Şimdi Ara

logitech G733 ses seviyesi yeterli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media markt tan logitech G733 aldım ses seviyesinden hiç memnun değilim. Normalde gamepower kizaru kullanıyordum onu kulağıma takmadan pc den sesi yüzde 100 yaptığım mini hoparlör gibi kullanıyo biliyorken G733 te sesi sonuna kadar açsam bile sanki eski kulaklıktan yüzde 50 seviyesinde açmışım gibi ses geliyor. Kulaklığı 2 gün önce aldığım media markt e götürdüm iade alamayacaklarını söylediler kişisel kullanım ürünü olduğu için bende oradaki yetkili kişi ile ürünü orda denemesini rica ettim ürünü pc ye bağlayıp denediği zaman evet sesi çok düşük dedi ve ürünü servise gönderebiliriz başka bir şey yapamıcaklarını söylediler. sonuç olarak bin pişman oldum logitech aldığıma.

• Stereo da ses az ve tatsiz 7.1 alman gerekiyor. 7.1 de tatsiz sa bisey diyemiycem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de garantiye gönderdim bu sebeple sıfırını gönderdiler sonuç aynı çözebilen olursa ben de yapamadım inanılmaz düşük ses seviyesi var denemediğim şey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Ozan -- 14 Ağustos 2022; 18:1:43 >
  • Acaba tüketici hakem heyetine gitsek bu ses düşüklüğü yüzünden bir sonuç alabilir miyiz

• Garantiye gönderin, ayıplı mal olduğu için ücret iadesini isteyin. Garanti metninde ayıplı mal ile ilgili şartları gözden geçir.

• emrekalnc E kullanıcısına yanıt

redit de okuduğum kadarıyla avrupada olan bi yasadan dolayı sesleri yazılımsal kısık tutuluyormuş hakem heyetine gidebilirsiniz dediğim gibi ben ürünü garantiye gönderdim sıfır kapalı kutu geldi o da kısık sesliydi aynı yani komple logitech kulaklıklarda mevcut olan bi sorun

• CyberXTR kullanıcısına yanıt

gönderdim ben sıfır gelen üründe aynı ses seviyesi %50 lerde gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Ozan

gönderdim ben sıfır gelen üründe aynı ses seviyesi %50 lerde gibi

Ayıplı malda ürünün yenisini isteme ya da ücret iadesi isteme hakkın oluyor. Bu gibi durumlarda yenisini istemek yerine, ücret iadesi istemek daha mantıklı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 18 Ağustos 2022; 16:2:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.