Capture card, 1080P kayıt yapıyormuş. 4K diye alacaktım son anda fark ettim. |
Logitech g512 529 TL ! Yanıyor ! Evga XR1 Capture card 920 TL Yanıyor ! (2. sayfa)
-
-
Klavyeyi ben de aldım da switch romer mı ve öyleyse kalitesi soru işareti benim için. Bir de çok sesli halihazırda brown kullanıyorken kafa ütüleyebilir, kararsızım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 1 Mart 2022; 20:21:13 > -
Blue Switch bu ürün.
-
www.logitechg.comOyun İçin Logitech G Gelişmiş Mekanik Tuş Anahtarlarıhttps://www.logitechg.com/tr-tr/innovation/mechanical-switches.html
Burada GX+Romer-G demiş ama biraz karışık geldi bana. " Logitech G tarafından geliştirilmiş gelişmiş performansa sahip olan Romer-G anahtarları, standart mekanik anahtarlardan %25 daha hızlı ve %40 daha dayanıklıdır." demiş ve buradan da Romer-G GX Blue yani blue switche logitech kendi dokunuşunu yapmış olarak anladım. Yoksa sadece onun altında 2 tane dokunmatik ve doğrusal olarak belirtilenler mi Romer-G?
-
Ne işe yarıyor tam olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ürünü garanti dışı bırakmak sizin için bir sorun değilse switchlerin içerisindeki basit bir yay mekanizması o tık sesini çıkarıyor, biraz eliniz yatkınsa söküp takmayı göze alıyorsanız bir kaç saat içerisinde bu dönüşümü yapabilirsiniz.
-
Iki senedir romer switchli g910 kullaniyorum hic bir sikinti yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mx keys kullanıcısıyım, ama bu klavye ile ortak yanı ikiside Logitech'ın ürünü olması. Başka bir ortak yanı yok gibi :)
-
fiyat iyi ama logitech klavyeyi bedava verseler almam zamanında g413 carbon modelini almıştım aldıktan 2 ay sonra a tuşunun switch'i kırıldı tamire gönderdim değişim yaptılar yeni gelen sıfır üründe de zamanla bazı tuşları çift algılamaya başladı o şekilde 1.5 -2 yıl kullandım geçenlerde sorunlu diyerek bedavaya neredeyse sattım şimdi corsair k60 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Mart 2022; 21:26:29 > -
g910 ve g413 çift basma oldu bende de, klavyede logitech'e bulaşmam artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Mart 2022; 22:47:13 > -
Hocam öyle zaten. Logitech'in Blue Switchi standart Blue değil kendi üretimleri olan Blue. Logitech'in Blue switche kendi yorumlaması yani. Doğru anlamışsınız.
-
Tamam çok teşekkür ederim
Emektar G710+'la yola devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 1 Mart 2022; 21:40:17 > -
Arkadaşlar Logitech Gx ve Romer-g switchlerden uzak durun. Yerine koyamaz çıldırırsınız.
-
G512 stok bitmiş. İnanılmaz fiyat bu arada ikinci ellerine 750 çekiyorlar herifler. Rüyamızda bile göremeyiz bu fiyatı bir daha. Ya da yanlış yazdılar bilmiyorum.
-
Fiyatı neydi acaba hocam? Stok bittiği için fiyat göstermiyor da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
528 tl idi hocam kargoyla 545e geldi
-
Başlıkta 920₺ yazıyor yalnız hocam Evga Capture kartı için. Sonradan farkettim. Onu sormuştum bende zaten :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
900 küsürdü
-
Logitech romer g switchli klavyeyi kesinlikle önermem, 2 yıllık g413 kullanımımdan sonra bozuldu, tuşlar basmamaya ya da çift basmaya başladı, tuş kapakları kırıldı. Ayrıca garanti rezalet, en son tuş kapaklarını bari değiştireyim dedim bana klavye 600 lirayken tuş kapaklarının seti için 640 lira fiyat verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargoya verildi hocam adamlar çok hızlı şekilde kargoya verdi yarın elimde inşallah :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X