arkadaşlar daha dün dinledim media markt ta ve son ses yaptım ee bu kdr mı dedim hayal kırıklığı resmenn bu fiyata o ses ne buu yaa dedirtiyor resmen. o fiyata gitmez bu sistem alanlara yazık olur. son seste size kesin konuşuyom x-530 kdr ses vermiyor neredeyse.
gigaworks g500 varken...
quote:
Orjinalden alıntı: online1
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
vasat bir set ne yazıkki sesini vatanda dinledim sadece şekil var ses yok !
x540 dan kat kat daha iyi fakat yinede 300ytl verilcek sistem degil...
kdv dahil max 250ytl olsaymis dusunulebilirmis ama bu fiyatlara satmalari cok zor.
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
quote:
Orjinalden alıntı: online1
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
vasat bir set ne yazıkki sesini vatanda dinledim sadece şekil var ses yok !
x540 dan kat kat daha iyi fakat yinede 300ytl verilcek sistem degil...
kdv dahil max 250ytl olsaymis dusunulebilirmis ama bu fiyatlara satmalari cok zor.
bugun vatanda g51, 310 ytl idi. ama gigaworks g500 270 ytl idi. bu setin şu anki değeri max. kdv dahil 230 ytl olmalı kanaatındayım.
açıkçası tüm yorumları okudum ve yorumları kimin neye göre yaptığnı anladım denebilir. çoğu insan ses sistemi alınca muazzam bas sesi istiyor, böyle karnı titresin, kemikleri inlesin, üst komşu delirsin ve kapısına polis getirsin istiyor. bu bir zevktir, tercih meselesidir. ben bir müzisyen ve müziksever olarak yakın zamanda 340 ytl ye aldığım bu cihazı övmek istiyorum biraz. sistemi alırken hem yeterli seviyede ses versin, hem de verdiği ses kaliteli ve dengeli olsun diye araştırdım. z5500 modeli ile karşılaştırılmaması gereken, "bass holiganı" dediğim z2300 ile aynı gruba girmeyen, şarkıdaki ayrıntıları duymanızı sağlayan, sesleri tane tane veren güzel bir sistem yapmışlar. özellikle oyunlarda oyun moduna geçip, müzik dinlerken matrix modunu kapatırsanız belki çok yüksek ses almayacaksınız ama en azından aldığınız ses kaliteli olacak. distorsiyon yok, bass kirliliği, boğulma yok, creative in neredeyse tüm setlerinde olan o "tıs tıs tıs" diye kulak kemiren tiz sesler yok, tamamen dengeli harika bir sistem yapmış logitech. öneririm.
ben bu urunu acıkcası begenmedım gercı oyunda veya fımlerde deneme ımkanım olmadı sadece muzık olarak dınleme sansım oldu urunun fıyatı mavı bılgısayarda suanda 260 $ + kdv buda yaklasık 400 ytl ... eee halıyle bu fıyatı gorunce ınsanın aklına dırek z5500 gelıyo bu fıyata bunu alacagıma bıraz daha verıp 5500 alırım dıyebılecegım bır urun
quote:
Orjinalden alıntı: t.l.p.
ben bu urunu acıkcası begenmedım gercı oyunda veya fımlerde deneme ımkanım olmadı sadece muzık olarak dınleme sansım oldu urunun fıyatı mavı bılgısayarda suanda 260 $ + kdv buda yaklasık 400 ytl ... eee halıyle bu fıyatı gorunce ınsanın aklına dırek z5500 gelıyo bu fıyata bunu alacagıma bıraz daha verıp 5500 alırım dıyebılecegım bır urun
tamam da üstad, şimdi o dediğin sistem 750 ytl, bu sistem 340 ytl (ben bu fiyata aldım en azından :)) aradaki 410 ytl ye 1.2 adet aynı üründen alabilirim demek oluyor bu. hele ki istekler ve ihtiyaçlar olarak bakıldığında, verdiğin fiyata (şu anki kura bakarak söylüyorum) kesinlikle değer bence. bas canavarı, volüm manyağı olmayabilir ama ses dengesi açısından en iyisi budur bence.
quote:
Orjinalden alıntı: zeknoss
quote:
tamam da üstad, şimdi o dediğin sistem 750 ytl, bu sistem 340 ytl (ben bu fiyata aldım en azından :)) aradaki 410 ytl ye 1.2 adet aynı üründen alabilirim demek oluyor bu. hele ki istekler ve ihtiyaçlar olarak bakıldığında, verdiğin fiyata (şu anki kura bakarak söylüyorum) kesinlikle değer bence. bas canavarı, volüm manyağı olmayabilir ama ses dengesi açısından en iyisi budur bence.
