< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 13 Temmuz 2022; 16:39:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Logitech K350 Kablosuz Klavye ₺299 FRANSIZCA çok kaliteli
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
parler vous Français?
-
Fransizca dizilimin ingilizce dizilimden farki ne oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AZERTY denilen yerleşim var.
-
Fotosunda qwerty göstermişler ama yanlış demek ki.
Fotoda qwerty olunca oyle sanmistim
Şimdi görsellere baktım da klavye QWERTY düzende ancak sadece kelime içeren tuşlar Fransızca yazılmış.
AZERTY değil belli.
Herhalde Fransızca derken onu kastediyor satıcı.
US QWERTY gibi duruyor tuşlar.
Çok sorun edilmeyecekse Türkçe çıkartmalarla da kullanılabilir.
-
Ikinci elde 650 TL
-
şarjı ne kadar gidiyor
-
3 yıl / 36 ay. Kutudan birde USB uzatma kablosu çıkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Güle güle kullanın. Logitech Setpoint Yazılımıni indirmeyi unutmayın.
bu satıcıdan mı aldınız acaba Satıcı: Altunextra
herhangi bir kutu orjinallik vb problem yaşadınız mı acaba
-
Evet aynı satıcı. Zaten başka bu fiyata satan başka yok. 3650 TL den başlıyor başka satıcılarda. Kutuda geliyor. Herşey orijinal hiç bir sıkıntı yok.
10 yıl kullandım, geçen yıl sattım, oyun için tavsiye etmem, en fazla 3 tuş basıyor aynı anda. Pili cidden 3 yıl gidiyor, alıcısı kuvvetli 4-5 metreden sorunsuz alıyor.
Öyle 3645 TL edecek klavye değil, artık nadir bulunduğu için o paraları yazmışlar.
Bilek dayama kısmı orta yumuşak,dayanıklı. Uzatma alıcı kablosu var. Multimedya tuşlarından hariç soldaki tuşlara Logitech yazılımı ile komut verilebiliyor ama makro ataması yok.
Yazım hissiyatı da orta denebilir, Microsoft klavyeler gibi akışkan değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kalas gibi 50 tl verilmez
-
Bende aldım 350tl ye şuan kullanıyorum cidden çok iyi.
-
bedava verseler masaya koymam
-
Bende mx1100 fare ile beraber satılmış olanı var. Sanırım ismi wave pro idi. En az 10 yıldır Türkçe versiyonunu kullanıyorum. 4 adet var. 2 si kullanımda 2si yedek, aşırı derecede memnunum. Çok yazıyorsanız tavsiye ederim baya rahattır. Etiket ile Türkçe yaparsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
kalas gibi 50 tl verilmez |
bedava verseler masaya koymam |
10 yıl kullandım, geçen yıl sattım, oyun için tavsiye etmem, en fazla 3 tuş basıyor aynı anda. Pili cidden 3 yıl gidiyor, alıcısı kuvvetli 4-5 metreden sorunsuz alıyor.
Öyle 3645 TL edecek klavye değil, artık nadir bulunduğu için o paraları yazmışlar. Bilek dayama kısmı orta yumuşak,dayanıklı. Uzatma alıcı kablosu var. Multimedya tuşlarından hariç soldaki tuşlara Logitech yazılımı ile komut verilebiliyor ama makro ataması yok. Yazım hissiyatı da orta denebilir, Microsoft klavyeler gibi akışkan değil. |
Bedava verseler kullanmazlarmis. Guldurmeyin adami. Bedava verseler nefessiz tıklarsınız
![]() |
Yazım için alınmaz. Tasarımı yazıma uygun gibi görünse de değil. Tuşlar zamanlar gıcırdıyor, yazması zor. Hele Microsoft klavyeler ile asla kıyaslanmaz. Yazım için alacaksanız HP'nin iş yerleri için klasik kablolu klavyesi var o olabilir ya da herhangi bir Microsoft klavye yazım için en iyisidir. Macera ararsanız buyrun. |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X