< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Logitech g512 529 TL ! Yanıyor ! Evga XR1 Capture card 920 TL Yanıyor ! (3. sayfa)
-
-
Yerli milli Anakartımız dövize en büyük tepki
inventusGIGABYTE B450M S2H AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakart - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9909
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu romer-g muhabbeti nereden çıktı bilmiyorum, başlıkta ki klavye gx blue switch.
-
blue switch sesli olan değil mi?
-
Ona ben de bir anlam veremedim. Romer-G Tactile switch kullanan G910, G410 ve G413'den dem vurulmuş. Adamlar zaten bu klavye ve switchlerde yaşanan sorunlar yüzünden apar topar MX switchli G512 ve 513'ü çıkartmadı mı? Logi'nin MX switchleri Romer G değil. Bildiğimiz klasik Blue, Red, Brown switchlerin Logitech uyarlaması yani. Romer-G tamamen Logitech'e ait bir switch türüydü ve sorunluydu.
-
Emanet geldi :)
-
ya bu anakart 5 sene önce de bu fiyattı hala bu fiyat sırf ucuz diye ryzen sistem toplattıracak insana
-
Hayırlı olsun
-
alınır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence direkt alınır. Temmuz ayında ML240L V2 RGB almış olmasam ve bugun sıvı soğutma ihtiyacım olsa alırdım. Bu phanteks benimkinden de iyi. Beyaz bide güzel duruyor. Lazımsa yapıştır hocam.
-
lazım hem de beyaz lazımdı ama çok test yok bilemedim bakacağım
Capture Card ' ı aldığım fiyata satabilirim almak isteyen olursa gruba özel .
-
Özel mesaj atıyorum. Benden önce talip olan olmadıysa tabi.
-
Aynı şeyi klavye için düşünen varsa alabilirim
Şu anakartı kaç kere alayım dedim bir türlü nasip olmadı.
Şimdi alsam en kötü işlemciye 1500 tl bayılıcaz.
Hala 12-13 senelik pc ile idare ediyorum.
-
1200 AF, 1600 AF bile upgrade olur size herhalde
1600af işlemcisini 1000 lirayken almadım şimdi hiç 2bin küsür veremem
Toplarsamda bir şeyler intel 10105f+ucuz anakart gibisinden düşünüyorum.
-
Bu dediklerinizi bilmiş olsaydım alırdım. G410 tuşları söküp temizlemekten bıktım. Yeni logitech klavyelerin mekanik olanların switchleri sorunsuz diyorsanız bir tane bakacağım. Evdekiler de şakır şukur sesten rahatsız oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X