Şimdi Ara

.::Logitech G51 Surround 5+1 Speaker (İnceleme)::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
14.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech firmasının geçen aylarda çıkardı yeni 5+1 ses sistemi olan G51, Dual matrix özelliğine ve 155 watt ses çıkışına sahip. Henüz ülkemizde satışa sunulmamış olan Logitech G51 'in fiyatı yurt dışında 199$ civarında.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Logitech G51'in Teknik Özellkleri:

Toplam RMS Gücü: 155 watt RMS
    Uydu Hoparlörleri: 20 watts RMS x 4 (into 8 ohms, @ 1 kHz, @ 10% THD)
    Merkez Hoparlör: 19 watts RMS (into 8 ohms, @ 1 KHz, @ 10% THD)
    Subwoofer: 56 watts RMS (into 2 ohms, @ 100 Hz, @ 10% THD)
    Hissedilebilen Ses Gücü: 310 watt
    Frekans Aralığı: 36 Hz–20 KHz
    Subwoofer Frekansı: 150 Hz

Ölçüler ve Kontroller:

Uydu: (2) 2" laser-tuned drivers
    Subwoofer: Down-firing 5.25" high-excursion driver
    Uydu: 4.2" x 5.6" x 8.5"
    Merkez: 8.0" x 3.9" x 5.6"
    Subwoofer: 7.7" x 10.4" x 13.1"
    Enclosure: Bass reflex port
    Girişler: 6-kanal direkt, Stereo RCA
    Master ses kontrolü
    Subwoofer, merkez, ve surround ayarı
    Matrix Surround Ses, Muzik ve Oyun Modu
    Bağlantılar: Mikrofon ve Kulaklık
    Signal-to-noise ratio: >94 dB

Kutu İçeriği:

Hoparlörler: 4 Uydu, 1 merkez, 1 subwoofer
    Kablolu Kumanda
    Renkli Bağlantı Kabloları
    Kullanım Klavuzu

Logitech G51'in Detaylı Resimleri

• Bende 27 ekimden itibaren 200 € fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak diye biliyorum
  • woofer ı kaliteli bişeye benziyor
  • İnceleme için teşekkürler ne ara çıktı ne ara aldılar hayretÜrün güzele benziyor hadibakalım bi gelsinde ilk günden yorumlar düşmeye balar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

İnceleme için teşekkürler ne ara çıktı ne ara aldılar hayretÜrün güzele benziyor hadibakalım bi gelsinde ilk günden yorumlar düşmeye balar.

walla bende anlamadım
    ilk x530 düşünüyordum sonra x540 çıktı ona para biriktirirken bide bu çıktı tam x540 alcaktım bunu gördüm gözüm kaldı ya güzele benziyo bass ları hiç merak etmiyorum zaten logitech in bass ları bellide asıl beni düşündüren mid ve tiiz kalitesi inş önceki modellere benzemez de alırım

not:uydu hoparlörlerinin tasarımını hiç beyenmedim minton gibi duruyo:))))

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

İnceleme için teşekkürler ne ara çıktı ne ara aldılar hayretÜrün güzele benziyor hadibakalım bi gelsinde ilk günden yorumlar düşmeye balar.

walla bende anlamadım
    ilk x530 düşünüyordum sonra x540 çıktı ona para biriktirirken bide bu çıktı tam x540 alcaktım bunu gördüm gözüm kaldı ya güzele benziyo bass ları hiç merak etmiyorum zaten logitech in bass ları bellide asıl beni düşündüren mid ve tiiz kalitesi inş önceki modellere benzemez de alırım

not:uydu hoparlörlerinin tasarımını hiç beyenmedim minton gibi duruyo:))))

Beklemeye değer bence ses sistemi sonuçta verdiğin parayı hak ediyor ekran kartı veya diğer dahili parçalar gibi nankör değil hemen işlevselliğini yitirmez