valla hocam nerede baktın fıyatlarını bılemem mavı bılgısayarın fıyatlarını goz onunde bulundurarak soyledım ben arastırmam sonucu boyle sonuc cıktı ortaya
5500 mavı bılgsayar magazalarında 389 $ + kdv , web sitesinde 499 $ + kdv almaya karar verıp magazaya gıttıgın taktırde senı 389 $ + kdv lık bır suprız beklıyor g51 ın fıyatı ıse yıne mavıde 259 $ + kdv eee bakılırsa arasında 200 ytl kadar bır fıyat farkı var bence deger 200 ytl vermeye 5500 ıcın =)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zeknoss
quote:
valla hocam nerede baktın fıyatlarını bılemem mavı bılgısayarın fıyatlarını goz onunde bulundurarak soyledım ben arastırmam sonucu boyle sonuc cıktı ortaya
5500 mavı bılgsayar magazalarında 389 $ + kdv , web sitesinde 499 $ + kdv almaya karar verıp magazaya gıttıgın taktırde senı 389 $ + kdv lık bır suprız beklıyor g51 ın fıyatı ıse yıne mavıde 259 $ + kdv eee bakılırsa arasında 200 ytl kadar bır fıyat farkı var bence deger 200 ytl vermeye 5500 ıcın =)
hoba, cidden miya :S e yaptıkları aptallık mağazalarında öyle bi fiyat olduğunu bilseydim onlardan alırdım. hala o fiyata mı peki hala mavi donanımda? ben daha dün 340 ytl bayıldım g51 e de, gold da 750 ytl idi z5500. g51'in ise en ucuzu dahi 400 ytl üzerinde internette.
valla hocamm fıyat boyle =) ıstersen magaza tlf larından herhangı bır tanesını ara zaten 4 magazası var oda 3 u ankarada bırı kocaelide fıyat bu sekılde =)
üstad ankarayla kocaeliyle uğraşamam ben be :D direk piyasanın altı fiyata aldım g51 i, sesinden de memnunum walla. Allah pişman etmesin inşallah.
g51 guzel bir sistem ama sorun suki TR de nedense g51 cok pahali bir fiyattan satilmaya calisiliyor.x540 yurtdisi fiyatlarina birazcik daha yakinken , g51 acaip ucurum var neden sorun yuksek fiyat dedigim gibi g51 in kdv dahil fiyatinin 250ytl olmasi gerekir bende su siralar 5.1 almayi dusunuyorum ozellikle g51 dusunuyorum ama bu fiyata imkansiz umarim olmasi gereken fiyattan satarlar.
quote:
g51 guzel bir sistem ama sorun suki TR de nedense g51 cok pahali bir fiyattan satilmaya calisiliyor.x540 yurtdisi fiyatlarina birazcik daha yakinken , g51 acaip ucurum var neden sorun yuksek fiyat dedigim gibi g51 in kdv dahil fiyatinin 250ytl olmasi gerekir bende su siralar 5.1 almayi dusunuyorum ozellikle g51 dusunuyorum ama bu fiyata imkansiz umarim olmasi gereken fiyattan satarlar.
dediğiniz doğru, malesef 200 dolarlık bir cihazı türkiyede 100 dolar fazlaya satıyorlar. ben 266 dolara aldım biraz özel bir indirim oldu ama neyse. fakat kimileri öyle bir eleştirmiş ki, sesi çıkmıyor vesaire diye... anlamadım ben gayet memnun kaldım açıkçası volüm limitinden :)
Yanlisiniz var yurt disinda ortalama 150 dolardan satiliyor.
:D o zaman 150 dolar yerine ben 100 dolar kazık yemiş oluyorum bu durumda :D araştırdım, doğru malesef 150 dolâr (inceltmeli a ile dolar:)) civarında satılıyor yurtdışında :(
Dediğiniz gibi üstüne az daha koyup z5500 ü almak daha mantıklı.. Bu gümrük,vergi falan derken ürünlerin fiyatı uçuyor ya
quote:
Orjinalden alıntı: Ayqi
Dediğiniz gibi üstüne az daha koyup z5500 ü almak daha mantıklı.. Bu gümrük,vergi falan derken ürünlerin fiyatı uçuyor ya
üstad haklısın da şimdi z5500 750 ytl den başlıyor. kısa süre önce bitmiş olan bir mavi bilgisayar indirimi var diye de cihazın fiyatını küçümsememek lazım. çünkü zaten toptan fiyatı sanırım 465 dolar cihazın. kurun da 1.3 ytl ye çıktığı düşünülürse çok da ucuz sayılmaz, aradaki fark ise 215 dolar. belki o farka değer diyorsunuz ama onu 1.3 ile çarpınca iş değişiyor malesef :)
quote:
Orjinalden alıntı: grimser
Sağolsun distribütörler biraz iyi koyuyolar fiyatı.
vallahi öyle hocam, yurtdışında 300 dolara satılan teleskobu burada 960 dolara alıyoruz. yurtdışında 400 ytl ye satılan ipod u burada 950 ytl ye alıyoruz. vergi cehennemi üstüne bi de aracı cehennemi oldu ülke.
g51 kötü değil. kimse de kötü demiyor. sadece biçilen fiyat çok fazla. ama kalite olarak kendi sınıfında en iyisi.
z5500 olayına gelince, bazı yerlerde 700-750 ytl civarnda giderken mavide 500-550 ytl civarında gidiyor. sakın aradaki farka sevinipte maviden almayın. alanların hali forumda belli.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
g51 kötü değil. kimse de kötü demiyor. sadece biçilen fiyat çok fazla. ama kalite olarak kendi sınıfında en iyisi.
z5500 olayına gelince, bazı yerlerde 700-750 ytl civarnda giderken mavide 500-550 ytl civarında gidiyor. sakın aradaki farka sevinipte maviden almayın. alanların hali forumda belli.
anladım hocam ki zaten kulaklarına güvenen biri olarak beğendiğimi üstüne basa basa söylüyorum :) dediğiniz gibi fiyatı pahalı ama napalım elimiz mahkum. ayrıca hayırdır nedir milletin yaşadğı merak ettim. bi bakalım :D