Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

O dönüştürücü ile bağlayabilirsin. Kırmızı ve beyaz aux kablosu olduğu girişe stereo jack takıp bütün hoparlörden ses verir fakat surround olacağını sanmıyorum.

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::.

Sağolasın.. Bişe daha sorcam dikkatimi çeken 2 şey var 1.si arka hoparlörlerden az ses geliyo ve kalitesiz geliyo sanki.. Arkadaki sesi ancak kumandadaki surround olayıyla arttırabiliyorum.. Bunun ses kartıyla bi alakası var mı? 2. olarak sesi çok açınca bi uğultu oluyo sistemde.. Neden kaynaklanıyo olabilir?

• Aynısı benim altec tede var. Her kolona giden ses frekansının farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir. En baba setlerde bi var hepsinde olmasa da. Kumandadan gerekli ayarı yapınca sorun bir nebze halloluyor. Ses kartından değilde, programındaki ayarlamalardan kaynaklabilir belki.

Bende bir şey sorayım film izlerken cık cık gibi (bozuk vcdlerden gelen ses gibi) arada ses çıkıyor mu? Genelde işlemciye binen yükten sesde gecikme olunca farkı kapatırken oluyor. Çünkü geri sardırıp aynı noktada ses cıklama olmuyor. Eğer durumu yaşarsan söylemiş olayım buradan.
  • quote:

Aynısı benim altec tede var. Her kolona giden ses frekansının farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir. En baba setlerde bi var hepsinde olmasa da. Kumandadan gerekli ayarı yapınca sorun bir nebze halloluyor. Ses kartından değilde, programındaki ayarlamalardan kaynaklabilir belki.

Bende bir şey sorayım film izlerken cık cık gibi (bozuk vcdlerden gelen ses gibi) arada ses çıkıyor mu? Genelde işlemciye binen yükten sesde gecikme olunca farkı kapatırken oluyor. Çünkü geri sardırıp aynı noktada ses cıklama olmuyor. Eğer durumu yaşarsan söylemiş olayım buradan.

Valla öyle bi sorun yaşamadım film izlerken..

• Dediğim olay 720p/1080p gibi yüksek çözünürlüklü filmlerde olabilir. Tabi bilgisayarın donanımı iyiyse zaten sorun yaşamazsın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: major24

CyBeRBoY hayırlı olsun.

Bende bu ürünün siparişini verdim. Ürün hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Vize haftası olduğu içinde pek araştırmaya zaman bulamıyorum. Ürünüm sanırım pazartesi elime geçecek.
    Dikkat etmem gereken bir özelliği , yapılması gereken ayarları veyahut bunun gibi dikkat etmem gereken şeyler varsa mesaj olarak yazarsanız memnun olurum.

(Ses kartım yok , Asus P5E3 anakartımdakini kullanıyorum)

Anakartın ses bağlantı noktalarındaki Sarı, Siyah ve Yeşil renklere hoparlörünün 3 lü 3,5" jack kablolarını bağlayacaksın. Zaten bağlantı kabloları da aynı renktedir. Eğer otomatik 5.1 moda geçmezse Realtek Audio Manager programından (PC de yüklüdür genellikle) gerekli ayarlamayı yapacaksın.

Kırmızı ile işaretli olan yuvalar.

Eyvallah sağolasın. bir arkadaş Optik çıkış felan diyorda hiç anlamıyorum bende bi yazayım dedim ^^

• Rica ederim. Malesef optik çıkışa sahip değil G51.
  • quote:

Rica ederim. Malesef optik çıkışa sahip değil G51.

Optik çıkış ne oluyo ve neye yarıyo?
  • bu incelemeyi yeni gördüm , daha çok resime dayalı olmuş , ancak iyi
    imzamda bir g51 incelemesi daha var
  • arkadaşar g51 için en iyi media player hangisidir...hangisini önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

4 numaralı giriş optik çıkış. Sesi tek kablo üzerinden 5.1 dijital olarak aktarmaya yarar. 3 numaralı da S/PDIF dir. O da aynı mantıkla çalışır.

quote:

Orjinalden alıntı: realbarzo

arkadaşar g51 için en iyi media player hangisidir...hangisini önerirsiniz

K-Lite Mega Codec Pack 4.7.5 + BS Player

• quote:

quote:

4 numaralı giriş optik çıkış. Sesi tek kablo üzerinden 5.1 dijital olarak aktarmaya yarar. 3 numaralı da S/PDIF dir. O da aynı mantıkla çalışır.

5.1 ses sisteminde optik çıkışın olmamasının tek dezavantajı fazla kablo mu?

