aldım da sorucağım 1-2 soru var.. Bu sistemi onboard ses kartına takmak için nasıl bir dönüştürücü gerekiyor resmini atabilir misiniz? Bi de bu kutudan çıkan 2 fiş var.. Bitanesi normal prizler için 2 başlı fiş, diğeri 3'lü fiş, bi farkı yok dimi ikisinin, ben direkt 2 başlıyı kullandım? Aletin kumandasında mute'nin altındaki tuş ne işe yarıyo? Ama heralde aleti bağlamadım diyedir.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Ya optik bağlayacaksın ki? hoparlörde optik çıkış yok bildiğim kadarıyla. Ses kartı şart.

Bişe sorcaktım da diğer tarafta cevabını aldım.. Bağlanıyo o dönüştürücü olayıyla.. Şuanda da zaten idareten bi dönüştürücüyle kullanıyorum dandikten bişe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 11 Nisan 2009; 20:49:14 >

• O dönüştürücü ile bağlayabilirsin. Kırmızı ve beyaz aux kablosu olduğu girişe stereo jack takıp bütün hoparlörden ses verir fakat surround olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.