• Gerçekten güzel bir sisteme benziyor, fiyat uygun olursa alınabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z623 2+1 200w Hoparlor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

woofer ı kaliteli bişeye benziyor

katılıyorum ama gülmekten

şaka şaka benada güzel güründü
  • subwoofer cidden çok güzele benziyor
  • inceleme için teşekkürler emeğine sağlık bab
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

subwoofer cidden çok güzele benziyor

evt subwoofer sürücüsü z 2300 ü andırıyor ne dersiniz z2300 e rakip olabilirmi bu gerçi z2300 ün bass larının yerini hiç bişey tutamazda
  • bence 2300 gibi olamaz diyorum ama yine de denemek lazım..ayrıca çok sportif duruyor
  • 2300 bass üzerine kurulmuş bi settiir.....bassları geçmezde çok daha kaliteli ses vereceğine eminim....
  • triple kablo hala altın kaplama değil... bu resmen gerilik..
  • Yaw ocak ayinda x530 aliriz dedik 540 oldu şimdide buna merak sardik g51 e bu işin soun pe kii değil
  • Merhaba arkadaslar,
    Logitech G51 i yeni aldim. Once x540 mi alsam diyodum sonra biraz daha paraya kiyip G51 aliyim dedim o kadar vermisken Logitech z5500 mu alsam dedim ama z5500 alirsam saglamda ses karti almam gerekirdi diye Logitech G51 de karar kildim.

Irlandada oturuyorum burda elektronikler pahali, Logitech G51 bana 165 Euro ya patladi, 45 Euroyada creative sound blaster 5.1 external usb ses karti aldim. laptop a baglayip 5.1 sesle komsulari hoplatacam diye ama nerdeee nafile...
    Aletin sesini sonuna kadar aciyorum, onlarca sarkida filmde test yaptim ama birak komsulari hoplatmayi, nerdeyse butun parcalari en yuksek sese yakin volume de dinliyorum, kimseninde kapimi caldigi yok, tabi bu komsularimin sagir oldugu anlamina gelmiyor, G51 in biraz dandik oldugu anlamina geliyor.

Arkadas benle ayni zamanda Logitech z5500 aldi, o ses birimini 2-3 birim acabiliyorum daha fazla cesaret edemedim diyor, bende icimden bol bol kufur ettim noolurdu 150 euro daha verip z5500 alsaydim diye...

x540 da baska bir arkadasta var daha onun sesini dinleyemedim ama benimkinden kotu oldugu kesin cunki watt lara bakarsak g51 , x540 in 2 kari ses cikisina sahip...

Logitech G51 in gorunusu sorarsaniz gerci resimlerde goruyosunuz hos ve estetik bir durusu var ama biz kiz degilizki hoparlorlerin rengini cikatip customize edip pembe hoparlorler yapalim...

neyse sorunuz olursa beklerim, alet su an karsimda acik 50 cent caliyorum son sese 1 gidim var ama hala gaza gelmiyorum..
    pehh

• G51 iyi gibi duruyor ama z5500 ile de kıayslamamak lazım.Senin belentilerin çok fazlaymış demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 5 Kasım 2007; 20:01:27 >
  • Yazılımsal sorun vardır ayarlardan sesi açmayı dene. Ben bile creative P5800 de sons es müzik dinleyemiyorum bırak bassı mid ve tizler zaten çok ses yapıyor. Son sese gelemdim bile sen G51 de son ses dinliyorum diyorsun. Mutlaka bir yanlışlık var.

Creative ses kartını kurduktan sonra sağ altta görev çubuğunda bir simge belirir çift tıkla ve ses ayarlarına gir ordan WAVe ve VOLUME ayarlarını sona daya ve tekrar dene medya oynatıcınında sesinin açık olup olmadığını kontrol et.
  • Hocam bilgisayarda ne varsa hepsi en son volumede wave+ses+diger ayarlar...
    beni tek killandiran vista kullaniyorum diye bi kac makale okumustum vistadaki ses yapisinin xp den tamamen farkli oldugu, ama ben external ses kartinin vista destegi var.

ayrica bilgisayardan bagimsiz mp3 playerimi speaker lara direk baglayip test yaptim yine ses yetersiz, ayni mp3 player testini baska marka daha alt seviye speakerlarda denedim sesi yarisina kadar bile acamamistim. mp3 player testi software e bagli bir yanlislik olmadigini ispatliyor sanirim...

butun driver lar son model, butun giris cikislari 5 kere kontrol ettim. ama her nedense ses yetersiz geliyor...
    logitech g51 de 42 level volume ayari var ben genelde 35 in uzerinde caliyorum... normal geliyo ses ama biraz daha acmak istesem nafile ?!
    yardimlarin icin sagol ama o dediklerinin hepsini coktan denedim
    tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 5 Kasım 2007; 20:53:19 >
  • inceleme için tşk ler arkadaşım başbakanlık bursu kesinleşsin ilk işim z5500 almak ses kartımı aldım bursu bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.