• optikte aynı zamanda ses digital olarak aktarılıyor. Tabi digital dekoderli bir sistemde şart oluyor.
  • Anladım sağolasın.. Peki şuna cevap verebilcek olan var mı?:

Arkadaşlar Acer 5920G laptopum ve Logitech G51 5+1 ses sistemim var.. Bana laptop üzerindeki onboard ses kartından özellikle müziklerde ama aynı zamanda oyun ve filmlerde farklı olduğunu daha iyi gösterecek bi ses kartı lazım.. Fiyat olarak 100TL üst sınırım ve 2.el olayına da açığım, öneri yaparken link verirseniz sevinirim, sağolun arkadaşlar..
  • Arkadaşlar geçende bu alet mavide 199lira idi...
  • Bende geçen gün bu aleti mavi bilgisiyardan aldım. Yurtda 1 hafda laptopumda kullandım laptopda 2 tanesi gördü uydulardan 3 uyduyu gösteremdim. Sonra eve getirdin masaüstüne kurdum onboard ses karti 3 çıkışı olmasına ragmen laptopdaki performansın aynısı aldım. Sonra gidip creative nin basit bi ses kartini alıp bilgisayara takdım bu sefer bütün uydulardan ses gelmeye başladı test programını kullandığım zaman front left,front right sayıyor ama diüerlerini saymıyor. Müzik dinlerken ama ses hepsinde geliyor. Yardmlarınızı bekliyorum....Şimdiden tşkürler..
  • bende bir g51 kullanıcısı olarak tavsiye ederim bana göre cok hos tabi bu bnm ilk 5+1im oldundn dolayıda olabilir ben müzik türü olarak remix dinlemekteyim bazı parcalarda dolab sallanmaya baslıyor mesela sezan aksu haydi gel benimle ol club mixde dolabımdan sesler gelmeye baslıyor ses seviyesi 4de iken alt komsular beni şikayed ediorlar sürekli tabi bu bnm şahsi görüşüm 230 ytl mal olmusdu bana x540l 200 ytl yakın bi miktar istemişlerdi bende onun yerine bunu aldım mutluyum ben :)
  • Baslar arada boğuk geliyo Rock/Metal şarkılarda.. Sistemde bi arıza mı var diye düşündüm ama 1-2 araştırdığımda sadece bende olmadığını gördüm, sistemin sorunuymuş bu.. Bi sorunum daha var müzik filan çalmıyoken ses yokken farkettim bunu, sistemin sesini çok açınca uğultu yapıyo patlicak gibi.. Neden kaynaklanıyo olabilir bu? Ses kartım onboard ve dönüştürücüyle bağlıyorum sistemi ondan mı acaba ya da sistemin genel bi sorunu mu yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 29 Nisan 2009; 15:06:57 >
  • quote:

Baslar arada boğuk geliyo Rock/Metal şarkılarda.. Sistemde bi arıza mı var diye düşündüm ama 1-2 araştırdığımda sadece bende olmadığını gördüm, sistemin sorunuymuş bu.. Bi sorunum daha var müzik filan çalmıyoken ses yokken farkettim bunu, sistemin sesini çok açınca uğultu yapıyo patlicak gibi.. Neden kaynaklanıyo olabilir bu? Ses kartım onboard ve dönüştürücüyle bağlıyorum sistemi ondan mı acaba ya da sistemin genel bi sorunu mu yine?

rock/metal falan dinlemediğim için boğuk bass olayını bilmiyorum ama herhangi bişey çalmıyoken son ses açınca biraz sssss sesi geliyo yani uğultu falan yok.galiba bağlantılarında sorun var ya da bişeyler parazit yapıyor.
  • şunun kumandasına birde kablosuz yapsalar harika olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmH_20

quote:

Baslar arada boğuk geliyo Rock/Metal şarkılarda.. Sistemde bi arıza mı var diye düşündüm ama 1-2 araştırdığımda sadece bende olmadığını gördüm, sistemin sorunuymuş bu.. Bi sorunum daha var müzik filan çalmıyoken ses yokken farkettim bunu, sistemin sesini çok açınca uğultu yapıyo patlicak gibi.. Neden kaynaklanıyo olabilir bu? Ses kartım onboard ve dönüştürücüyle bağlıyorum sistemi ondan mı acaba ya da sistemin genel bi sorunu mu yine?

rock/metal falan dinlemediğim için boğuk bass olayını bilmiyorum ama herhangi bişey çalmıyoken son ses açınca biraz sssss sesi geliyo yani uğultu falan yok.galiba bağlantılarında sorun var ya da bişeyler parazit yapıyor.

Ses kartın 5.1 destekli mi yoksa dönüştürücü mü kullanıyosun? Dönüştürücü kullanıyosan nası bişe resmini atabilir misin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.